Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Την αλήθεια ρε γμτ

Εφοσον η επιτροπη σωτηριας απαρτιζεται απο παλαιμαχους Παναθηναικους που εχουν ματωσει την φανελα και οχι απο μπροστινους, γλαστρες, γαυρους κλπ κλπ που μας μαστιζαν τοοοοοσα χρονια πραξτε αυτο που απαιτει η ιστορια του συλλογου και που υπερασπιζατε εσεις με πιστη και τιμη.



Μιληστε στον κοσμο και πειτε την αληθεια για το χρεος, ποσο ειναι, ποτε και πως δημιουργηθηκε. Οι προηγουμενοι υποθετουμε, οτι δεν την ελεγαν. Μην αφησετε την ομαδα ουτε εκτος ευρωπης, ουτε εκτος πρωταθληματος. Ο Παναθηναικος δεν πρεπει να δινει την εικονα ενος ξεφραγου αμπελιου που κανεις δεν ξερει ποιος μπαινει και ποιος βγαινει.

Και εχετε κατα νου οτι ο κοσμος θυμαται πολλες φορες την συμπεριφορα των παλαιμαχων και πως «στηριξαν» τον Παναθηναικο οταν αυτος ΔΕΝ τους εκανε τα χατηρια. Δεν ειναι ομως της παρουσης, γιατι θα ανοιξουμε μεγαλη κουβεντα και το κυριως θεμα ειναι αλλο αυτη την στιγμη.

Πως θα βοηθησει ο απλος κοσμος αν δεν ξερει την αληθεια? Ενα σωρο φορες εχουμε βαλει το χερι στην τσεπη, ακουγαμε για 5ετη πλανα, για εταιρειες ειδικου σκοπου, για γηπεδο, για μη εξοδο στην ευρωπη, για πωλησεις και διαφορα αλλα, καναμε υπομονη, βαλαμε λεφτα για να καταληξουμε εκει που ξεκινησαμε.


Πειτε την αλήθεια, να σταματησουν τα κατευθυνομενα αρθρα, να ειναι πλεον βεβαιος ο κοσμος του Παναθηναικου το τι εγινε ολα αυτα τα χρονια. Οχι αλλα αρθρα με 120 εκ εξοδα και 150 εκ εσοδα, ουτε αλλα χρεη 80 εκ ευρω. Εχουμε γραψει δεκαδες φορες απο αυτο το μπλογκ οτι ουτε γαυροι ειμαστε, ουτε χαζοι σαν οπαδοι. Μην μας αντιμετωπιζετε σαν αυτους ομως.


Ο απλος κοσμος ακομα σας πιστευει, σας αγαπα, θυμαται τις συγκινησεις και τις χαρες που του προσφερατε. Τιμηστε τον για μια ακομη φορα. Φανειτε ειλικρινεις απεναντι του. Δεν θα κρεμασουμε κανενα, τουλαχιστον δικαιουμαστε την αληθεια. 120 σχεδον χρονια λαμπρης ιστοριας και κρυβομαστε πισω απο κουβεντες «ξερω ποσο ειναι το χρεος, ξερω ποιος το εκανε αλλα δεν μπορω να πω». Να το πειτε και να ερθετε και σε κοντρα με οποιον λεει αλλα. Καποτε κυνηγαγες ενα συνετοπουλο σε ολο το καραισκακη σε 30.000 γαυρους. Στο ονομα του Παναθηναικου, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ.


Γιατι παιζουν δλδ πολλοι υποψηφιοι? Οι εξης 3. Ο Τζιγκερ και οι γλαστρες, ο Πατερας και ο Αλαφουζος. Τεταρτη επιλογη δεν υπαρχει. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ?


Η λυση δεν ειναι να βαλουμε λεφτα σε λογαριασμο. Και? Πρωτη φορα βαζουμε? Πως ειμαστε σιγουροι οτι θα τα διαχειριστει καποιος σωστα? Αφου οικονομικος διευθυντης παραμενει ο ιδιος επι Αλαφουζου. Και εκει βαλαμε λεφτα..Και στην συμμαχια και στον ερανο της Λεωφορου. Ουτε που μαθαμε τι εγινε. Και στον ερασιτεχνη οποτε ζητηθηκε βαλαμε. Η λυση δεν ειναι ο ερανος. Ειναι η σταθερη βαση. Ειναι μια «μαζα» εκατομυριων οπαδων που αν βαζουν ελαχιστα θα κανουμε παπαδες. Ουτε 300.000 οπαδοι με 50 ευρω..ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ..ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ..ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.

Δεν ειναι δυνατον το αρχικο πλανο σωτηριας να μιλαει για διαρκειας 3ετιας με 900 ευρω, οταν φετος εχει 150 ευρω. Ελεος δλδ. Ποιος θα δωσει 1500 ευρω δλδ για γηπεδο..Το 2017!! Σκεφτειτε ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ..ΕΧΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 900 ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ? Σε ποιους οπαδους απευθυνεστε? Της Σιτυ η της Παρι η της Μιλαν?


Προσελκυστε τον οπαδο, τον απλο φιλαθλο στο γηπεδο, δωστε του αυτο που θελει, ειστε τοσα χρονια διπλα στους οπαδους, μιληστε τους, ακουστε τον κοσμο, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Μην σκεφτειτε ΑΜΕΣΑ τι θα γινει και πως, πρεπει να υπαρχει λογικη, συνεση και προβλεψη για το μελλον.

Δεν ειναι λογικο σε 1 μερα να υπαρχει ετοιμο το πλανο σωτηριας του συλλογου. Αστεια πραγματα. Μιλαμε για ιστορικες αποφασεις που συμπαρασυρουν ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ?

Εχουμε την μοναδικη ευκαιρια σαν συλλογος και σαν οπαδοι να κανουμε κατι μοναδικο. ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Εφοσον θελετε  την σωτηρια ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ.

ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Σχόλια

  1. η αλήθεια είναι δυστυχώς πως τελειώσαμε. καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζάκι λοιπόν διότι χωρίς επενδυτή ότι κινήσεις και να γίνουν είναι σταγόνα στον ωκεανό των χρεών. με τις πωλήσεις που θα γίνουν τον γενάρη χαλάει και το αξιόμαχο στο αγωνιστικό μέρος οπότε με μαθηματική ακρίβεια θα γίνουμε όπως η ΑΕΚ στην τελευταία της σεζόν στην Α' που της έπαιρνε αποτέλεσμα και η κουτσή μαρία. ας πέσουμε στα τοπικά να τελειώνουμε. βέβαια δε ξέρω νομικά το θέμα αν διαγράφονται τα χρέη της ΠΑΕ προς τους παίκτες που χρωστάει και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου