Με ένα απλό google search...

ΤΗΣ...ΚΟΡΕΑΣ (Του Κορέα είναι το σωστό) Μέρος Πρώτο

Η  έκφραση ...ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ... υποδηλώνει οτι θα γίνει χαλασμός..μακελειό..
Η έκφραση ...ΤΟΥ ΚΟΡΕΑ...ακόμα δεν υποδηλώνει τίποτα, αλλά στο μέλλον θα μνημονεύεται.



Στην σύγχρονη ελλάδα που οι τυφλοί βλέπουν, οι κουφοί ακούνε και οι ανάπηροι περπατάνε, το μόνο αξιώμα που παρέμεινε διαχρονικό, είναι το εξής...

«Ο γαύρος και το αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να...»

Στην πορεία βέβαια μας τελείωσε το αιγάλεω που αφού έπαιξε σωτά τον ρόλο του, ξεζουμίστηκε και βολοδέρνει στην γ εθνική μαζί με κάτι προοδευτικές..Και μας έμεινε ο στόλος..

Μας κατσικώθηκε όμως , δεν έμεινε απλά...

Στην αρχή βγήκαν κάτι κασέτες όπου δεν είχαμε ξεκάθαρα ονόματα και παραδοχές αλλά ξέραμε ποιοί μιλάνε επώνυμα και σε ποιούς απευθύνονται. Πέρασε αρκετός καιρός και αφού κανείς δεν τιμωρήθηκε (αν και είχαν ακούσει οι κουφοί) ξέσπασε το σκάνδαλο με τα dvd. Aφου και εκεί το περίφημο «ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΑΞΟΥ» αφορούσε τον Βαγγέλη Περπινιάδη ως γνωστόν, η υπόθεση ουδέποτε βρήκε τον ένοχο, η τον άνθρωπο που την έστησε. Παρόλο που και οι τυφλοί είδαν, τίποτα δεν έγινε. Στην ουσία φυλακίστηκε ο Μπέος, ο οποίος είναι τωρινός δήμαρχος Βόλου.

Αφού είδαν οι τυφλοί και άκουσαν οι κουφοί, χτές 8-7-2014 περπάτησαν και οι κουτσοί , αφού δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η έγγραφη πρόταση του εισαγγελέα Κου Κορέα που αφορά στην ουσία
μια δικογραφία ως έμμεση απόδειξη για διακρίβωση ιδιαίτερων αξιόποινων πράξεων και ιδίως της κακουργηματικής απάτης στα πλαίσια δράσης εγκληματικής οργάνωσης που δρα στον χωρο του ποδοσφαίρου.

Ας ξεκινήσουμε απο την αρχή και θα φτάσουμε στο σήμερα.

Όλα με ένα κινητό (panafon) άρχισαν και με ένα κινητό του Φαταούλ, τελειώνουν... 
                                                                            
               6,7 φεβρουαρίου 1997 (το πρώτο σκάνδαλο)

Κατά τύχη βέβαια 2 μέλη της επιτροπής διαιτησίας καθώς και το μέλος της επιτροπής εφέσεων διαιτησίας (δένουμε καλά το γάιδαρο δλδ) έχουν συνεχόμενο αριθμό με τον σύμβουλο της ΠΑΕ γαυρος Θ.Μητρόπουλο . Το δε μέλος της επιτροπής εφέσεων είναι ο περίφημος ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ (ημιτελικός κυπέλλου 1992 με σφαγή Παναθηναικού). Το πρωτοφανές για την εποχή σκάνδαλο θα έχει τρομακτικές επιτώσεις καθώς η ΕΠΟ ανακοινώνει οτι ο γαύρος υποβιβάζεται στην Β εθνική και ο τίτλος της σεζον 1996-97 απονέμεται στον Παναθηναικό (χαχα, ωραίο ανέκδοτο ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Η κάθε ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)















Αφού δεν κουνήθηκε φύλλο λοιπόν το 1997, η ιστορία μας συνεχίζεται με τον στόλο πρωταθλητή το 1997 και 1998. Τα όργια διαιτησίας πρωτόγνωρα καθώς οι φωτογραφίες με μαιμούδες έδιναν και έπαιρναν.



Ενδεικτικό οτι την σεζόν 1996-97 το τρύλο κέρδισε 12 πέναλτυ και 12 αποβολές γεγονός πρωτοφανές για τα χρονικά της Α εθνικής κατηγορίας. Την σεζόν 1998-99 αποφάσισε να σπάσει αυτό το ρεκόρ και τα κατάφερε κερδίζοντας 16 πέναλτυ και 11 αποβολές. Εννοείται οτι και τις 2 αυτές σεζόν βγήκε πρωταθλητής..Εξάλλου με 16 πέναλτυ και 11 κόκκινες υπέρ, πολύ πιθανόν και .....ο Απόλλων Καλαμαριάς να χριζόταν πρωταθλητής..

Ειδικά την σεζόν 1998-99 όπως και την επόμενη 1999-2000 με 12 πέναλτυ και 13 αποβολές και πάλι τον τρύλο πρωταθλητή, η εξήγηση δόθηκε έμμεσα απο ένα πρωτόγνωρο περιστατικό. Ο πρόεδρος Διατητών Συνδέσμου Πειραιά (τυχαίο)  ΣΠΑΘΑΣ,  δέχεται 6 σφαίρες..


23 ιουλίου 1999




3 χρόνια αργότερα το θύμα με τις 6 σφαίρες δηλώνει...

2 απριλίου 2002



η συνέχεια με τις περίφημες κασέτες εκείνου του μήνα, στην επόμενη ανάρτηση...

YΓ..ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου