Η 4άρα στην μπουγάτσα

Τρεχάτε χωριανοί, μπαίνουν οι μπουλντόζες...

Αφού «έφαγαν» 11εκ ευρώ επιπλέον για τις ... χωματουργικές εργασίες 😂 , θυμήθηκαν να βάλουν μπουλντόζες. Αυτές που μπήκαν το 2022 και τον Ιανουάριο του 2024. Το έργο από τα 5εκ που κόστιζε αρχικά πήγε στα 12εκ (ζήτησαν 7εκ επιπλέον) και αφού δεν έφταναν ούτε αυτά, με τροποποίηση ζήτησαν άλλα 4!!! Για την απορρύπανση μόνο 😂.  

Ολόκληρο το κλειστό θα κοστίσει 13εκ ευρώ, αλλά για να φύγουν τα χώματα και τα σκουπίδια θα χρειαστούν ... ΜΟΝΟ 16εκ!!! Και αντι να φωνάξει κάποιος για την «μάσα» που πέφτει, για τα 5εκ που κατηγορεί ο ένας δήμαρχος τον άλλον, όλοι είναι σε νιρβάνα ευτυχισμένοι και συγκινημένοι. Μπορεί να βάζουν και τα κλάματα βλέποντας τις μπουλντόζες... 20 χρόνια χωρίς γήπεδο, από τότε που είχαμε το δίλημμα για Ελληνικό η Γουδί και τελικά θα ήταν έτοιμο στον Ελαιώνα για τα 100 χρόνια (το 2008 δηλαδή)

Σχόλια

  1. Δίνω την ιστορική μου έδρα στο κέντρο της Αθήνας που μου ανήκει για να ενοικιάσω ένα δημοτικό στάδιο γεμάτο κακοτεχνίες όπως όλα τα δημόσια έργα στο Ελλαδιστάν στα όρια των δήμων Αιγάλεω - Ταύρου - Ρέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ερχόμενο Σάββατο κλείνουμε 2χρονια από τη ΓΣ και δεν έχει μπει ούτε διακόπτης αλλά κατά αλλά όλα δουλεύουν ρολόι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέρτε λεφτά σχέδιο και μένουμε λεοφωρο.Αλλα μόνο λόγια.βοτανικαρα και ξύδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεγε ο Αινσταιν οτι 2 μεγεθη ειναι απειρα το συμπαν & η ανθρωπινη μαλακια και προσεθετε οτι για το συμπαν δεν ηταν 100% σιγουρος

      Διαγραφή
    2. Σωστός.
      Οι περισσότεροι νομίζουν ότι θα κατασκευαστεί γήπεδο όπως είναι στη μακέτα . Πλάνη μεγάλη το μόνο που πρέπει να περιμένουν είναι ένα γήπεδο στύλ τηγάνι με προποτζίδικο μαζί.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου