Με ένα απλό google search...

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ!..Στους ομίλους ο Παοκ! Διαβάστε πως...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ..Διαβάστε πως ο γαυρος του βορρα ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ του Europa League, εις βαρος του ψαροχωριου της Σουηδιας...


Ένα τρομακτικό περιστατικό ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ συνέβη χτες στον αγώνα του Παοκ που όμοιο του σε κτηνωδια δεν εχει ξανασυμβεί στα ευρωπαικά γηπεδα. Στο 81ο λεπτο και ενω ο γαυρος του βορρα εχανε ηδη 2-0 και ηταν εκτος ομίλων, ένας ανεγκέφαλος Σουηδος χουλιγκαν ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΤΣΟΦΛΙ ΑΠΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ που ειχε ανταλλάξει με οπαδούς της μπουγαστας πριν τον αγώνα.


ΤΟ τσοφλι του φυστικιού (γνωστο αλλωστε για την επικινδυνοτητα του και τους θανασιμους τραυματισμους που εχει προκαλεσει σε αλλες περιπτωσεις) προσγειώθηκε στο κεφαλι μελους της αποστολής της μπουγατσας με τη βοηθεια του αερα, και απο το σφοδρο χτυπημα ο αντρας της αποστολής βρεθηκε σχεδόν αναισθητος στο έδαφος.

Αμεσως του δοθηκαν οι πρωτες βοηθειες, ομως ο αντρας παραμιλουσε συνεχως και εχανε τις αισθησεις του. Εχασε την επαφη με την πραγματικοτητα, φωναζοντας συνεχώς για την αυριανη κληρωση και λεγοντας οτι «κερδιζουμε 2-3 με 3 γκολ του Κουδα, αύριο θα ειμαστε στους ισχυρους», ενω τα πραγματα χειροτερεψαν οταν στο κεφαλι του ατυχου ανδρα προσγειωθηκε μια χαρτοπετσετα από άλλον Σουηδο χουλιγκαν.

Το θυμα αρχισε τις κρισεις και τις παραισθησεις ενω τραγουδαγε δυνατα το συνθημα «Τι ωραια που τεντωνει, μες στην Του - μες στην Τουμπα το σεντονι» . Οπως εγινε αμεσα αντιληπτο το θυμα μεταφερθηκε εσπευσμενα με ελικοπτερο στο Sahigrenska Hospital of Gotenborg καθως τετοια βιαότητα χτυπημάτων δεν ειχε ξαναζησει το ψαροχωρι του Εστερσουντ.

Ο πρωην προπονητης και κατοχος του Οσκαρ Β γυναικειου ρολου Βλανταν Ιβιτς δηλωσε οτι συμπασχει με το θυμα και το συμβουλεψε τηλεφωνικα πως να «συμπεριφερεται» μολις πλησιαζει σε καμερα.


Ο ΜΠΑΟΚ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΣΤΟ ΣΤΕ, ΣΤΟ  CAS, ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ, ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑ ΤΟ 2010, ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ 2014  ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η 4ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Επισης ζητησε να ανωγνωρισθει πανευρωπαικα οτι η μεγαλυτερη επιτυχια ελληνικης ομαδας ηταν το γκολ του Βρυζα με την Αρσεναλ και οχι τα διπλα του Παναθηναικου σε Μιλανο και Αμστερνταμ. Αιτημα το οποιο η επιτροπη της UEFA μαλλον θα αποδεχτει..

Σχόλια