Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Καλώς ήρθες Τάσο, να περάσει ο επόμενος...

Ο πρόεδρος «τρελάθηκε» και έφερε τον Μπακασέτα στο τριφύλλι. Να ξεκαθαρίσουμε όμως 2-3 πράγματα. Ναι, ο Μπακασέτας ως αρχηγός της Εθνικής θα έπρεπε να παίζει ΗΔΗ στον Παναθηναϊκό. Ναι, παίχτες σαν τον Μπακασέτα θα έπρεπε οι ίδιοι να θέλουν σαν τρελοί να παίξουν στον Παναθηναϊκό. 

Όμως στον Παναθηναϊκό της 244η θέσης στην ευρωπαϊκή κατάταξη και στον Παναθηναϊκό των 14 ετών χωρίς πρωτάθλημα, στον Παναθηναϊκό που είναι 4ος στην συγκομιδή τίτλων τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια, ο Μπακασέτας φαντάζει ένα κράμα Κατσουράνη και Σισσέ (αναλόγως του σάιτ). 

Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό που αναγκαστικά θα πληρώσει υπεραξίες, ο αρχηγός της Εθνικής και πρωταθλητής Τουρκίας θα πάρει σχεδόν 1,5 εκ που είναι και λίγο βάζοντας στο ζύγι την τωρινή κατάσταση των 2 πλευρών.

Φυσικά γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, στον χειμώνα του 2023 που θέλαμε επίσης σαν τρελοί μεταγραφές για να διατηρήσουμε την πρωτοπορία, προκαλεί απορία το γιατί τότε ήρθαν ο Κλεινχάισλερ με 500 χιλ, ο Πούχατς δανεικός και στο τέλος του Γενάρη ο Μαντσίνι από τον Άρη.

Η μεταγραφή - προσθήκη Μπακασέτα, η ενδεχόμενη απόκτηση των πολύ καλών Ούγκο και Ντραγκόφσκι (πραγματικά πολύ καλή επιλογή αυτή), θα μας ενισχύσουν αρκετά την φετινή σεζόν. Το μόνο που χρειάζεται όπως και πέρυσι, να μην βρούμε Νταμπάνοβιτς και Αλ Χακίμ στο δρόμο μας. Και αυτό δεν είναι δουλειά ούτε του Τερίμ, ούτε του Γιοβάνοβιτς.

Σχόλια

  1. Κλάμα τα χανουμια βάλτε καμια μεζούρα ρε Πινόκιο να σας περάσει ο πόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι μεταγραφές δεν είναι αυτής της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου