Κρίμα...

ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ...(Του Κορέα είναι το σωστό) Μέρος Δεύτερον

Το δέυτερο μέρος με τις αποκαλύψεις από τις κασέτες του «Ζούγκλα», που άφησε άφωνο το .. πανελλήνιο!!!  Τα συνεχόμενα τηλεφωνικά νούμερα ήταν απλά το ... ορεκτικό. Εδώ έχουε περάσει στο κυριώς πιάτο πλέον!!!



Η νέα ανάρτηση που αφορά το 2002, ξεκινάει όπως τελείωσε η προηγούμενη (η οποία βρίσκεται εδώ). Με το συμβάν του πυροβολισμού του προέδρου Διαιτητών Πειραιά.

(2-4-2002)

4 εκ ευρω η ταρίφα. Ο οσφπ και το αιγαλεω να κερδίζουν και οι αλλοι...  Πήρα γραμμή απο τον Σωκράτη (το φίλο του Αισχύλου προφανώς, όπως λέμε Βαγγέλης Περπινιάδης)





Ο δημοσιογράφος Μ.Τριανταφυλλόπουλος θα κάνει μια εκπομπή (31-3-2002 Kίτρινος Τύπος) και θα δημοσιευτούν αποκαλυπτικοί διάλογοι. Κατά μία διαβολική σύμπτωση εμφανίζονται πάλι στελέχη της τρούμπας να συνομιλούν με διαφόρους και κάποιοι να ορίζουν «τιμές» ανά αγώνα και πολλά άλλα. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ  «ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ...»













Παραθέτουμε τους διαλόγους όπως δημοσιεύτηκαν αυτούσιοι στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ εκείνη την εποχή. Δεν έχει αξία ο σχολιασμός, καθώς με λιγοστό επίπεδο λογικής και κριτικής , οδηγούμαστε ΑΜΕΣΩΣ σε συμπεράσματα. Οι ενδείξεις επι 15 χρόνια ποικίλουν, τα στοιχεία αλλάζουν,τα ονόματα αλλάζουν , ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟ..ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.










Θ' αναρωτηθείτε αν ο Οσφπ έπεσε κατηγορία και του αφαιρέθηκαν οι τίτλοι. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΧΙ ΙΤΑΛΙΑ. ΕΚΕΙ οι συνομιλίες του Μότζι πήραν την δικαστική οδό, βρέθηκε ένοχος, υποβιβάστηκε η Γιουβέντους του Ανιέλι και της αφαιρέθηκαν τίτλοι, ενώ με ποινή αφαίρεσης βαθμών ξεκίνησε το επόμενο πρωτάθλημα και η Μίλαν του πρωθυπουργού Μπερλουσκόνι.





Εδώ έχουμε 15 χρόνια με αποδείξεις και ονόματα και ακόμα και τώρα (11-7-2014) που βγήκαν ξανά νέα στοιχεία δεν έχει ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ που του διαλύουν το οικοδόμημα. Τους φτύνουν και νομίζουν οτι βρέχει, κρατάνε ομπρέλα. Αλλά όπως τον έβαλαν έτσι θα τον φύγουν..Νύχτα..

Λεπτομέρειες, θα πείτε...

Το αστείο είναι οτι στην χώρα μας, ενω όλες οι καταγραφές και οι διάλογοι έχουν ονοματεπώνυμο,
κανείς δεν έχει οδηγηθεί πουθενά (εκεί που πρέπει δλδ) πλην του δημάρχου Βόλου κου Μπέου.

Η ανάρτηση τελειώνει το 2002 και η επόμενη θα ξεκινήσει με άλλο ένα ΜΕΓΑ σκάνδαλο..
ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ υπέρογκων ποσών που ερευνήθηκε και δημοσιεύτηκε το 2005 (νοέμβριος)

Και εκεί κατα τύχη βεβαίως βεβαίως τα ονόματα προέρχονται απο την ομάδα ....της τρούμπας!!!

YΓ... ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ


Σχόλια

  1. Φίλε πολλα μπράβο. Απίστευτη η έρευνα σου, η το αρχείο που κρατάς. Περιμένουμε το επόμενο μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική δουλειά αδερφέ. Μήπως έχεις στο αρχείο σου ολόκληρη την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου; Την είχα σε έναν σκληρό ο οποίος δεν δουλεύει πια.. Συνέχισε να μας κρατάς σε εγρήγορση και να μας θυμίζεις ποιες είναι οι κόκκινες τάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου