Με ένα απλό google search...

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά (2017-18)

Όταν εχει εκλογες η ΕΠΟ και εσυ σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, τοτε θα εισαι στην μεση δυο πυρων. Και ολη την χρονια θα σε σφαζουν οπου και οπως σε βρουν εκτεθειμενο

1η αγωνιστική σε εναν κακο αγωνα με τον παραρτημα των χανιων, ο κουρασμενος-σκασμενος και με ελλειψεις Παναθηναικος δεν καταφερε να νικησει το παραρτημα. ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..Όμως θα μπορουσε να επαιζε με 10 ο πλατανιας στο 60 αν εδινε την πεντακαθαρη δευτερη κιτρινη, η θα μπρουσε να παρει το διπλο αν εδινε το πεναλτυ στο 83..Αλλα ειπαμε.. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

στο 29 καθαρο φαουλ στον Καμπεσας εκτος περιοχης ουτε καν φαουλ. Για κιτρινη ουτε καν λογος.


στο 32 φαουλ-πατημα στον Κολοβετσιο, χωρις καρτα


Στο 50 ο επόπτης...σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσαιτ τον Μολίνς, ο οποίος πλαγιοκόπησε την άμυνα και έβγαλε σε θέση βολής τον Λουτσιάνο ο οποίος ακούγοντας το σφύριγμα αστόχησε.


Στο 59 οφσαιτ ανυπαρκτο στον Πλατανια, αλλα ο Γιοχανσον κοβει τον επιθετικο ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΣΗ.


Στο 60 ο ήδη «κιτρινισμένος Μπουτνικ .πάτησε στο καλάμι τον Μολέδο χωρίς να δει ούτε αυτός την κίτρινη κάρτα που θα ήταν φυσικά η δευτερη και θα άφηνε την ομάδα του με 10 παίχτες!!!


Στο 77 μια φαση οριακη καθως ΔΕΝ φαινεται αν ο Γιοχανσον καλυπτει τον επιθετικο του παραρτηματος, στην συνεχεια της φασης αυτης (μετα την εκτελεση του κορνερ του πλατανια), δεχομαστε την ισοφαριση.


Στο 83 χτυπημα με το χερι του Καρυπιδη στο κεφαλι του Μολεδο, που τον πεταει στο εδαφος, αφου ο Βραζιλιανος χανει την ισορροπια του. Η κινηση του Καρυπιδη ειναι ξεκαθαρα προς το κεφαλι του Μολεδο, φαινεται απο την κατευθυνση των χεριων του. Ο Μολέδο πηδάει κατακόρυφα, ο Καρυπίδης πάει προς τον Μολέδο.


Τελος κερασακι στην τουρτα, ο τραυματισμος του Μολεδο ΠΡΙΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, αφου ο επιθετικος του σπρωχνει το ποδι κανοντας τον να χασει την ισορροπια του. Ο ΜΟΛΕΔΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ.

2η αγωνιστική και νέα γκελα 0-0 με Κομποτιακό. Με καλή διαιτησία!!!


Σωστή φυσικα η αποβολή του Ευαγγελου, ομως..στο 74 το «λαθακι» αφηνει τον Μπρανταο να φτασει μεχρι την εστια απο θεση οφσαιτ. Ευτυχως μας υπενθυμιζει γιατι δεν εκανε ποτε καριερα.


Ενώ στο 89 ο Λουτσιάνο ζητάει πέναλτυ σε μαρκάρισμα με το χερι στο υψος του ωμου από τον αμυντικό. Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ δοθηκε ΩΣ ΠΕΝΑΛΤΥ στον αγωνα της ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ.


3η αγωνιστική και δίκαιη ήττα βάσει εμφάνισης από την Κέρκυρα. όμως 2 φάσεις σημαδεύουν τον αγώνα. Στο 10, ο Τσάβες ξεχύνεται προς την μεγαλη περιοχη για να σκοραρει, ανατρέπται από τον Γρομητσάρη με ΛΑΒΗ ΠΑΛΗΣ.. Την προφανέστατη αποβολη ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ (γιατι την βλεπει) ο διαιτητης Παπαδοπουλος.


Στο τελος του αγωνα (88ο λεπτο) ο Σοιλεδης με προβολή βρισκει τον Καμπεσας. Η ιδια φαση περυσι δοθηκε πεναλτυ στον αγωνα Παναθηναικος-Αστερας ΚΑΤΑ του Παναθηναικου..Οταν η ιδια φαση εγινε ΥΠΕΡ του Παναθηναικου, χαθηκε..Ο Καμπεσας τραυματιζεται απο την φαση αυτη και ξαναεπιστρεφει 1 μηνα μετα! Απο το ανυπαρκτο μαρκαρισμα, που για τον διαιτητη δεν ηταν πεναλτυ.



4η αγωνιστικη και ενα πεναλτυ στον Λουτσιανο γαργαρα


ενω με λαθος γραμμη της νοβα ,  παιχτης του απολλωνα ειναι οφσαιτ ενω στην γραμμη της νοβα δεν φαινεται



7η αγωνιστικη και σφαγη στην Λεωφορο απο εναν ανεκδιηγητο υπαλληλο του συστηματος. Αφου αφησε το κατς να παιζεται ελευθερα, ΜΕΤΡΗΣΕ ενα γκολ οφσαιτ στην λαρσα, ΔΕΝ εδωσε 3 πεντακαθαρα πεναλτυ στον Παναθηναικο και τελος εκοψε κανονικο γκολ της λαρσας.

Στο 3 το πρωτο πεναλτυ που βγαζει ματια. Χωρις σχολια. ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ


Επομενο πεναλτυ στο 18. Την αφηνουμε την κιτρινη.


Ανατροπη του Χουλτ (36) στα ορια της περιοχης ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΟΥΛ!!!


Το πεναλτυ που μας δινει (48) και φωναζει ο κοντοπιθαρος και ο προπονητης τους...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΧΕΔΟΝ..ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ.


Στις διαμαρτυριες ο τερματοφυλακας της λαρσας ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..Η προφανης κοκκινη δινεται σε παιχτες τυπου Ροναλντο αλλα οχι σε αυτον!!! Μεχρι και ο συμπαιχτης του δεξια προσπαθει να του κρατησει το χερι.


Μαντεψτε ποιος πηρε κοκκινη..Ο Μπροζοβιτς η ο Ροναλντο?


Στο 60, νεα λαβη ελληνορωμαικης!!!! ΟΥΤΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ!!!


Τελος το γκολ της ισοφαρισης ειναι ΟΦΣΑΙΤ..ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΟΦΣΑΙΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΟΦΣΑΙΤ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΡΙΑΚΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ..


Οπως φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,  ο περονε ειναι μισο σωμα ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Το βελακι ειναι απο πανω του. Το ποδι του παταει στην γραμμη οπως και του Κουλιμπαλι αριστερα. Ομως το σωμα του Κουλιμπαλι γερνει εξω απο την περιοχη, ενω ο περονε εχει ξεκινησει προς το τερμα. Το κεφαλι του ειναι εντος περιοχης και ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΣΚΟΡΑΡΕΙ.

ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΛΗΨΗ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕ..

ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΟΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ..ΑΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ..ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΣΤΑ HIGHLIGHTS, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.


8η αγωνιστική και νέα γκελα 1-1 με Λαμια. Κακη εμφανιση στο α ημιχρονο λογω Ουζουνιδη, ο οποιος διορθωσε τα λαθη στο β. 

Το 1-0 της Λαμιας προερχεται απο επιθετικο φαουλ αφου ο Κουτρουμπης (ακινητος γαρ) σπρωχνεται και βρισκεται στο εδαφος απο τον μεσο της Λαμιας. Προφανως και δεν εχει λογο να πεσει γιατι δεν ξερει οτι θα φαμε γκολ. Μονο ο Βιγιαφανες που βλεπει καθαρα την φαση διαμαρτυρεται. Ο Ζαχαριαδης την εχει στο πιατο, αλλα κανει την παπια.



Στο 45 οφσαιτ , αλλα χαλαρα αφηνουμε την φαση και κερδιζει κορνερ η Λαμια.


Στο 67 σε σουτ του Κουρμπελη, η μπαλα βρισκει στον πεσμενο αμυντικο στο χερι. Ο γαυρος του βορρα και του νοτου, θα το επαιρνε, εμεις οχι. Η φαση φυσικα απουσιαζει απο τα χαιλαιτ της νοβα.


Φυσικα καμμια κιτρινη σε τραβηγματα-σπρωξιματα παρα μονο επιλεκτικα. (στο 6 και στο 22)



9η αγωνιστική και 1-0 με την τρουμπα. Φυσικα η διαιτησια θα βγει πολυ καλη μπλα, μπλα, ενω εχει περασει χειρουργειο επιστημονικο το τριφυλλι. Ειδικα μετα το 1-0 ΚΑΘΕ πεσιμο δινοταν φαουλ για τον γαυρο, χαριζε κιτρινες κοκκινες κλπ κλπ.

Φυσικα στο ξεκινημα αρνειται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλτυ σε απλωμενο χερι του ανδρουτσου, με την δικαιολογια (απο τους καθηγητες) οτι ηταν κοντα, το τραβαει πισω κλπ κλπ..ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΕΙ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΑΠΛΩΜΕΝΟ. Η ΜΠΑΛΑ που τον βρισκει σπρωχνει το χερι προς τα πισω..ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΑΛΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ.



Φυσικα απουσιαζουν απο highlights ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, οπως το φτυσιμο του Β-ρομαο, το χτυπημα εκτος φασης του οφοε, το χτυπημα του σισε που δινει το χερι και καλα, ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΟΥΤΤΙΕΣ που δοθηκαν φαουλ μετα το 1-0 και ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ εμενικε στον Μολεδο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΙΝΟ να δουμε το σπρωξιμο που βγαζει ματια. Αλλα δυστυχως για αυτους ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ..


11η αγωνιστική και 1-1 με την αεκ. Αποβολη του λοπεζ γαργαρα, γιατι κανει φαουλ για κιτρινη και μετα κυνηγαει τον Βιγιαφανες στο μισο γηπεδο. Δυο διαφορετικες παραβασεις που ΔΕΝ τιμωρηθηκαν, παρα μονο η μια.


12η αγωνιστική και 1-1 με ατρομητο. Το πεναλτυ που δοθηκε ηταν σωστο ενω αλλα 2 αγνοηθηκαν 



Ενδιαμεσα εχουμε το 1-1 με τον γαυρο αχαιας με ενα πεναλτυ ΕΚΤΟΣ περιοχης.


13η αγωνιστική και 0-1 ηττα με τον γαυρο νεας σμυρνης. Κρατημα του αμυντικου στον Αλτμαν στο 0-0 δεν δινεται ως παραβαση.


17η αγωνιστική και 3-2 ηττα απο τον κομποτιακο. Στο 74 ο Κουρμπέλης ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ απο τον αμυντικό του κομποτιακού με τα χέρια μέσα στην περιοχή. Κανει το λαθος ομως να μεινει ορθιος και η παραβαση ΔΕΝ δινεται. Το σκορ τοτε στο 3-0.


18η αγωνιστική και νικη 4-0 με την Κερκυρα. Μονο 3 πεναλτυ μαρς δεν δοθηκαν. Ψιλολογια δλδ.




21η αγωνιστική και ήττα 2-1 απο τα γιάννινα. Δύο πέναλτυ δεν βλέπει ο Σιδηροπουλος.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                      Γαύρος του βορρά
2η αγωνιστικη για την μπουγατσα που ζοριστηκε αφανταστα με την Κερκυρα..Στα δυσκολα ομως την ξελασπωσε ο κορακας.. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!! 50ΡΙΣΙΑ..


Αν φυσικα δοθηκε ορθα το πεναλτυ στην Κερκυρα, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΟΦ της μπουγατσας, Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ και δεν υπαρχει αλλος αμυντικος να τον προλαβει.



ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-Λεβαδειακος, αλλα ΕΔΩ ΣΩΣΤΑ ΔΟΘΗΚΕ, ενω εκει ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ!


Και ενω η Κερκυρα κανει το 1-1 και η μπουγατσα ζοριζεται σε μια φαση με ΔΙΠΛΟ ΟΦΣΑΙΤ γινεται το 2-1..ΚΑτα αρχην η αρχικη πασα στον Πριγιοβιτς ειναι καλη, αλλα ο Πριγιοβιτς ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΦΣΑΙΤ.





Φυσικα το αφηνει διαιτητης και βοηθος, για να γινει νεα πασα-σεντρα ΟΜΩΣ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ που ειναι ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΦΣΑΙΤ, κανει προβολη προς την μπαλα, αλλα τελικα γκολ πετυχαινει αλλος παιχτης που καλυπτοταν.



3η αγωνιστικη και για μην γκελαρει η ομαδα που περναει τα τεμπη και αγνοει τη νικη, ο κορακας επινοει 2 κιτρινες σε εναν παιχτη του Απολλωνα σε 2 λεπτα!!! Η δευτερη κιτρινη ειναι σωστη. Η πρωτη οχι, καθως δεν υπαρχει καν επαφη οπως φαινεται στα καρε της φωτογραφιας. Το ποδι του παιχτη του Απολλωνα βρισκει το εδαφος και οχι τον παιχτη του μπαογκ, καθως το διαφορετικο χωμα παπουτσιων μας επιτρεπει να δουμε οτι δεν τον παταει-κλωτσαει.


6η αγωνιστικη και η ομαδα που περναει τα τεμπη και αγνοει τη νικη, φερνει 1-1 με την τελευταια αελ. Ζηταει ενα πεναλτυ και κλαιγεται για την κοκκινη στον κουλουρη, μια φαση που βγαζει ματια καθως εχει απλωσει αγκωνα και κεντραρει τον αμυντικο απο την αρη της διεκδικησης.


Για το πεναλτυ δεν υπαρχει καθαρη ληψη, υπαρχει επαφη, σιγουρα δεν υπαρχει κρατημα η τραβηγμα. Αν ο διαιτητης ειχε καλο οπτικο πεδιο, ειναι ευκολη φαση.


8η αγωνιστικη και η ομαδα που περναει τα τεμπη και αγνοει τη νικη ευνοειται αλλα και αδικειται ταυτοχρονα.

Ο Ματος μενει σκανδαλωδως στον αγωνα, αφου κανει οτι μπορει για να αποβληθει. Με κιτρινη καρτα και συνεχιζει να τραβει (δις)



Πριν την κοκορομαχια, ο ενας κλωτσαει ο αλλος χτυπαει..Ποινη? τπτ φυσικα, μην χαλασουμε τον αγωνα.


Η κοκορομαχια που ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ως δια μαγειας απο τα highlights φυσικα θα ηταν 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ. Στον Σισε και τον Πριγιοβιτς.






11η αγωνιστική και 2-1 με τον ατρομητο. Ο ατρομητος κατεβαινει χωρις 3 βασικους-δανεικους (Ουαρντα-Χατζηισσαια κλπ κλπ) προηγειται 0-1, του κοβουν το 0-2 , ενω η μπουγατσα ισοφαριζει με πεναλτυ-τρουμπας.


14η αγωνιστική και 4-0 το πτωμα του Παναθηναικου. Το 3-0 ειναι απο οφσαιτ, εστω και οριακα.


Η αποβολη (δευτερη κιτρινη ) του ματος στο 3-0, γαργαρα.


15η αγωνιστική και 0-1 με πλατανια. Γκολ του Πλατανια στο ξεκινημα (0-0) του αγωνα κοβεται ως οφσαιτ.


Ευκαιρια της μπουγατσας, μισο γκολ καθαρο οφσαιτ, γαργαρα (στο 0-0).


20η αγωνιστική και 1-3 με γιαννινα. Γκολ οφσαιτ να ξεκελιδωσει το 0-1 στο 8.


25η αγωνιστική και 0-0 με αεκ. Γκολ οφσαιτ στο 90, ακυρωνεται σωστα.






27η αγωνιστική και 3-1 με νιόνιο. Το 3-0 φυσικα οφσαιτ.

Εικονίδιο

Το 1-0 με επιθετικο  φαουλ.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γαύρος του νότου

1η αγωνιστικη.. Ενα επιθετικο φαουλ που δεν δινεται και μετατρεπεται σε πεναλτι στην συνεχεια και ο γαυρος κανει το 1-0 με την Λαρσα και μια αποβολη στον Νικολαου για «καρατια» γινοται γαργαρα..




2η αγωνιστικη μια ωραια βουτια δινεται πεναλτυ με την λαμια (0-1). Προσεξτε οτι δεν υπαρχει επαφη ψηλα με τα χερια, ενω ο αμυντικος δεν βρισκει ουτε ποδια αντιπαλου.


Εδω υπαρχει επαφη, αλλα ο κορακας αν και βλεπει, καταπινει την σφυριχτρα.


 3η αγωνιστικη με την Ξανθη (1-1), η απευθειας κοκκινη στον ζιλε, χαριζεται


4η αγωνιστικη η παρτιδα (με αστερα 1-1) σωζεται με πεναλτυ-εφευρεση στο 92 και οφσαιτ σε τετ α τετ του αστερα στο 82.. Αν ειχε βρει χερι, η μπαλα θα κατεβαινε, η θα πηγαινε προς τον παιχτη που σουταρε καθως το χερι, θα «κατεβαζε» την μπαλα. Ομως η μπαλα καταληγει κορνερ και μαλιστα σκαει σχεδον στην γραμμη του αουτ!!


Το οφσαιτ στο 82, που θα εκανε μαλλον το 0-2


5η αγωνιστικη και στο 0-0 με την αεκ, δεν δινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, στο 14 σε τραβηγμα του μανταλου απο τον εγκελς..


Το δε πεναλτυ που ζηταει το τρυλο στο 94, μονο στις χρυσες εποχες της παραγκας δινεται, καθως ο ζιλε απλα πεφτει (και εχει βγαλει ηδη τα χερια να προστατευτει) στον αμυντικο της αεκ.


7η αγωνιστικη και στο 3-4 με τον νιονιο, στο 59 κοβεται μα ανυπαρκτο οφσαιτ ο Μασουντ.


Μετα το 3-3 ομως μπηκαν τα μεγαλα μεσα. Βουτια του πεφτουνη, πεναλτυ και 3-4. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΕΙ.


Στο 93, φυσικα και αγνοειται πεντακαθαρο πεναλτυ και κιτρινη υπερ του νιονιου. Κλωτσια του ποκεμον στο σωμα του Χατζησαφι, αλλα....τπτ. Η μπαλα βρισκει στον ωμο και οχι στο χερι του επιθετικου. Αν εβρισκε στο χερι, δεν θα πηγαινε πλαγια.


8η αγωνιστικη και στο «ντερμπυ» των 2 γαυρων ευνοειται σκανδαλωδως και αδικειται σε 1 φαση μονο.

Ο Ανσαφιραρ πουλαει νταηλικι και κλωτσαει εκτος φασης τον αμυντικο. Η προφανης αποβολη γινεται ...ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ για να μην χαλασει ο αγωνας!!!


Πριν την κοκορομαχια, ο ενας κλωτσαει ο αλλος χτυπαει..Ποινη? τπτ φυσικα, μην χαλασουμε τον αγωνα.


Η κοκορομαχια που ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ως δια μαγειας απο τα highlights φυσικα θα ηταν 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ. Στον Σισε και τον Πριγιοβιτς. 






Και μια κιτρινη γαργαρα στον Μαριν γιατι προσπαθει ο καυμενος με τα χερια να κοψει τον ματος, ο οποιος επρεπε να ειχε αποβληθει απο το πρωτο ημιχρονο!!!!


9η αγωνιστική και 1-0 στην Λεωφορο. Φυσικα η διαιτησια θα βγει πολυ καλη μπλα, μπλα, ενω εχει περασει χειρουργειο επιστημονικο το τριφυλλι. Ειδικα μετα το 1-0 ΚΑΘΕ πεσιμο δινιταν φαουλ για τον γαυρο, χαριζε κιτρινες κοκκινες κλπ κλπ.

Φυσικα στο ξεκινημα αρνειται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλτυ σε απλωμενο χερι του ανδρουτσου, με την δικαιολογια (απο τους καθηγητες) οτι ηταν κοντα, το τραβαει πισω κλπ κλπ..ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΕΙ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΑΠΛΩΜΕΝΟ. Η ΜΠΑΛΑ που τον βρισκει σπρωχνει το χερι προς τα πισω..ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΑΛΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ.


Φυσικα απουσιαζουν απο highlights ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, οπως το φτυσιμο του Β-ρομαο, το χτυπημα εκτος φασης του οφοε, το χτυπημα του σισε που δινει το χερι και καλα, ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΟΥΤΤΙΕΣ που δοθηκαν φαουλ μετα το 1-0 και ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ εμενικε στον Μολεδο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΙΝΟ να δουμε το σπρωξιμο που βγαζει ματια. Αλλα δυστυχως για αυτους ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ..


18η αγωνιστική και νικη 3-0 με την Ξανθη. 1 πεναλτυ-δωρο.Φυσικα τον εμποδιζει με τον αγκωνα. Ομως ο πεφτουνης ΔΕΝ συμμετεχει στην φαση, κατι που τιμωρειται (στρεφει το σωμα του για να εμποδισει τον αντιπαλο) και θυμαται να πεσει οτα βλεπει οτι εχει απομακρυνθει η μπαλα. 2 οφσαιτ δωρο, το ενα βρηκαμε.





20η αγωνιστική και ηττα 1-2 απο την αεκ. Ενα γκολ εβαλαν οι καυμενοι και αυτο ηταν αντικανονικο.



Το πεναλτυ που ζητανε φυσικα ειναι βουτια του φουρειρα μολις νοιωθε την επαφη. Ηδη κανει βηματα πισω, ετσι μολις νοιωσει το χερι του αμυντικου, μαζευει τα ποδια (πως γινεται τωρα να μαζευεις ποδια οταν καποιος σε ακουμπαει στον ωμο!!!) και πεφτει.


Μια κιτρινη στον Μποτια και φαουλ σχεδον στην γραμμη, χαρισμενη.


Και η απευθειας αποβολη εγινε δευτερη κιτρινη για διαμαρτυρια.


Και κατι ψιλοοφσαιτ, ετσι να περναει η ωρα.


21η αγωνιστικη . Ισοπαλία 2-2 με ατρόμητο. Πέναλτυ απο τις χρυσες εποχες της παραγκας για την ισοφαριση στο 90 και 7 κιτρινες στον ατρομητο.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
αεκ
4η αγωνιστικη . Ανυπαρκτο πεναλτυ στην αεκ με την λαμια (0-1 στο 82 με αυτη την φαση), εκτος περιοχης και χωρις επαφη 


Σχόλια

  1. ΑΠΛΥΤΕ..................1η ΑΓ. -4 ΒΑΘΜΟΥΣ....ΜΟΝΟ Ε Σ Υ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω δεν πηρα πεναλτυ να βαλω γκολ. εσυ πηρες.

      Εχω μια απορια στο American football, ποτε ακριβως δινεται φαουλ στο ξυλο που παιζουν. Σου εχει εξηγησει κανενας κοντινος συγγενης?

      Διαγραφή
    2. ΑΠΛΥΤΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΝΑΖΙ..........

      1η ΑΓ. -4 ΜΟΝΟ ΕΣΥΥΥΥ!!!

      Διαγραφή
    3. USS San Jacinto Arrives in Piraeus

      PIRAEUS, Greece - The guided-missile cruiser USS San Jacinto (CG 56) arrived in Piraeus, Greece, Dec. 14, 2016 for a scheduled port visit to enhance U.S.-Greece relations as the two nations work together for a stable, secure, and prosperous Europe.

      USS Mahan Departs Piraeus

      PIRAEUS, Greece -- Arleigh Burke-class guided-missile destroyer USS Mahan (DDG 72) departed Piraeus, Greece, Dec. 12, 2016. Mahan arrived for a scheduled port visit to enhance U.S.-Greece relations as the two nations work together for a stable, secure, and prosperous Europe.

      USS Mahan Visits Ancient Port of Call in Greece

      PIRAEUS, Greece – The Arleigh Burke-class guided-missile destroyer USS MAHAN (DDG 72) arrived in Piraeus, Greece, Dec. 9, 2016, for a scheduled port visit, to enhance U.S.-Greece relations as the two nations work together for a stable, secure, and prosperous Europe.

      USS Carney Departs Piraeus, Greece

      PIRAEUS, Greece (Nov. 14, 2016) – The Arleigh Burke-class guided missile destroyer USS Carney (DDG 64) departed Piraeus, Greece, after a scheduled port visit Nov. 14, 2016.

      USS Carney Arrives in Piraeus

      PIRAEUS, Greece (November 10, 2016) – The Arleigh Burke-class destroyer USS Carney (DDG 64) arrived in Piraeus, Greece, for a scheduled port visit. This visit strengthens existing maritime relationships between U.S. 6th Fleet and regional allies .

      USS Mount Whitney Departs Piraeus, Greece

      PIRAEUS, Greece – The U.S. 6th Fleet command and control ship USS Mount Whitney (LCC 20) departed Piraeus, Greece Oct. 25, 2016.

      WOW..FAMILY AFFAIRS!!!

      Διαγραφή
    4. ΑΠΛΥΤΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΝΑΖΙ..........

      1η ΑΓ. -4 ΜΟΝΟ ΕΣΥΥΥΥ!!!

      Διαγραφή
    5. ρε, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ?

      Στο Λιμάνι του Πειραιά έφτασε λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί ο 18ος Κινεζικός Στόλος.

      Όπως σας ενημερώσαμε και χθες τρία μεγάλα σύγχρονα πολεμικά πλοία βρίσκονται αυτή την ώρα στο μεγάλο λιμάνι και συγκεκριμένα στην πύλη Ε 11.

      Πρόκειται για την πυραυλοφόρο φρεγάτα Yuncheng (Jiangkai II- class) , το αποβατικό σκάφος (Yuzhao-class) LPD 989 Changbai Shanκαι και το σκάφος υποστήριξης Chao Hu.

      Το Piraeuspress.gr σας μεταφέρει εικόνες από το σημείο που έχουν δέσει τα πλοία:

      ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΑΠΟΓΟΝΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ...

      Διαγραφή
  2. ΑΠΛΥΤΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΝΑΖΙ..........

    1η ΑΓ. -4 ΜΟΝΟ ΕΣΥΥΥΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ

      ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ..

      SNMG2 : Παράδοση-παραλαβή πλοίου ναυαρχίδας της δύναμης στο λιμανι του Πειραιά
      By Petros Psarras - Dec 23, 2016

      Παράδοση – παραλαβή των καθηκόντων του πλοίου ναυαρχίδας της νατοικής δυναμης SNMG2 ,έγινε εχθές το πρωί στον Πειραιά απο την Ολλανδική φρεγάτα HNLMS De Ruyter F804 στη Γερμανική φρεγάτα FGS Saschen F219 .

      Τα 2 πολεμικά πλοία ηταν ελλιμενισμένα στον προλιμένα του λιμανιού μας απο τη Δευτέρα το πρώτο και απο τη Τρίτη το δεύτερο. Το γεγονός καθώς και φωτογραφίες απο αυτό δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο facebook η Standing NATO Maritime Group 2.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ..

      Στον Πειραιά κατέπλευσαν την Παρασκευή τα πλοία της μόνιμης ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ (Standing NΑΤΟ Maritime Group 2 (SNMG-2)), όπου θα παραμείνουν μέχρι την 1η Μαρτίου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.
      Η ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ αποτελείται από τα πλοία;

      -Το αμερικανικό καταδρομικό USS VICKSBURG, πλοίο έδρας του διοικητή Υποναύαρχου Brad Williamson US-Ν,

      -την ελληνική φρεγάτα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ»,

      -την ισπανική φρεγάτα ESPS CANARIAS,

      -το ισπανικό πετρελαιοφόρο ESPS PATINO,

      -την καναδική φρεγάτα HMCS FREDERICTION,

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ...

      Την άγνωστη αυτή πτυχή της Ιστορίας έρχεται να μας γνωστοποιήσει με την άφιξή της η φρεγάτα «Libertad», το εκπαιδευτικό πλοίο του Ναυτικού της Αργεντινής, που βρίσκεται από χθες και έως την Τρίτη στο λιμάνι του Πειραιά, ανοιχτή στο κοινό (2-6 μ.μ.). Το «ταξίδι της διακοσαετίας» ξεκίνησε στις 23 Απριλίου από το Μπουένος Αϊρες, με αφορμή την 200ή επέτειο της ανεξαρτησίας της Αργεντινής Δημοκρατίας.

      Στόχος των Αργεντίνων είναι να μεταφέρουν ανά την υφήλιο ένα μήνυμα ειρήνης. Εξ ου και πραγματοποιούν κατά τη «διαδρομή» των 196 ημερών πολλές στάσεις. Μετά τον Πειραιά, η φρεγάτα, μήκους 103,70 μέτρων με τα 27 πανιά, θα πλεύσει στην Υδρα προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον Υδραίο ήρωα Κολμανιάτη, αλλά και στον συναγωνιστή του, Σαμουήλ Σπύρου, που επέδειξε ιδιαίτερη αυτοθυσία.

      ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ 7 ΗΠΕΙΡΩΝ

      Διαγραφή
  3. ΑΠΛΥΤΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΝΑΖΙ..........

    1η ΑΓ. -4 ΜΟΝΟ ΕΣΥΥΥΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα χα χα χα ρε Kg σε αφησε η μαμα σου να παιζεις με το πληκτρολογιο και αυτή τσιμπουκωνεται στο διπλα δωματιο......χα χα χα τι μαλακας που εισαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SORRY ......ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ .... ΠΑΙΖΩ ΖΑΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου