Κρατάει χρόνια, αυτή η κολόνια...

Αλήθειες με ...χρονοκαθυστέρηση!!!

Πραγματικά μιλάμε για ένα ανθρώπινο (?) είδος που χρίζει επιστημονικής και ψυχολογικής μελέτης. Αν τους πιέσεις, απειλήσεις, στριμώξεις, δεν λένε κουβέντα. Σου κουνάνε και το δάχτυλο. Μολις αλλάξουν τα συμφέροντα, τσουπ τα πάνω κάτω. Με τόσα ψέματα, έχουν ξεχάσει και την αλήθεια!!!


Τι να πρωτοθυμηθούμε... Ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή.




Στην αρχη ξεκινησαν με το μπασκετ. Οσο ηταν ο ιωαννιδης στον γαυρο, ολα καλα. 5 χρονια σερι πρωταθληματα και τελικους Φ4. Ολα καλα και αγια. Μολις πηγε στην αεκ και εχασαν, αρχισαν τα οργανα. Ο Σαλονικης στις 3-3-1997 οταν εχασαν απο την αεκ, το αποκαλεσε «Ιωαννιδεια Μαφια». Επειδη εχασαν. Δλδ προλαβε και εκανε «μαφια» ο ιωαννιδης σε 5 μηνες. Οχι σε 5 χρονια που ηταν στην τρουμπα!!!

Το προφανες, που καταλαβαν ολοι δλδ πλην των γαυρων, αναλυει ο Φιλιππος Συριγος (ναι, ο γνωστος που βρεθηκε μαχαιρωμενος λιγα χρονια αργοτερα).


«Ώστε λοιπόν ο Ολυμπιακός παραδέχεται για πρώτη φορά, αυτό που λίγο ως πολύ υποστήριζαν οι αντίπαλοί του κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 5 ετών. Ότι δηλαδή υπάρχει Ιωαννιδική μαφία. Και βέβαια θα ήταν αστείο αν υποστήριζε ότι αυτή η μαφία δημιουργήθηκε από τη στιγμή που ο Ιωαννίδης έπαψε να είναι προπονητής του Ολυμπιακού και έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ! Αν ο Ιωαννίδης είναι πράγματι μαφιόζος δεν έγινε τους τελευταίους μήνες. Θα ήταν μαφιόζος και στον Ολυμπιακό και ακόμα παλαιότερα, όταν ήταν προπονητής του Άρη.

Άρα, θαυμάσια μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι οι «ερυθρόλευκοι» μιλάνε για πράγματα που πάρα πολύ καλά γνωρίζουν και τα οποία αξιοποίησαν προκειμένου να κατακτήσουν τίτλους του πρόσφατου παρελθόντος. Και μιλάνε, όχι φυσικά επειδή θέλουν έστω και καθυστερημένα να κάνουν την αυτοκριτική τους, αλλά επειδή αυτή η μαφία, που τόσο καιρό λειτουργούσε για λογαριασμό τους τούς έκλεψε μία νίκη και πιθανότατα ενα πρωτάθλημα».


Τι και αν φωναζαμε για αβαντες, τι και αν λεγαμε για περιεργες διαιτησιες, για, για για, μας κουναγαν το δαχτυλο. «Στο γηπεδο τα πρωταθληματα, καντε ομαδα κλπ κλπ»




Μετά την λαίλαπα πράκτορα στο μπασκετ και αφου ειδε οτι δεν ειχε χρημα, αρχισε η λαιλαπα πρακτορα στο ποδοσφαιρο. Τι φωναζαμε για παραγκα, τι κασετες βγηκαν, τι συνομιλιες, τι για «κοκκαλιαρηδες» μαθαμε, για «θειους» ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ. ΔΕΝ εχετε αποδειξεις μας φωναζαν, δεν εχετε στοιχεια, οι κασετες δεν ειναι τπτ, ολα καθαρα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΑ ΕΛΕΓΑΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.


Προφανως υπηρχε παραγκα αλλα ηταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ του γαυρου. Λειτουργουσε ως οφελος του Παναθηναικου για να βγαινει δευτερος και αν τους ξεγελαει ολους. Μπορει και προς οφελος της αεκ που εβγαινε τριτη, ετσι ωστε κανεις να μην αντιληφθει την παραγκα. TΩΡΑ (8/12/17) OXI MONO ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ!!!






Συνεχισαν μαλιστα, αποκαλυπτωντας οτι ο διαιτητης Παπαπετρου (σφυριζει στις 4/2/2018 τον αγωνα οσφπ-αεκ, με τον οσφπ δευτερο πισω απο τον παοκ) ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ. Δεν ασχολειται κανενας, καμμια αθλτικη δικαιοσυνη, κανενας αθλητικος δικαστης, ολα δλδ ειναι φυσιολογικα, σε κανεναν δεν κανει εντυπωση πλεον!!!


Κερασάκι η δημοσιεύση στις 8/10/2018, μετά τη νέα αποτυχία σε ντέρμπυ (1-1 με τη μιση αεκ) και την 3αρα στο κεφαλι απο τη Μιλαν, οτι τους κυνηγανε η ΦΙΦΑ, ο Θεοδωριδης τζουνιορ και ο Θωμας. Ναι ο γνωστός Θωμάς!!! Οι κλασικές δικαιολογίες που φταίνει ΠΑΝΤΑ άλλοι, φαντάσματα (ΦΙΦΑ) και ακόμα και πιστά σκυλιά που έβγαζαν την βρώμικη δουλειά τις «καλές εποχές».


Ε, λογικα το 2035 θα παραδεχτούν και τον «περπινιάδη» που έλεγε και ο μπέος, αλλά δεν θα ζούμε εμεις! 

Τελευταίο «κερασάκι στην τούρτα, οι δηλώσεις του νυν προέδρου του σωματείου. Μα τι έκανε ο Θωμάς Μητρόπουλος, θα μαθουμε τελικά;


υγ..Οι δουλειες του πρακτορα με τον μελισσανιδη, σας ενοχλουν. Οι δουλειες του τσομπανη με τον αλαφουζο και τις διαφημισεις γνωστου ομιλου media στο τηγανι ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ? ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ στο Σοφιτελ του τσομπανη με τον Σεκαπ, ΔΕΝ σας ενοχλουν? 

Εκτος αν ορκισμενος εχθρος δεν ειναι πλεον ο Παναθηναικος, αλλα η αεκ!!!

Σχόλια