Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Δικαιωμένοι οι μεν, κερδισμένοι οι «κυνηγημένοι»

Το CAS δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό από το να επικαιροποιήσει την αλήθεια. Δέχθηκε ΟΛΑ τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όπως ακριβώς τα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός.  Ο αιώνια «κυνηγημένος» από την Ευρώπη και την Uefa-Mafia, τελικά πήρε έναν βαθμό-δώρο από το Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης από το πουθενά.

Ίσως θα έπρεπε να είχε πάει και ο Παναθηναϊκός στο CAS για τον «τραυματισμό» από την φωτοβολίδα 2 ώρες πριν του Φιμπόγκασον (-3 φάγαμε) την σεζόν 15-16, για την μεγάλη παράσταση του Ίβιτς που όταν τον βρήκε ένα άδειο κουτάκι μπύρας θυμήθηκε το χτύπημα από τον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο και μετακίνησε το τραύμα 15 πόντους  με το φιλεδάκι στο κεφάλι και την αναπηρική καρέκλα (-3 φάγαμε) την σεζόν 16-17, για την διακοπή του αγώνα με τον γαύρο στο Οακα (-5 φάγαμε) την σεζόν 18-19, ίσως θα έπρεπε να έχει πάει και ο μπαοκ για το ρολό της ταμειακής και το κολάρο του Γκαρσία (-3 έφαγε) την σεζόν 2017-18 και πάει λέγοντας...

Ο γαύρος μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά, αλλά για να προστατέψει την ομάδα του θα κάνει τα πάντα και θα πάει παντού. Θα κυνηγήσει την μία πιθανότητα στο 1 εκατομμύριο, κάτι που εμείς και άλλοι σύλλογοι ούτε που το διανοοούμαστε.

Σχόλια