Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Μία φορά... κάθε 20 χρόνια!

Λογικά ο Ντόλκας και οι όμοιοί του θα πανηγυρίζουν για χτες. Λογικό. Το να κερδίζεις 2 φορές τον Παναθηναϊκό (εντός - εκτός) συμβαίνει 1 φορά κάθε 20 χρόνια. Δλδ το 1973, το 1999 και το 2018. Οταν θα γεράσει και θα είναι παππούς (το ευχόμαστε ολόψυχα, αλλά αυτό προυποθέτει να παντρευτεί, άρα να πάρει ο μπαοκ πρωτάθλημα), θα λέει στον εγγονό του για το πρωτάθλημα του 85 και τις 2 νίκες σερί του 73 του 99 και 2018.


Όταν ο Παναθηναϊκός ΚΕΡΔΙΖΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ τον γαύρο του βορρά (εντός - εκτός) στην Α εθνική ήταν μόλις... 1964 και ήμασταν αγέννητοι οι περισσότεροι. Μεσολάβησαν βέβαια και άλλες 9 φορές από τότε (66,69,86,96,04,06,08,11,15). Σύνολο 12 δλδ.  Έτσι για την ιστορία.

Όσο για χτες, χωρίς Τζήλο, στο 0-0 θα μέναμε. Ο τύπος ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αφήνει τον Μάτος στον αγώνα. Ο Μάτος στο ξεκίνημα του αγώνα, κάνει ένα χτύπημα στον σβέρκο του Ινσούα αλά Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ με το γόνατο!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝ ΚΙΤΡΙΝΗ!!! Η φάση φυσικά έχει εξαφανιστεί από τα ριπλει.


Αφού δεν τιμωρείται, αλλάζει ρεπερτόριο. Χρησιμοποιεί τα χέρια του  ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ, αλλά όχι μόνο δεν τιμωρείται, παίζει και θέατρο κάνοντας τον τραυματία οτι η μπάλα και καλά τον χτύπησε στο πρόσωπο. Φυσικά ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ (δεύτερη), ο Τζήλος έδειξε ...κόρνερ. Θα μπορούσε να δείξει και άουτ. Ψεύτης και αλήτης ο Μάτος, αλλά εκεί που παίζει τον κάνουν ήρωα με αυτά.


Και για τις 2 αυτές παραβάσεις (επικίνδυνο παιχνίδι και «χέρι» και προσποίηση τραυματισμού στο πρόσωπο ενώ η μπάλα βρήκε στο χέρι του) η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.


Ο Μάτος αφού έχει ΗΔΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ, αλλάζει ρεπερτόριο. Τώρα σπρώχνει και ρίχνει ΕΝΤΟΣ περιοχής (εφόσον συνεχίζεται το μαρκάρισμα, βάσει κανονισμών) τον ΜΟΥΝΙΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ, που θα ήταν η τρίτη, αλλά το πέναλτυ γίνεται φάουλ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!!


Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκορ θα γίνει 0-2, ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΠΕΛΚΑ στον Ινσούα, το οποίο ο κάθε Ντόλκας χαρακτηρίζει ΩΣ ΚΑΘΑΡΗ ΦΑΣΗ. Λογικό όταν εχεις μάθει με παίχτες σαν τον Ματος και τον Γκαρσια. Ο Ινσούα ΕΙΝΑΙ κάτοχος της μπάλας ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ (όπως ο Μάτος στον Μουνιέ) ο Πέλκας τον πετάει κάτω.


Ο Τζήλος, αφού έχει αφήσει όλα αυτά, έχει κόψει 2 φορές πάσες του Παναθηναϊκού, άρα ούτε που ξέρει ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ, πράττει σωστά ΜΟΝΟ στην φάση που ο γαύρος του βορρά ζητάει πέναλτυ σε χέρι του Κολοβέτσιου. Η μπάλα βρισκει ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΛΛΑ το χέρι είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ και σε φυσικότατη θέση.


Από όλα αυτά, οι μπουγάτσες κράτησαν το εμφατικο 0-3 επί ενός ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, λεγοντας οτι ηταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Λεωφόρο. ΨΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ 14 ΤΕΛΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΕΦΑΓΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ (ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΧΟΥΛΤ-ΜΟΛΕΔΟ-ΒΙΓΙΑ-ΚΟΥΛΙ) Ο ΕΝΑΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΣΟΥΤ!!

Αν ερχόσασταν τοτε, 3 θα τρώγατε.

ΥΓ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μιχάλη για το υλικό και τον χρόνο που διέθεσε.

Σχόλια