Ο Σλούκας δεν πρέπει να βγαίνει ούτε για κατούρημα...

Γειά σου Παππά, Παππά

Δημοσιοκαφρος που ασχολειται με θεματα-ρεπορταζ του γαυρου, εκανε ολοκληρο αρθρο για να την πει στον Νικο Παππα. Ο οποιος Παππας ΔΕΝ την ειπε στον συγκεκριμενο αρδ, αλλα στον Βασιλη Σκουντη. Ο οποιος Σκουντης γραφει σε αλλο σαιτ απο αυτο του δημοσιοκαφρου, ΑΛΛΑ δεν απανταει ΑΜΕΣΑ, αλλα εμμεσα. (μεσω του δημοσιοκαφρου δλδ).


Δεν χρειαζονται ουτε μια ουτε πολλες ερωτησεις στον Παππα. Ουτε καν σου περασε απο το μυαλο οτι ο Παππας μπορει απλα να κανει χιουμορ με τον τροπο που το γραφει. Που να ξερεις ομως απο «προβληματικους» χαρακτηρες εσυ. Αμεσως να τρεξεις να υπερασπιστεις το συναφι σου. Σε εσενα χρειαζονται ερωτησεις.

1) Οταν ο Παππας ηταν στις μικρες εθνικες (2007-10 με 2 χρυσα και 3 αργυρα) και διεπρεπε ειχε προβληματικο χαρακτηρα, ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Το εγραψες τοτε? 4 χρονια εκει δεν το πηρατε χαμπαρι? Τοτε εγραφες αθλητικα ρεπορταζ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? 

2) Απεκτησε τον κακο χαρακτηρα ΠΟΤΕ ακριβως? Στα 19? Στα 20? Στον πανιωνιο? Η μηπως στον Παναθηναικο? Αλλαζει ο χαρακηρας οποτε θελουμε ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

3) Οταν ο Παππας ηταν πρωτος σκορερ στο ελληνικο πρωταθλημα και καλυτερος νεος παιχτης και ΔΕΝ κληθηκε στην εθνικη εγραψες κατι για αυτο ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

4) Οταν ο Παππας επαιζε σφαλιαρες με τον Μπουρουση και τους αλλους, αντι να το κρατησετε κρυφο για χαρη της ηρεμιας, το αναδειξατε ως θεμα για να παρετε ΚΛΙΚ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Οταν τιμωρηθηκε ΜΟΝΟ ο Παππας εγραψες κατι για αυτο ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

5) Αποφευγεις να παρεις θεση, αλλα σε ολο κειμενο εχεις ευχολογια για τον Σκουντη και ειρωνεια για τον Παππα ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

6) Εγραψες ποτε κατι για την κοινωνικη δραση του Παππα, η μονο για τις σφαλιαρες και τον προβληματικο χαρακτηρα του? Τον Παππα τον θελουμε για να βαζει καλαθια, η για γαμπρο και μας απασχολουν τι ανεβαζει καθε στιγμη?

7) Για αλλους αθλητες που κουνανε αυτια, βγαζουν γλωσσες, πετανε μπαλες σε αντιπαλους οταν χανουν, ριχνουν γροθιες σε αντιπαλους, κανουν ρατσιστικες επιθεσεις,  εγραψες για προβληματικο χαρακτηρα ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

8) Εγραψες οτι ειναι ΑΣΕΒΕΙΑ για εναν δημοσιοκαφρο ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, να μην αποκαλει ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

9) Εγραψες οτι για 2 μηνες ΔΕΝ περιεγραφε ο συγκεκριμενος αγωνες του Παναθηναικου, αλλα οταν κληθηκε να το κανει, αντι να επιμεινει στην θεση του, ξαφνικα την αλλαξε 180 μοιρες και τον αποκαλουσε με το ονομα του ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Τι αλλαξε? Μετανοιωσε ο Παππας? Οχι. Πολυ ωραια και σταθερη αποψη οταν θεωρει καποιος οτι αδικειται.

10) Εχεις καταλαβει οτι 90% των σχολιων στο αρθρο σου ειναι εναντιον σου ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

11)  Εχεις σκεφτει οτι ολοι αυτοι που σε «κραζουν» ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ κραζουν ολους εσας γιατι το «ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ» ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και πληρωμενο, ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

12) Ποτε ακριβως ο Παππας τα εβαλε με τον Σκουντη ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ? Θα μας βαλεις την συγκεκριμενη αναρτηση ΝΑΙ Η ΟΧΙ? 

13) Θεωρεις οτι ο σεβασμος ειναι θεμα ηλικιας? Δλδ ο γηραιοτερος εχει παντα δικιο ΚΑΙ το ακαταλογιστο? Θεωρεις σωστη την σταση ενος εμπειρου και αξιοσεβαστου ρεπορτερ ο οποιος αντι να «βοηθησει» τον προβληματικο Παππα, αντι αυτου του βαζει τρικλοποδιες ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

O Παππας δεν ειναι αγιος. Σαφως και κανει λαθη, ομως η δουλειας σας δεν ειναι να αναδεικνυετε τα λαθη του και να τον ξεσκιζετε επειδη εχετε μια πενα και γραφετε. Σαφως και φταιει στην συμπεριφορα του, αλλα δεν ξεκινησε αυτος το γαιτανακι.

Η δουλεια, γιατι το κανατε δουλεια, ενος δημοσιογραφου ειναι να καταγραφει γεγονοτα. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Γνωμη θα βγαλουμε εμεις. Αυτο ειναι το λειτουργημα της δημοσιογραφιας, η ενημερωση, ΟΧΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΝΩΜΗΣ, το πιασες? Εσεις ολοι οι αρδ ειστε υπευθυνοι ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, γιατι ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ, ΕΣΕΙΣ  ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Και οχι μονο στον αθλητισμο. 

Η δουλεια ενος προπονητη ειναι να προσπαθει να κερδισει το 100% του καθε παιχτη. Και να μπορει να τον κανει καλυτερο αθλητη και ανθρωπο. Εχεις σκεφτει ΓΙΑΤΙ ο Παππας αλλαξε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ εδω και 1μιση χρονο? Μηπως «φταιει» ο Πασκουαλ που τον εκανε να ξαναπαιξει μπασκετ και μηπως εφταιγαν ολοι οι αλλοι ΠΟΥ ΔΕΝ δουλεψαν με τον χαρακτηρα του Παππα? 

Ο Σκουντης που τον υμνεις, τι ακριβως αξιοθαυμαστο εχει κανει, περαν απο το να περιγραφει τα «κατορθωματα» του καθε Παππα, σπανουλη, Διαμαντιδη κλπ κλπ? Εχει ανακαλυψει κατι στον χωρο του μπασκετ ας πουμε? Καποιο συστημα καποια τακτικη? Εχει παιξει ποτε μπασκετ? Ηταν καποτε προπονητης? 

Ξερεις ποιος ηταν μεγαλος δημοσιογραφος (περαν του Διακογιαννη φυσικα) και του βγαζουμε το καπελο? Ο Συριγος. Και ας ηταν και γαυρος. Και ξερεις γιατι? ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΓΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΟΥ.



Εσυ θα το εκανες αυτο? ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

Οταν σε εκραζε ο καραπαπαρας, ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?


Ασε τον Παππα στην ησυχια του και ξαναγραψε κατι για το τρυλο που αγαπας, να μας αφησεις και μας ησυχους.

Σχόλια