Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Δοκάρι και μέσα παιχταράς, δοκάρι και έξω...

Ισοπαλία που πονάει. Σε έναν αγώνα που η Λαμία έπαιζε με 10 και στο τέλος με 9. Φυσικά όλοι κάνουν γκέλες και όσο και αν δεν μας αρέσει η γκέλα είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Τα «φιλικά» που δίνουν τα ξαδερφάκια, θα παραμείνει το μεγάλο μας πρόβλημα. Γιατί αυτοί καλύπτουν τις γκέλες. Εμείς όχι.

Μία ισοπαλία που μας έμαθε πολλά. Γιατί είχαμε φτιάξει ένα «συννεφάκι» για συστήματα που δεν χρησιμοποιούσαμε, για παίχτες που μας χαρίζουν νίκες αλλά δεν παίζουν, για παίχτες που είναι άχρηστοι και παιχταράδες που ήρθαν, για φυσική κατάσταση, για πολλά... Κάποιες φορές απλά, γκελάρεις. Όπως πέρυσι με τον Οφη και τον Βόλο εντός. Κακό αποτέλεσμα, αλλά συμβαίνει. Συνεχίζουμε, έχουμε την Τετάρτη να καθαρίσουμε την πρόκριση και βλέπουμε.

Σχόλια

  1. Δεν θέλω πρωτάθλημα με αυτή τη διοίκηση . Θέλω τα ονόματα τους να γραφτούν με μαύρα γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού για να γνωρίζουν οι επόμενες γενιές ποιοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να μικρύνουν το μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος. Αντιθέτως θέλω να πάρω πρωτάθλημα με διοίκηση που αγαπά τον Παναθηναϊκό και σέβεται την ιστορία του συλλόγου και προ πάντων το φίλαθλο κόσμο και τους οπαδούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου