Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Αντίο αντίο εκεί στην Α2 ... από το 1964!!!

Αντίο αντίο, εκει στην Α2, γράφουν πολλά πράσινα ΜΜΕ. Εμείς απλά να θυμήσουμε οτι αυτό έχει συμβεί και δεν είναι πρωτόγνωρο για τον οσφπ. Απλά άργησαν να κάνουν τον κύκλο τους. 

Το 1963-64 τερμάτισαν στην φυσική τους θέση. Δλδ τελευταίοι. Έτσι υποβιβάστηκαν στην Β εθνική τότε. Να θυμίσουμε οτι ΔΕΝ υπήρχε ΕΟΚ τότε και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.


Ενδιαφέρον φυσικά προκαλεί το πόσο «σκύλιασαν» στον τελευταίο αγώνα για να μείνουν στην κατηγορία. Η περιγραφή από την ερυθρόλευκων αποχρώσεων εφημερίδα «ΟΜΑΔΑ», είναι απλά απολαυστική. 

«Εδειξαν τετοια ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που προκαλούσαν τα σαρκαστικά γέλια των θεατών»
«Μόνοι τους κάτω από το αντίπαλο καλάθι και δεν μπορούσαν να επιτύχουν μία καλαθιά»



 Φυσικά έπειτα από μία τέτοια φοβερή εμφάνιση, υποβιβάστηκε.


Και παρέμεινε 3 χρόνια στην Β εθνική (ούτε καν την επόμενη δεν ανέβηκε δλδ) μεχρι που ανέβηκε το 1967. Ανέβηκε, τον ανέβασαν οι σωτήρες της «εθνοσωτηριας επανάστασης» κανείς δεν ξέρει.


Και όταν ανέβηκε, δεν προκάλεσε φόβο και τρόμο. 4-5ος , ως συνήθως. Αν και για άθλημα με αμερικάνικη καταγωγή, ήταν όντως παράξενη θέση. Θα έπρεπε  να το κατέχουν καλύτερα.


Για να μην ξεχνάμε την ιστορία.

Σχόλια

  1. Μήπως θα μπορούσες να γράψεις κάτι και για το derby της Κυριακής που
    διεκόπει στο ποδόσφαιρο;

    Είπα να δώ μετά απο καιρό μπάλα και χάλασα την βραδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνεβη ο θανατος του κυριου Θαναση και επελεξα να μην γραψω. Φυσικα περιμενα να δω ποιος αρδ θα γραψει απο ΠΟΥ και απο ΠΟΙΟΥΣ ξεκινησαν τα επεισοδια και ΠΟΙΟΙ τα περιμεναν. Οποτε με πληρη εικονα πλεον, ανεβαινει αρθρο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου