Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Επεισόδια 6 χιλιόμετρα από το κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος (τι συνέβη πραγματικά)

Επεισόδια συνέβησαν χτες 6 χιλιόμετρα από το κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος. Ακόμα δεν είναι εξακριβωμένη η οπαδική ταυτότητα των δραστών,το πθιανότερο να πρόκειται για οπαδούς του Φωστήρα. 

Όλα ξεκίνησαν στο Allou Fun Park φυσικά, περίπου στις 10 το βράδυ, όπου έξι 10χρονα τσακώθηκαν στα συγκρουόμενα. Η διαμάχη συνεχίστηκε και στα βαρκάκια Bloom Bloom όπου τα τρία 10χρονα που ξεκίνησαν την φασαρία μπήκαν νωρίτερα (πήραν την σειρά δηλαδή) από τα άλλα τρία. Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν στο Crazy Dance οι 3 ταραξίες μπήκαν χωρίς βραχιολάκι, ενώ στη συνέχεια πήραν το ποπ κορν των άλλων 3 παιδιών. Τα θύματα της φασαρίας φώναξαν τους γονείς τους, οι οποίοι έψαξαν να βρουν τα τρία παιδάκια για να τα μαλώσουν. Όμως οι υπαίτιοι των επεισοδίων για να αποφύγουν το μάλωμα των γονέων, έτρεξαν 750 μέτρα και έφτασαν στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξαγόταν ο προημιτελικός του Λιγκ Καπ. 

Οι ταραξίες δεν απάντησαν σε ερωτήσεις των αστυνομικών, ένα από τα 10χρονα κλώτσισε έναν αστυνομικό και τα τρία ανήλικα μπήκαν μέσα στο κλειστό για να ξεφύγουν. Ταυτόχρονα από τα κινητά τους, κάλεσαν και άλλους συμμαθητές για βοήθεια. Η αστυνομία για άλλη μία φορά προέβη σε ρίψη δακρυγόνων σε κλειστό χώρο, καθώς τα τρία πιτσιρίκια δεν μπορούσαν να εντοπιστούν μεταξύ των θεατών. Η απόσταση των επεισοδίων (6χλμ από το κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος) καθιστά φυσικά υπεύθυνο τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι πιθανόν το ένα από τα 3 παιδάκια να είχε στο κινητό του φωτογραφίες του Παναθηναϊκού.  Μετά από αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις, είναι πιθανόν να τιμωρηθεί με κεκλεισμένων γία όλη την υπόλοιπη σεζόν το τριφύλλι, ενώ φυσικά είναι υπάιτιο για την διακοπή του αγώνα και χάνει την πρόκριση.

ΥΓ. Πέραν του χιούμορ, είναι απαράδεκτη η ρίψη δακρυγόνων γενικώς. Έχει παραγίνει. Πόσο μάλλον σε κλειστούς χώρους που δεν υπάρχουν μόνο οι «κακοί», αλλά και «άμαχος» κόσμος όπως γυναίκες, παιδιά και άνθρωποι οι οποίοι ήθελαν να παρακολουθήσουν μία αθλητική δραστηριότητα. Απαράδεκτη η ομηρία πολιτών, χωρίς κατηγορία. Και σε αυτό ΔΕΝ χωράνε οπαδικά. Εξίσου απαράδεκτο να κινδυνεύουν άνθρωποι στην εντατική. Το «πως» και το «γιατί» των επεισοδίων, θα το βρουν όσοι έχουν τα γένια και τα χτένια. 

Σχόλια