Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Πρωτάθλημα Ελλάδας 2002-03 (Το χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Θανάτου)

Πρωταθλημα ποδοσφαιρου 2002-03 (@@μενη Ριζουπολη). Ολη η ποδοσφαιρικη χρονια των 2 αντιπαλων. Ενα πρωτάθλημα, που χάθηκε με βρώμικο τρόπο και με συμμετοχή της διοίκησης. Τόσα χρόνια μετά κανεις δεν εχει βγει να αναλαβει την ευθυνη, απλά έντεχνα η ευθύνη μεταβιβάστηκε στο εύκολο θύμα (τους παίχτες) με αποτελεσμα να διαλυθει η ομάδα εκείνη. Δεν θέλαμε ποτέ να γίνουμε ΣΑΝ αυτούς, θέλαμε να ΜΗΝ είμαστε ΕΡΜΑΙΟ αυτών. Και μεταξύ αυτών των δύο υπάρχει χαώδης απόσταση.


Η ετοιμότητα του πράκτορα ήταν τέτοια που ενεργοποιήθηκαν όλοι άμεσα (κράτος, παρακρατος, αστυνομια, οπαδοι, παρατηρητες, αττικαρχες, μμε) και όλα αυτά έγινα ένα ακόμα πρωτάθλημα από τα γνωστά «44 μόνος μου».

Πάμε να το δούμε από την αρχή. Kαι ακόμα υπάρχουν παίχτες του γαύρυ που το θεωρούν ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ..

Τζόρτζεβιτς: «Πάντα θα θυμάμαι την Ριζούπολη»
,

Ζέτεμπεργκ




1η αγωνιστική με τον ΣΑΝΤΟΣ στο τιμόνι.. Πάμε ΤΟΥΜΠΑ..

Διατητής ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ (ο αξιωματικος απο υπαξιωματικος του Π.Ν. με βιλα στην κρητη).. ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ(ειχε τελειωσει το ημιχρονο) ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ γιατι κλωτσισε την μπαλα προς το μερος του..Δεν τον ΣΗΜΑΔΕΨΕ η την κλώτσισε στο πρόσωπο του διαιτητή , απλα την λακτισε προς τα εκεινον και σιγα μαλιστα..ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ=ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΧΑΝΟΥΜΕ 2-1 ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΜΕ 10 ΓΙΑ 45..


Ο γαυρος πάει στην κρήτη και ο ΜΠΡΙΑΚΟΣ (τυχαια επιλεχτηκαν τσαγκαρακης και μπριακος πρωτη αγωνιστικη, καποια πραγματα αμα τα βλεπεις μερικα αργοτερα ΣΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ για το ΠΑΛΙΟΣΤΗΜΕΝΟ μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) φροντιζει για την ταξη του σκορ..



Συνεχίζουμε χάνοντας εντός από την Προοδευτική με την πλάτη του Πουλόπουλου, ΕΝΩ ΧΑΝΑΜΕ ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ και τελειώνουμε χάνοντας από την αεκ με 1-0 χάνοντας πάλι 3-4 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..


4η Αγωνιστική, τελευταίοι στη βαθμολογία πάμε ΙΩΝΙΚΟ..


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ..

4η αγωνιστική..Εχουμε δεχτει ΗΔΗ 3 ΚΟΚΚΙΝΕΣ... Που σημαινει οτι  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 10 για καποιο χρονικο διαστημα, αλλα  οτι ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΓΙΑ 1-2 ΑΓΩΝΕΣ επιπλεον.. Παιχτες που τιμωρηθηκαν με κοκκινη.(ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ- ΜΠΑΣΙΝΑΣ- ΦΥΣΣΑΣ) αναντικατάστατοι τότε.
  
Ο γαυρος την ιδια αγωνιστικη θριαμβέυει επί του δυσμοιρου
Ακρατητου. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο @@... Ο ΔΟΥΡΟΣ..


Την ιδια περιοδο ο κοσμος βουιζει για τον ΣΕΡΤΖΙΟ..Ομως η διοικηση θα πει αλλη μια μεγαλη αληθεια.. «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝΤΟΣ..

Η Ηχω για ενα παραξενο τροπο, δεν χώνεψε ποτέ τον ΣΕΡΤΖΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΤΖΟΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥΤΑΡΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ..

Ενας προπονητης που καποια αξιζε κατι καλύτερο σας ανθρωπος και χαρατηρας αλλά και σαν τεχνικος..


Χαρισε??

Ο Γαυρος στο κυπελλο κανει οτι μπορει με την Καλλιθεα και τον αθλητη  ΠΡΟΤΥΠΟ-ΖΙΟΒΑΝΙ WALKER..


ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ..ΟΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΔΛΔ..

Η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 6 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ..


Λιγες μερες μετα λοιπον μαθαινουμε οτι υπηρχε θεμα ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ.. Ενω πριν τον ΣΤΗΡΙΖΑΝΕ..


Αλλα στην ευρωπη αν κλαδευεις τρωες καρτες, ενω στην Ελλαδα αν δινεις κεφαλιες ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΤΡΩΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ..


Ο Γανυμηδης ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ..


Μετα απο ολα αυτα εχoυμε και επισημα ΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ ΠΙΣΩ..Δευτερη ευκαιρια, Ερχεται ξανα τελη του χρονου σε μια ομαδα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ..


Ο Γαυρος αφου εχει αλλαξει προπονητη (Λεμονη με τον Τρισμεγιστο Κολλια) ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..


μονο 2-0 εχασαν τελικα..


Αντιστοιχα εμεις παιζουμε με την φενερ αφου εχουμε ξεπερασει την λιτεξ λοβετς..


Ο Γαυρος στην Ελλαδα συνεχιζει, αλλα μετα τα αρχικα 3ποντα ερχεται η καθιζιση.


στο κυπελλο μετα το 1-4 εκτος με την καλλιθεα τον ΧΑΝΕΙ  και μεσα..


Τελιεωνοντας ο γαυρος στην ευρωπη παιζει για την τιη των οπλων. Τουλαχιστον να μην μεινει  ΜΕ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 4..


Απο αυτην την ομαδα (την 4η στον όμιλο), θα χασουμε το πρωταθλημα!!!

Εμεις περναμε τη φενερ.



Παμε στο Αιγαλεω 


Οπου σκοραρει με γκολαρα εξω απο την περιοχη ο Κυριακος, ο Βλαοβιτς ειναι μεν οφσαιτ, αλλα δεν επιρεαζει καθολου τη φαση, αλλα ο εποπτης εχει παθει αγκυλωση ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ..Γαυρος-Αελ 2009-10.. Σουτ του γαυρου εξω παο την περιοχη, οφσαιτ ο επιθετικος ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ..



Εκεινη την αγωνιστικη  ο γαυρος κερδιζει 5-0 ΜΕ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ ΚΑΡΑΦΛΟΣΕΡΒΟΥ..(και 1 ΓΚΟΛ  ΟΦΣΑΙΤ) 



(Με πεναλτυ ξεκιναει το 1-0 ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ)

Κερδιζουμε τον Ηρακλη και ειμαστε ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΠΛΕΟΝ..


ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΛΟΒΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η #@@ΑΝΑ Η ΤΥΧΗ..ΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΚ44 ΜΕ ΜΑΚΑΜΠΙ.. ΓΕΛΑΓΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ..
ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΑΕΚ44 ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ..(1-4)

ΜΟΝΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ 2002-03 ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ 6 ΓΚΟΛ..

Η ΚΑΛΥ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΚΑΜΠΙ .. ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ.. ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ.. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΧΑΜΕ.. 1-0 ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ ΚΑΙ Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 128 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..
ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΑ-ΝΑΝΑ

Ο Γαυρος παιζει με τον νιονιο εντος εδρας και ο νιονιος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΣΟΥΤ, ενω την περασμενη αγωνιστικη η Παναχαικη ΕΚΑΝΕ 1 ΣΟΥΤ.. Χαρη στην ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ του λιμανιου βεβαιως (6 απο Μακαμπι μεσα-εξω στο μεταξυ)


Συνεχιζει ο γαυρος ακαθεκτος . Με το ΑΙΓΑΛΕΩ (Χατζαρας-Παραγκαρχης)..Ακομα και οταν δεν μπαινει το πεναλτυ, το γκολ το κανει δωρο ο τερματοφυλακας.




Κατα τυχη βεβαια επιλεγουν να ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ οι 4 ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ..

Ο Γαυρος παει στα γιαννινα, οταν ακομα ο μουστακιας  το κραταγε μανιατικο που ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Εν τω μεταξυ μετα τους Λεμονη-Κολλια, εχει ερθει ο Κατανετς.


Τι πεναλτυ - τι οφσαιτ, τελικα ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ..

Και η προτελευταια αγωνιστικη του Α ΓΥΡΟΥ..

ΛΕΩΦΟΡΟΣ...ΠΑΟ-ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ..3-2


Μετα το 3-2 υπόσχονται μεταγραφες τον Γεναρη. ΠΟΙΟΝ?? ΤΟΝ ΓΗΤΤΑ?? Ειναι η χρονια που ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΕΡΤΖΙΟ φωναζε για εναν παιχτη. ΤΟΝ ΜΑΝΣΟ..Αυτον που ηρθε 5 χρονια μετα στην Ξανθη, αλλα τοτε @@@ουσε και εδερνε και ηταν υγιεστατος.

Τελευταια αγωνιστικη του Α ΓΥΡΟΥ και ενω ισοβαθμουμε με τον γαυρο, η ξανθη κανει ενα λαθος. Φερνει ισοπαλια 1-1 με τον γαυρο στην Ριζουπολη.(Με γκολ-οφσαιτ η ισοφαριση βεβαια.)


Εμεις κερδιζουμε τον Ακρατητο και ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ στην ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ..


Τελος πρώτου γυρου και 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΒΑΝΤΖΑ..

Την ανοιξη ξεκιναει το ΟΥΕΦΑ και εχουμε και κυπελλο και πρωταθλημα. Ο Σερτζιο επιλεγει να ξεκουρασει βασικους για το ΚΥΠΕΛΛΟ..Απολυτως λογικο. Εξάλλου είχε έρθει ολόκληρος Γηττας. Που να ρισκαρει? Στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, η στη ΕΥΡΩΠΗ??


ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ (ΒΛΑΟΒΙΤΣ-ΒΑΖΕΧΑ-ΣΑΠΑΝΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΛΔ) ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ 0-1 ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ..

Συνεχιζουμε, αρχες Β ΓΥΡΟΥ με την αεκ που δεν μας δινει 2 πεναλτυ στο Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ στον ΛΥΜΠΕ..



Ποιος?? Ο Βαζελος ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ..

Παμε μετα στου ΧΑΡΙΛΑΟΥ, οπου ενω κερδιζουμε ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΤΥΧΑΙΑ σε παιχτες που δεν θα παιξουν την ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ..


Ο Γαυρος κερδιζει με την ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ τον μπαοκ 4-3..Θα χρειαστει η αλλαγη του διαιτητη  αφου ο υπαρχων δεν μπορουσε να βοηθησει.  Ετσι ο 4ος διαιτητης δινει το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ για να σιγουρεψει το τρυλο την νικη.


Ε όντως αυτό εγινε.Προσεξτε ομως τι εγραψε το κορακι.. 


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ..


Ο Γαυρος κερδιζει την Προοδευτκη με την ψυχη στο στομα (ξανα), ακυρωμενα γκολ κλπ κλπ. 
Ετσι παιζουμε με τον πανιωνιο εμεις και ο γαυρος με την αεκ.



Ετσι εχουμε


ΜΕ ΑΚΥΡΩΜΕΝΑ 2 ΓΚΟΛ..




Και φτανει η ρεβανς του κυπελλου με το Αιγαλεω..Ειχαμε χασει 0-1..Οι αναπληρωματικοι Λινκαρ, Βλαοβιτς, Βαζεχα ,Κωνσταντινιδης χανουν παλι τα αχαστα..Το Αιγαλεω ισοφαριζει και μενει το 1-1..Η Ηχω τα ξαναχωνει στον Σερτζιο.


Εκείνη την χρονική περίοδο είχαμε τη ρεβάνς του ΚΥΠΕΛΛΟΥ, τα 2 παιχνίδια με ΠΟΡΤΟ + δύσκολο πρόγραμμα στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Στο Οπόρτο ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!


Μεσολαβεί ο αγώνας με το Αιγάλεω (χατζαρας-παραγκαρχης) στο πρωτάθλημα ΟΠΟΥ Η ΕΠΟ μας ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ..


Χάνουμε τον Άγγελο και γίνονται αλχημείες στην ρεβάνς με την Πόρτο.


ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 0-2.. Δεν έχασαν όλοι όμως..

 Εχει απορριφθεί αίτημα μετάθεσης έστω μια μέρα αργότερα. Παράλογοι είναι φαίνεται οι Πορτογάλοι αφού Πόρτο και Μποαβίστα έπαιξαν Δευτέρα. Άλλο όμως Πορτογαλική ομοσπονδία και άλλο Ελληνική.


Ο Γανυμήδης παίζει με τον αρούλη.Με τηνψυχή στο στόμα.


Εμεις στα Γιάννινα με διαιτητή τον ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ (που τον είχαμε ξαναδει?? Με τις κίτρινες στον ΑΡΗ, εδώ επιλέγει ένα πέναλτυ αλα ΓΙΑΝΝΑΚΟ-ΠΕΦΤΟ-ΠΟΥΛΟΥ- τπτ δλδ)




Οι επόπτες κόβουν 3 τετ α τετ ως οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής δίνει ένα γελοίο πεναλτυ (που χάνει ο ΠΑΣ) και στο τέλος (0-0) ο Αναστόπουλος πανυγυρίζει την κατάκτηση του CL! 

ΕΤΣΙ 24 ΚΑΙ 25Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΕΑ..


Ο Γανυμήδης παίζει με την Παναχαική, αλλά ΣΕΡΝΕΤΑΙ, όπως όλη την χρονιά..Εφώ έχουμε 8-0 κίτρινες, ΄σωτε να μην μαρκάρει κανένας ,ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΙΓΙΟ ΑΝΤΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 90-10..



ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ..


Φτάνουμε στον αγώνα που κρινει το πρωτάθλημα (13-4-2003)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ..0-0, αντι 1-0.. Ακυρωνουν ΓΚΟΛ του Λαγωνικάκη μαλλον γιατι μπήκε στο 81 και δεν είχε χρονο ο Γανυμήδης..(Χαρίζει κόκκινη - ακυρώνει γκολ)




Διαιτητής ο ΔΟΥΡΟΣ...





Βασικα ο κωστουλας τραβαει απο την φανελα τον Μαντζιο, αρα ειναι πεναλτυ, το οποιο εγινε...επιθετικο φαουλ!!!





ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΘΗ 1-0



Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ 0-0 ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..


ΟΜΩΣ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΧΙ 4 ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ, ΑΛΛΑ 6 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ...(ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ)


ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΛΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ.



ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ..5-1..


ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ




ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η 28Η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ

ΕΧΟΥΜΕ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ,ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΕΝΤΟΣ.. Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ..

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ- ΚΟΚΚΙΝΕΣ-ΚΙΤΡΙΝΕΣ..




ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (παρά μόνο του γνωστού που ΧΑΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ)...




ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ .. ΑΤΤΙΚΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΕ,OI ΓΙΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ (ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ), ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΡΑΛΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΛΑΔΙΑ..


ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟ ΠΩΣ ΣΦΥΡΑΓΑΝ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΠΛΕΙ(μέχρι το 2-0 βέβαια), ΑΠΛΑ ΕΠΕΦΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΓΑΝ, ΤΟ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΕΣΙΤΑΛ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΣΤΟ 2-4 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ..


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ..Ούτε καν ζέσταμα δεν έκανε η ομάδα, μόνο ο Μπασινάς είχε βγεί με τον ζαβραδινό. Οι πόρτες των αποδυτηρίων έσπασαν από μπράβους που τους απειλούσαν οτι θα πεθάνουν αν ΔΕΝ χάσουν και κάπως έτσι το 2-0 ήταν εύκολο στο πρώτο 20λεπτο..


H ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΥΣΟΥΝΑ..ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΑΠΕΞΩ..
ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ..













Η ΔΕ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ.





ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΚΕΙΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΜΠΡΟΘΡΥ, ΕΕΕ, ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ..

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ..29Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ..


ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ..ΘΑΥΜΑΤΑ
ΓΙΝΟΝΤΑΙ???

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

ΠΑΟ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 3-1


Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ..ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ..

Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ.. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ..

Η ΞΑΝΘΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ..

ΣΥΝΘΕΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΣΤΟ  1-5

ANASTASSOPOULOS NIKOS 
KEHAGIAS NIKOS-TOROSSIDIS VASSILIS-PETROU SOKRATIS-VANCE SIKOV FRIESENBICHLERGUNTER-KAZAKIS VLASIS -BAYKARA DENIZ- ZOGRAFAKIS DIMITRIS-ALIBASI GIASIN-PRITTAS THANASSIS

ΑΛΛΑΓΕΣ

FARINOLA PAOLO-TSIKTSIRIS THANASSIS-ANDREADAKIS DIMITRIS

O ANAΣTAΣOΠΟΥΛΟΣ (23 ΕΤΩΝ) ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΣΕΚ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ.

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΑ 19-20 (ΓΕΝ 1983)

Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΣΤΑ 18 (ΓΕΝ 1985) ..ΣΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΜΕΤΑ

Ο ΠΕΤΡΟΥ...(ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ)

Ο ΣΙΚΟΦ ΣΤΑ 18 (ΓΕΝ 1985)..ΣΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΜΕΤΑ (ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΕΡΚΥΡΑ)

Ο ΜΠΑΥΚΑΡΑ ΣΤΑ 19..(ΓΕΝ 1984)

Ο ΑΛΙΜΠΑΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο ΠΡΙΤΤΑΣ ΣΤΑ 22-23 (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΣ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ)

Ο ΦΑΡΙΝΟΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ

Ο ΤΣΙΚΤΣΙΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ο ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

Η 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ..

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ..6 ΑΓΩΝΕΣ

ΣΙΚΟΦ....................4 ΑΓΩΝΕΣ

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ.............4 ΑΓΩΝΕΣ

ΠΕΤΡΟΥ..................16 ΑΓΩΝΕΣ

ΚΑΖΑΚΗΣ ...............11 ΑΓΩΝΕΣ

ΜΠΑΥΚΑΡΑ..............17 ΑΓΩΝΕΣ

ΑΛΙΜΠΑΣΙ...............4 ΑΓΩΝΕΣ

ΦΑΡΙΝΟΛΑ...............3 ΑΓΩΝΕΣ

ΤΣΙΚΤΣΙΡΗΣ..............2 ΑΓΩΝΕΣ

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ..........1 ΑΓΩΝΑΣ

(Ο ΦΡΙΣΕΝΜΠΙΧΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ)

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ

ΜΠΟΥΤΣΕΚ..............22 ΑΓΩΝΕΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.....24

ΖΑΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.........23

ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ..............23

ΛΑΙΤΝΕΡ...................18

ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ.............21

ΒΑΛΛΑΣ....................19

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ...........20

ΙΣΜΑΗΛ ΜΠΑ..............27..

ΜΙΑ 11ΑΔΑ ΕΚΤΟΣ.. Η ΒΑΣΙΚΗ 11ΑΔΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ 9 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΟΙ 6 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ..ΟΛΑ  ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ..

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ εκείνη ποδοσφαιρική χρονιάΗ Ξανθη δλδ, γινεται ο ρυθμιστης ενος πρωταθληματος, όπως θα ήταν ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ αν μας είχε στην έδρα του, και έπαιζε ο γαύρος με την Λιβαδιά εντός.

Εχει φροντισει και εχει βαλει αυτη την 11αδα και στον προηγουμενο αγωνα, ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..

Γενικως αν δειτε τις 11αδες της, απο την 26-27η αγωνιστικη ΚΑΙ ΜΕΤΑ, η ξανθη τοτε κανει 3 ηττες (27η ΗΡΑΚΛΗ εξω -29η οφη εξω -30η ΓΑΝΥΜΗΔΗ μεσα) και μια νικη (28η-καλλιθεα σωμενη μεσα)..

Η ξανθη ειναι αδιαφορη ειτε τα κερδισει ολα αυτα , ειτε τα χασει..Ξεκιναει απο την 27η και βαζει αναστασοπουλο στο τερμα ΣΥΝΕΧΩΣ, και ολους αυτους ΤΟΥΣ ΜΗ ΒΑΣΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ οποιοι βρεθουν..

Για την ιστορια η ξανθη ισοφαρισε σε 1-1 στο α μερος (1-3 το α ημιχρονο τελικα στο 45) και θυμαμαι που γελαγα, γιατι λεγαμε οτι θα ερθει 1-2 και θα πουνε οτι το παλεψαν , για καρδια πρωκταθλητη κλπ κλπ..Μετα στο β μερος μπηκαν οι απιθανοι FARINOLA ANDREADAKIS TSIKTSIRIS και το 1-3 εγινε 1- 5..

Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΟ!!ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ!ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΚΡΑ ΠΙΑ?ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xαιρομαι που το βρισκεις φοβερο. Εδω ομως οτι διαβαζεις ειναι αληθεια και με αποδειξεις..Οχι λογια του αερα. Οι φιλοι σου να μπαινουν πολλοι μαζι γιατι δεν εχει μονο εικονες, αλλα και γραμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo prasinotomare ontos fovero to blog sou! den perimena poutanas gios na paradextei gia mia fora poso gia ton poutso einai san omada kai ti kanoun gia enan titlo pou oute kan tous a3izei!! gi auto eisai pousths efivos giati mono me pousties mporeis na kataxtiseis ena stimeno prwta8lhma kai paraligo na to xaseis kiolas toso gia ton poutso pou eisai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eimAI AEKTZIS KAI OFEILO NA PO OTI AUTO TO PROTAHLIMA SAS KLAPIKE OPOS KAI TOU 2000 OPOS KLAPIKAN E SE EMAS TA PROTAHLUMATA 1997-1998-2002-2008 O KOKKALIS EXEOI GAMISEI TO ELLINIKO PODOSFAIRO OPOS KAI KANEI O DIADOXOS TOU MARINAKIS ALLA KAI ESEIS EISTE PIO KAHARI OMADA ALLA SE MAS KLAPIKE TO PROTAHLIMA TOU 1996 OPIOS BAZELOS EXEI ARXIDIA PREPEI NA TO PARADEXHEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παναθηναϊκός θες να πεις ότι είναι πιο καθαρή ομάδα από τον οσφπ?

      Διαγραφή
  5. εισαι ο καλυτερος.... λογια με αρχιδια κυριολεκτικα! αχχαχαχα εχεις κοψει οτι πρασινη φυλλαδα υπαρχει και την ποσταρεις.. ναι φοβερο οντως! παιρνουμε σα ντοκουμεντα ενα αρθρο που εχει γραψει ο καθε "ταδε" απο καθε κωλοφυλλαδα λες και ειναι η αγια γραφη... ετσι στην πιπα σου ομως πικραμενε, γελασαμε πολυ.... να φτιαξεις και μια σελιδα για το οφσαιτ στον κατσουρανη γιατι η καυλαρα που μας δωσατε εκεινη την μερα δεν ξαναγινε ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατα αρχην χαιρομαι για το υψηλο επιπεδο λεξιλογιου που χρησιμοποιεις..Ενδεικτικο της τρουμπας και των μουνιχαιων (ξερεις φανταζομαι τον λιμενα μουνιχιας,ετσι δεν ειναι??)
    οι φυλλαδες δεν αναφερουν τπτ αλλο απο τα γεγονοτα.Απλα τα παραθετω σαν στοιχεια.αν μπορουσα να βρω απο αλλη αντικειμενικη εφημεριδα θα τα εβαζα.

    Αν δεν θυμασαι τι εγινε με καρεμπε και παοκ, αν δεν θυμασαι το ακυρωμενο γκολ του λαγωνικακη, αν δεν θυμασαι την εφηβικη ομαδα της ξανθης στο 1-5 τελευταια αγωνιστικη, δεν φταιω εγω.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ,ΕΓΙΝΑΝ..

    ΟΣΟ για τον κατσουρανη μπορεις εδω..http://sanogiaprobata.blogspot.com/2011/02/5-20-2-2011.html να δεις οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ..

    ΟΤΙ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΑΓΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.

    ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ 36-37-38 ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΑΝΥΜΗΔΗ.(τα μισα βεβαια προ Α εθνικης με αντιπαλους τον θησεα και τους αργοναυτες, μεγαθηρια της εποχης)

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΟΥΜΕ 12 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ 6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ..

    ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ??
    ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 356 ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ..

    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ..ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ (τελ-αβιβ ητανε οχι η αλλη που σου εριξε 6 συνολικα) ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..

    Καταφερες και τα διαβασες ολα μονος σου η εβλεπες μονο τις φωτογραφιες??? Δεν σε βοηθησε αλλος στην αναγνωση???

    πρεπει να εισαι εξελιγμενο ειδος.
    εντυπωσιακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ καλη ομαδα αυτη!Διαλυθηκε κυριολεκτικα για μαλακιες!
    Αλλα ρε παιδι μου αυτοι οι παικτες στα αποδυτηρια εστω μεσα στη ζουγκλα... ενας να σηκωθει να δωσει το συνθημα τελος παντων.. κατι να γινει εξυπνο...δεν πηγε το μυαλο τους στην λαμογια και οτι εδω περα κατι πεζει και φανηκε ξεκαθαρα.
    Βλεπεις οτι πας να χασεις σχεδον ενα κεκτημενο το πρωταθλημα, τελος παντων να υπερασπιστεις αυτο το πραγμα με καθε θεμιτο και αθεμιτο μεσο!Αυτο ηταν το λαθος εκεινης της ημερας!Λιγο τσαγανο ηθελε, δεν ξερουμε γιατι ολοι το αντιμετωπισαν παθητικα τοσο πολυ!Και φυσικα αυτο κοστισε και σε ψυχολογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου