Κρίμα...

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά (έκδοση 2016-17)

Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ (2016-17) ξεκινάει..Καλή-στραβή θα δείξει. Τα κοράκια θα σφυρίξουν αναλόγως της κατάστασης. Ας δούμε πως διαμορφώνεται κάθε αγωνιστική ο χάρτης των ευνοημένων ομάδων.


3η αγωνιστική
Κομποτιακός-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-3 (Διαιτητής Σιδηρόπουλος)


Στο 1ο λεπτό ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ως οφσαιτ. (οριακο μεν, οφσαιτ δε). Αν το μέτραγε κανείς δεν θα έλεγε κάτι, καθώς η παράβαση γίνεται για 10-15 εκατοστά. Ο δε επόπτης έχει ΗΔΗ χάσει την φάση, αλλά το οφσαιτ το βλεπει!!!!




Στο 7ο λεπτό ο Μπεργκ κερδίζει πέναλτυ. Πεντακάθαρη φάση.







Στην εκτέλεση στο 8ο λεπτό μπαίνουν μέσα 5 παίχτες της λιβαδιάς ο ένας δίπλα στον Λεντέσμα, ενώ ο γκολκίπερ έχει βγει 1 μέτρο από την εστία του. ΑΝ ΧΑΝΟΤΑΝ θα διέταζε επανάληψη? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.




Στο 26 φάουλ-φραγμα (η μπάλα έχει φύγει μπροστά) χωρίς κάρτα (εννοείται και χωρίς φάουλ) στον Ιμπάρμπο. Ο Ιμπάρμπο ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. Εδώ τον «σηκώνουν» στον αέρα!!!



Στο 29 ΠΕΝΤΑΚΑΘΡΟ ΔΙΠΛΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ, γίνεται γαργάρα..Ο ένας τον σπρωχνει στον αέρα, ο άλλος κάνει «σκαμνάκι» για να πέσει Φάουλ και κίτρινη κάρτα.




Στο 31 δεύτερο γκολ του Μπεργκ ακυρωμένο  (αυτή την φορά δεν είναι οφσαιτ). Εδω ο επόπτης ΕΧΕΙ την φάση, δεν δίνει οφσαιτ τον Ιβανοφ που κινειται προς την μπάλα, αλλα σφυράει οφσαιτ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΡΓΚ σουτάρει.



4η αγωνιστικη
Παναθηναϊκός-παγουράδες 4-0 (Διαιτητής Σελίμος)

Ξεκάθαρη παράβαση από τον τερματοφύλακα των Ιωαννίνων αφού μπλοκάρει την μπάλα εκτός περιοχής. Αποβολή και φάουλ όπως σωστά δόθηκε.



Πεντακάθαρο πένλτυ στον Λέτο, όταν ο αμυντικός παρεμβάλεται την ώρα που σουτάρει ο Αργεντίνος, ενώ ταυτόχρονα τον σπρώχνει με το αριστερό χέρι (το χέρι του αμυντικού είναι απλωμένο για να βρεί τον Λέτο), με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος.



5η αγωνιστικη

γαύρος αγρινίου - Παναθηναϊκός 0-0 (Διαιτητής Κομίνης)

Στο 16 ο Μπεργκ πασάρει στον Λοντ, ο εποπτης στην ευθεια..οφσαιτ..



Στο 43, αφου πέτυχε στο 16, συνεχίζει...Γκολ κόβεται ως οφσαιτ.





Και με γυμνό μάτι και από άλλη κάμερα, έιναι ξεκάθαρη φαση.



Στο 95, δοκιμάζει ο άλλος επόπτης την τύχη του και...τα καταφέρνει..




6η αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - γαύρος τρίπολης 3-1 (Διαιτητής Καλογερόπουλος)


Ο χουλτ δέχεται κίτρινη κάρτα γιά «βουτιά» στην προσπάθεια να πάρει πέναλτυ..Ανατροπή δεν υπάρχει, σωστή η κίτρινη.



Στο 42 ο Βιγιαφάνες ανατρέπεται αφού το πόδι του αμυντικού βρίσκει το δεξί του πόδι, στον βηματισμό. Σωστό πέναλτυ και κίτρινη. Στην εκπομπή «KICK OFF» ο μόνος που το επισήμανε ήταν ο Τσιάρτας, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του πάνελ. Η επαφή στον ώμο δεν νομίζω οτι μπορούσε να ρίξει ποδοσφαιριστή. Τουλάχιστον ομάδας που δεν φοράει κόκκινα.



Ο Αστέρας θα μειώσει με το πιό περίεργο πέναλτυ που έχει δοθεί ποτέ. Ο επιθετικός σουτάρει, η μπάλα φεύγει εκτός γηπέδου, ο Ιβάνοφ έχει κάνει προβολή χωρίς φυσικά να βρίσκει τον αντίπαλο παρά αφού έχει σουτάρει και ο ίδιος ο αμυντικός ΔΕΝ μπορεί να σταματήσει το τάκλιν με την φόρα που έχει. Βάσει κανονισμών ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ, αλλά αν η μπάλα είναι εκτός γηπέδου δεν υπάρχει πέναλτυ. 

Στα 2 στιγμιότυπα βλέπουμε την προβολή με χαμηλά τα πόδια του Ιβάνοφ και σε ποιό βήμα βρίσκει τον επιθετικό. Από την άλλη κάμερα η επαφή φαίνεται με την μπάλα να είναι οριακά (στην κυριολεξια οριακά) εντός γηπέδου. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΦΑΚΟΣ, ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ παντως,.




Τέλος στο 85 υπάρχει ξεκάθαρο κράτημα και πέναλτυ στον Χουλτ, αφού ο αμυντικός σε αυτή την φάση ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ σπρώχνοντας με το χέρι, τον αμυντικό του Παναθηναικού.


7η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - γαύρος ξάνθης 1-2 (Διαιτητής Φουκάκης)

Δύο φάσεις που πέρασαν στα ψιλά. Στην πρώτη υπάρχει αγκωνιά του αμυντικού στον σβέρκο του Μπεργκ. Στην ουσία στηρίζεται επάνω στο σώμα του Μπεργκ όπως φαίνεται. Προφανώς και δεν δίνεται πέναλτυ. Στην Λεωφόρο..Στην τρούμπα θα ήταν πέναλτυ και κίτρινη και θα ακούγαμε για δυναμόμετρα..


Στην επόμενη φώτο ο «αμέριμνος» αμυντικός κατα τύχη κατεβάζει το σορτσάκι του Μπεργκ. Πέναλτυ δεν μπορεί να δοθεί για «σεξουαλική παρενόχληση» αλλά προφανώς είναι αδύνατον να δικεδικήσει την φάση, ενας επιθετικός που το σορτσάκι μπλέκεται στα πόδια του.

8η αγωνιστική

γαύρος Ημαθίας - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 (Διαιτητής Φουκάκης)

Ο γαυρος ημαθιας διαμαρτυρεται για μια φαση στην οποια ο Κουτρουμπης με τον ωμο διωχνει την μπαλα στηνγραμμη. Στο τριτο καρε η μπαλα βρισκει καθαρ στον ωμο και εξοστρακιζεται με δυναμη προς την γραμμη του αουτ.



Ο Παναθηναικος θα ζητησει πεναλτυ οταν σε τακουνακι του Βιγαφανες η μπαλα θα σταματησει σε χερι του Ναβαλοφσκι του γαυρου ημαθιας. 





10η




--------------------------------------------------------------------------------
3η αγωνιστική 
γαύρος - Γαύρος Ημαθίας 6-1 (Διαιτητής Δελφάκης).

Χωρίς μεγάλη προσπάθεια ο κόρακας. Φυσικά 0 κίτρινες κάρτες στο τρύλο, αλλά από την άλλη το τρύλο είχε αντίπαλο μια ομάδα που ΕΣΤΗΝΕ τους μεταξύ τους αγώνες ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ με 3αρες. Φέτος την τιμώρισε και της έβαλε 6. Τώρα αν στα γκολ αλλού πήγαιναν οι αμυντικοί και αλλού η μπάλα και ο επιθετικός του τρύλο, είναι καθαρά συμπτώσεις.

4η αγωνιστική 
Ηρακλής - γαύρος 1-2 (Διαιτητής Φωτιάδης)

Πέναλτυ και κίτρινη στον μποτία, γίνονται γαργάρα. Από τύχη η μπάλα φτάνει στον Περόνε όπου με σουτ κάνει το 1-0. 


Πέναλτυ (ορισμός του ακούσιου), όπου ο κόρακας αφήνει το γκολ, ΕΝΩ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.


7η αγωνιστικη
Γαυρος νεας σμυρνης - τρουμπα (Διαιτητής Λαμπροπουλος)

7η αγωνιστικη και το τρυλο περναει ανετα απο το παρατημα της πλατειας. Οι ψιψινες επαιξαν οσο χρειαζοταν για να τηρησουν τα προσχηματα και μετα ανελαβε δραση ο λαμπροπουλος

Στο 12 ενα λεπττο (0-0) πριν το γκολ της τρουμπας, ο εποπτης συγκινεται απο το χορευτικο του αμυντικου με τα σηκωμενα χερια και κοβει ως οφσαιτ τον Ανσαριφαντ που ειχε περασει μεχρι και τον καπινο.




Άλλο ένα οφσαιτ σε επιθεση που θα εβγαζει παιχτη του νιονιου μονο μεσα στην περιοχη κοβεται στο 53



Το τρυλο θα πετυχει το 0-2 με γκολ φαουλ, στο οποιο ο κορακας θα στησει το τειχος οπου θεωρει εκεινος οτι βολευει τον καρατεγκα μιλιβογεβιτς. Ο κυκλος δειχνει την σωστη αποσταση, αλλα αυτη δεν φτανει για το τσεκουρι-σερβο.





Αν την δεκαετια του 80 τα φαουλ που εκτελουσε ο Μητσαρας και ο Παρης ειχαν τετοιες αποστασεις θα εβγαιναν πρωτοι σε ολη την ευρωπη σε εκτελεσεις φαουλ.

Μια αγκωνια του ρετσου στο 32 περασε χωρις συνεπειες (θα ηταν δευτερη κιτρινη βεβαια) , αλλα ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΨΙΨΙΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΤΡΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΙΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ..Η μηπως δεν θα κανουν ενσταση?



Ε, Δάρα που εισαι και προεδρος, τι λες? θα κανετε ενσταση?

8η αγωνιστικη
γαυρος - μπουγατσα με φτερα (Διαιτητής Αρετόπουλος)

Ψιλοπράγματα...

Το γκολ της ισοφαρισης της τρουμπας οφσαιτ..ΚΑΘΑΡΟ, οχι οριακο..ΚΑΘΑΡΟ..


2 Κοκκινες χαρισμενες

Ο μποτια σε ρολο Μπρους Λι αναλαμβανει να κοψει την καριερα στον επιθετικο του μπαογκ


Το γνωστο σερβικο τσεκουρι 3ετιας ανατρεπει τον αθανασιαδη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ..ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΜΕ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ..





ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΩΡΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΦΣΑΙΤ ΕΤΣΙ για την χαρα του αθληματος.


και ενα που δεν δινουμε στο τρυλο μεχρι να βαλει το 2-1..


9η αγωνιστικη
γαυρος περιστεριου - γαυρος (Διαιτητής Δελφάκης)

Ψιλολόγια.

Ένα πέναλτυ στο 0-0 γίνεται γαργάρα. Νέος μανιάτηςμε ταλέντο.


Γκολ κανονικο, ακυρωνεται ως οφσαιτ..Οριακη φαση ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΥΛΟΥ.


Γκολ τρουμπας,οριακο..Δυσκολη φαση, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΥΛΟ.

ΑΓΚΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ, την βλεπει ο δελφακης, τπτ. Ουτε ο ατρομητος θα ζητησει χρηση βιντεο


Αμφισβητουμενη φαση ΠΟΥ ΑΝ ΔΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ..χαχα..σιγα μην δωθει..Αν ηταν επιθεση του τρυλο θα ψαχναμε για δυναμομετρα.




---------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΥΠΕΛΛΟ

Παναθηναικος - ηρακλης 0-0 (Διαιτητης Καραντωνης)

2 πεναλτυ και 1 αποβολη υπερ του τριφυλλιου γινονται γαργαρα.

Στο 30 κρατημα του Ιμπαρμπο απο την φανελα


στο 44 ανατροπη του Εμποκου σε προφανη θεση για γκολ


Σχόλια