Ο Σλούκας δεν πρέπει να βγαίνει ούτε για κατούρημα...

Πρωτάθλημα Ελλάδας 2008-09 (Σφαγή στο γόνατο)


1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΑΕΚ44 - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-1 



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΑΣΣΑΡΑΣ, ΕΠΟΠΤΗΣ ΣΑΡΑΙΔΑΡΗΣ


ΣΤΟ 1.57 ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΜΑΧΗ..4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ…ΣΤΟ 2.01 ΑΚΟΜΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ..ΣΤΟ 2.02 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ..






ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ..ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ

Η ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΜΕΡΑ.. Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (1,75) ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΕΝΤΙΝΙΟ.. ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ



2-0 στις καθυστερήσεις με αμφισβητούμενο πέναλτι 

(Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΑΣΕ 2-1 ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΥΤΟ.. ΑΡΑ +1 ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ)




2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ... 


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0 



Διαιτητής: Λαμπρόπουλος Μ.

ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝΣΙΤΣ, ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ, <<ΠΑΙΖΕΤΑΙ>> ΛΕΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ



ΤΟ 2010-11 ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ..
Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΙΜΑΟ..


 ΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΝΗ.. ΤΠΤ

 ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.. ΤΠΤ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ.


(ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕΝ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΕ..)





 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2 



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΑΛΟΥΚΑΣ -  ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΡΥΦΩΝ


(ΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΒΟΛΕΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΤΟ 2009-10 ΣΤΟ ΑΕΚ-ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΠΤ, ΕΝΩ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΒΙΤΟ ΣΤΟΝ ΒΥΝΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ..

2 ΟΦΣΑΙΤ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.. ΕΥΤΥΧΩΣ  ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ


<<Μετά και την 3η αγωνιστική, στον αγώνα της οποίας συγκεκριμένες υποδείξεις του βοηθού κ. Τρύφωνα ήταν εξόφθαλμα λανθασμένες περιμέναμε το λιγότερο τη δέουσα αξιολόγηση εκ μέρους του παρατηρητή, κ. Μπριάκου. Αντ αυτού, ο τελευταίος επιβράβευσε με τη βαθμολογία του (8,30) το βοηθό διαιτητή!>>




 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-3 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ...


2 ΦΑΣΕΙΣ..

 ΕΝΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ



ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΟΦΣΑΙΤ.. Η ΜΠΑΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΕΝΕΡΓΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..



(1 βαθμο απο εδω)






6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 



μπαοκ - ΠΑΟ...0-0 



Κορακας...ΚΥΡΚΟΣ


Mάντζιος: «Υπήρχε κάτι»
«Νομίζω ότι στην φάση υπήρχε ένα τραβηγματάκι και ότι ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι. Θεωρώ ότι είχαμε την δυνατότητα να φύγουμε από την Τούμπα με τους τρεις βαθμούς της νίκης».







Χενκ Τεν Κάτε: "Είναι το πέμπτο μου παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε καθένα από τα προηγούμενα στον Παναθηναϊκό δεν δόθηκαν ένα ή δύο πέναλτι και αναρωτιέμαι τι πρέπει να γίνεται όταν η παράβαση έχει γίνει. Δεν θέλω να απαντήσω για μία φάση που δεν ήταν τόσο καθαρά σε αντίθεση με αυτή του Μάντζιου που ήταν καθαρή περίπτωση πέναλτι

(2 ΒΑΘΜΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ)






 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2 



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ..ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ





Χενκ Τεν Κάτε(για τα πέναλτι...) Ναι, είδα κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει νόημα. Ισως κάποιος άλλος πρέπει να κάνει κάτι.. Εγώ ότι είχα να πω το είπα την προηγούμενη εβδομάδα 

(ΑΛΛΟΙ 2 ΒΑΘΜΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ)




8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 


ΝΙΟΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΑ 1-2 



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ



Αρχικά ο Μπράις Μουν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το "τράβηγμα"-ανακάλυψη (από τον Ζωγράφο) στον Σκούφαλη, ενώ αποβλήθηκε και από τον πάγκο για διαμαρτυρία ο Τεν Κάτε και λίγο μετά οι δύο βοηθοί του!

ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. Ο ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ (ΒΕΛΑΚΙ) ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ..




ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΔΩ, ΔΟΘΗΚΕ ΟΦΣΑΙΤ..




Ο ΜΟΥΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΑΛΗ, ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΦΑΝΕΛΑ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ..ΚΟΚΚΙΝΗ..






9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 


ΠΑΝΑΘΑ-ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ 0-0 



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΑΛΟΥΚΑΣ

(Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟ 2010-11 ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΦΑΣΗ)

ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΓΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ..







ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΑΡΓΑΡΑ..


Ήταν το 21’, όταν ο επιθετικός των πράσινων τσίμπησε την μπάλα και γύρισε προς την εστία, για να… συγκρουστεί με το απλωμένο πόδι του αμυντικού των Πειραιωτών. Οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι, το οποίο θα μπορούσε να καταλογίσει ο Δαλούκας, αλλά η απόφαση του ήταν να συνεχιστεί το ματς

ΟΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΑΑΜ.. ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΒΕΝΕΤΕΙΔΗΣ..

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ,, Η ΤΟ ΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ???





(ΑΛΛΟΙ 2 ΠΟΝΤΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΔΩ)



  
10η αγωνιστικη 


ΤΥΡΙΑ - ΠΑΝΑΘΑ 1-1 



ΚΟΡΑΚΑΣ...ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ



ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ, ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.. Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.


Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΝ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ


 (ΑΛΛΟΙ 2 ΒΑΘΜΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ)





13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 


SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2



ΚΟΡΑΚΑΣ -->  Κουκουλάκης


  Ο Τεν Κάτε ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου χωρίς ερωτήσεις θέλοντας να κάνει σχόλιο για την διαιτησία της αναμέτρησης:
  «Θέλω να κάνω ένα μεγάλο κοπλιμέντο για την ομάδα μου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που κέρδισαν. Έπρεπε να υπερνικήσουν πολλά προβλήματα. Δεν ξέρω τι δρόμο έχουν διαλέξει οι διαιτητές σε αυτή τη χώρα. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που έχουν εναντίον του ΠαναθηναϊκούΕπίσης όπως είδα στη στατιστική, η κατοχή ήταν 62-38 υπερ μας. Ενα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο ήταν ότι με τέτοια κατοχή, εμείς είχαμε εφτά φάουλ εις βάρος και η Ξάνθη τρία. Αυτό πως γίνεται, μπορεί να το εξηγήσει κάποιος; Δεν το ανέχομαι πλέον ούτε εγώ ούτε και οι παίκτες μου.Παράλληλα ζήτησε ειρωνικά συγγνώμη σε δημοσιογράφο που σχολίασε ότι η Ξάνθη αδικήθηκε από την διαιτησία!

Ο ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ..



Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΝ ΜΑΝΖΤΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΡΤΑ..



ΑΛΛΟ ΟΦΣΑΙΤ 


ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΦΣΑΙΤ..


ΚΑΙ ΑΛΛΟ..


ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΑ, ΔΟΘΗΚΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.. Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ 



 (Α ΝΑΙ, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 1-2 ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ 10)




14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΣΕΡΡΕΣ 3-0


Διαιτητής: Κωνσταντινέας

Ο «Ρούκα« με ωραίο πλασέ στο 83’ έπειτα από πάσα του Μάτος έγραψε το τελικό 3-0, το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει δύο λεπτά πιο νωρίς αν ο Κωνσταντινέας έβλεπε ότι ο Μιλένκοβιτς σαν... τερματοφύλακας απόκρουσε μέσα στην περιοχή το σουτ του Πετρόπουλου.ο κ. Κωνσταντινέας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.


Χενκ Τεν Κάτε: Ναι, ευχαριστούμε τους Ελληνες Θεούς που πήραμε ένα πέναλτι. Παρόλο που ήταν ένα καθαρό πέναλτι, ωστόσο θα μπορούσε να δοθεί φάουλ στο κέντρο έχοντας δίκιο ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, ωστόσο έγιναν αλλά δεν δόθηκαν και άλλα δύο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ??

ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΕΝΩ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ..ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ




ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΦΑΝΕΛΑΣ ,ΠΑΛΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..








15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 



ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0


Διαιτητής: Καλόπουλος


 Μοναδική φάση άξια σχολιασμού σε αυτό το διάστημα ένα... τράβηγμα του Ρουμπάκη στον Ζιλμπέρτο μέσα στην περιοχή στο 5', για το οποίο ο Καλόπουλος έδειξε «παίζεται».






16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ 0-0


Διαιτητής: Βασαρας

Aπό την εκτέλεση του κόρνερ του Γκάμπριελ ο Μαϊστόροβιτς φαίνεται να... κατεβάζει με τα χέρια τον Βύντρα που πηδάει για την κεφαλιά. 

             (ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΕΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ)





Τα έκανε θάλασσα αλλά αν ελέγχεται για κάτι περισσότερο, δεδομένου ότι έκρινε και τον αγώνα ήταν η ανατροπή του Ρουκάβινα από τον Γεωργέα, που ναι μεν βρίσκει τη μπάλα αλλά στη συνέχεια ανατρέπει τον Κροάτη.






(ΑΛΛΟΙ 2 ΠΟΝΤΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ)


Χενκ Τεν Κάτε: Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Είναι απογοητευτικό το ότι δεν κερδίσαμε γιατί ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε το γκολ και την βοήθεια από τον διαιτητή. Σήμερα θα έπρεπε να καταλογιστεί τουλάχιστον ένα πέναλτι αλλά έτσι είναι στον Παναθηναϊκό. Ένα πέναλτι σε 16 παιχνίδια. Αν το είδατε και εσείς κάτι θα πρέπει να γράψετε. Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει αν είδε κάτι που δεν είδαμε εμείς. Αλλά επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο καλό θα είναι να σταματήσουμε

Για την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία: "Βγάλαμε την τρίτη αγωνιστική μια ανακοίνωση. Παρ' ότι κερδίσαμε είχαμε μια αντιμετώπιση περίεργη. Την πρώτη αγωνιστική στο ματς με την ΑΕΚ, την δεύτερη δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι με τον Πανθρακικό και μετά στο Χαριλάου ο επόπτης κόβει τον Κλέιτον που φεύγει 2 μέτρα πίσω και ενώ την ίδια ώρα μας πίεζε ο Άρης για την ισοφάριση. Τότε ο βοηθός πήρε άριστα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να πούμε και για την αποβολή του Μουν στην Ν. Σμύρνη; Τέτοιο κλίμα υπάρχει πλέον. Είναι διάχυτο στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Στην μία ομάδα δίνονται με το παραμικρό πέναλτι και στην άλλη με τίποτα. Γίνεται να μην κάνεις σύγκριση






17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1



Διαιτητής: Κακκος




Χέρι του Χαραλάμπους μέσα στην περιοχή δεν «είδε» ο Κάκος στο 18'





Δίκαιες οι διαμαρτυρίες τους για την φάση του 17 και το χέρι "εντός" περιοχής του Χαραλάμπους που υπέδειξε ως φάουλ (και όχι πέναλτι) ο κ. Κάκος. Ο κ. Κάκος υπέδειξε ναι μεν την παράβαση βγάζοντας και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Πανθρακικού αλλά έδωσε φάουλ πάνω στην γραμμή αντί για πέναλτι, αφού ο Κύπριος βρίσκονταν και ενώ φάνηκε μέσα στην περιοχή.





19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0



Διαιτητής: 

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΜΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ  Ο ΣΙΜΑΟ, ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΜΠΑΛΑ.. (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ)


ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΔΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ (ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ Η ΜΠΑΛΑ)


 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ..





(1 ΒΑΘΜΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ)



22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0



Διαιτητής: ΚΑΚΟΣ

Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ..




ΓΚΟΛ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ ( Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ.. 




ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..(ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ=ΚΟΚΚΙΝΗ)











24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0



Διαιτητής: ΣΠΑΘΑΣ

Η ΛΕΞΗ ΟΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΦΑΜΙΛΛΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ,ΤΕΒΕΚΕΛΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ



ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..






2 ΦΑΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.. ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΓΙΝΕ ΟΦΣΑΙΤ..

Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ




Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΟΦΣΑΙΤ.. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ??? ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ..





Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ


Η ΦΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΛΕΙΤΟΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ.. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..






O KΛΕΙΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ..
ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ..




ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΝΟΙΠΤΙΚΑ






ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ.. ΝΑΙ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ..



ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ..







Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ..

Ο ΒΑΣΚΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, Ο ΓΚΑΛΕΤΙ ΒΟΥΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ, ΜΕ 10 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.



(ΑΛΛΟΙ 2 ΠΟΝΤΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ)



25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 3-0

Διαιτητής:

1 ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΑΡΓΑΡΑ.. Ο ΚΟΤΣΩΛΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ







26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1

Διαιτητής:

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ..
Ε,ΚΑΙ??? ΟΦΣΑΙΤ ΛΕΜΕ..




ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..


ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ..





2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΞΑΝΘΗ-ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ 0-1

ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΤΙΠΟΤΑ..







22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ-ΑΡΗΣ 2-1


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ .. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Ο ΑΡΗΣ ΜΕ 10 ΜΕ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΖΑΣ ΕΔΩ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΡΡΡΡΡ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ???


ΤΟ 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ


ΚΑΒΑΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Γ-ΑΒΡΑΑΜ.. ΤΠΤ..





12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1


2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΑΡΓΑΡΑ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΙΤΡΙΝΗ Η ΕΜΜΕΣΟ..
(τι τραβηγματα φανελας, τι ανατροπες, το καταπιαμε το στραγαλι)







Ο ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 4-0

Ο ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ



ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΧΕ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ.











15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-1


ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 90ΦΕΥΓΑ..
ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ..(ΟΡΙΑΚΟ ΟΦΣΑΙΤ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΣΗ)













16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ 0-1


ΗΡΩΙΚΗ ΒΟΥΤΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ 0-1






17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ-ΞΑΝΘΗ 2-1

1-0 ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ.



ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.. ΕΠΙΚΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΣΟΥΑΝΗ..(εννοειται οτι δεν δοθηκε) 




ΑΓΚΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΤΩΝ 13 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ..
ΠΟΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΠΤ ΛΕΜΕΕΕΕ






23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΗ ΒΟΥΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ







ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..







26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 5-0


ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ..ΤΙΠΟΤΑ.






27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ 2-3

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ



28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΒΑΔΙΑ-ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ 1-2

ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο DERBY-SHIRE ΟΦΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΙΟΛΟΥ..




ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ.. 


37 ΕΜΕΙΣ 37 ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..


Σχόλια