Tα λεφτά και οι δηλώσεις δεν παίζουν μπάσκετ, οι παίχτες παίζουν ...

Βιβλία Παναθηναϊκής Ιστορίας στο ΟΑΚΑ στην μισή τιμή

Την ευκαιρία να αποκτήσουν τα βιβλία «Και Χιλιάδες Τίτλοι», «Παναθηναϊκούπολη, «Λεωφόρος Ηρώων» και «Κάθε μέρα σ'αγαπώ πιο πολύ» σε εξαιρετική τιμή θα έχουν όσοι φίλοι της ομάδας βρεθούν σήμερα στο ΟΑΚΑ! Κανένα από αυτά δεν είναι βιογραφίες η βιβλία αθλητών. Όλα αφορούν ΜΟΝΟ τον σύλλογο, την δράση του και τα αγωνιστικά επιτεύγματα.



"Στο παιχνίδι της Ευρωλίγκας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα (Πέμπτη 11/1, 21:00), θα μπορείτε να αγοράσετε τα βιβλία μας είτε με την υπάρχουσα προσφορά, δηλαδή στην τιμή των 35 ευρώ τα τέσσερα βιβλία (η έκπτωση είναι μεγαλύτερη από 50%) είτε μεμονωμένα.

Μπορείτε να μας συναντήσετε από τις 19.00 στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α., δίπλα στο πάρκινγκ με τα εκδοτήρια, σε ειδικά διαμορφωμένο stand για να δείτε και να προμηθευτείτε τα βιβλία μας και για να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν την ιστορία του Συλλόγου του Μεγάλου.

Μην ξεχνάτε πως το σύνολο των εσόδων των συγγραφέων από το βιβλίο «Και Χιλιάδες Τίτλοι» θα αποδοθεί στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιαιτέρως προς τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μιχάλη Γεωργαντή για το ενδιαφέρον που επέδειξαν και για τη σχετική άδεια που μας παραχώρησαν." έγραψαν χαρακτηριστικά οι συντάκτες του «Και Χιλιάδες Τίτλοι» στην σελίδα τους στο facebook.

Σχόλια