Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Αποστολή (δεν) ... εξετελέσθη.

Στις 6 πρώτες αγωνιστικές της Α1, δηλαδή πριν η ομάδα προλάβει να «δέσει», ο Λιόλιος και η παρέα του είχαν βάλει μαζεμένα (κατά τύχη)  τα 3 πιο επικίνδυνα ΕΚΤΟΣ έδρας ματς της κανονικής περιόδου. 

2η αγωνιστική ΕΚΤΟΣ με το 3ο πέρυσι Περιστέρι και τον Τζόρνταν του κάμπου να γίνεται πιο καραγκιόζης και από τον Μίστερ Μπιν αφού έχασε αγώνα που κέρδιζε με 18π (47-29 στο 23ο λεπτό). Έτσι και αλλιώς μόνο με μας σκυλιάζει να νικήσει και να φωνάζει για διαιτησία, με τον γαύρο δίνει συγχαρητήρια. 

Την 4η αγωνιστική ΕΚΤΟΣ με τον νταμπλούχο πέρυσι γαύρο που παρόλο που είχε σχεδόν διπλάσιες βολές (16-9) και προβάδισμα 9π λίγο πριν το ημίχρονο (27-18), τελικά έχασε με 12π (54-66). 

Την 6η αγωνιστική ΕΚΤΟΣ με τον 3ο φέτος άρη, μέχρι την χτεσινή ήττα, όπου παίζοντας ξύλο επί 40 λεπτά, με εκπρόθεσμα καλάθια και «φανταστικά» φάουλ υπέρ του, κατάφερε να χάσει μόνο με 10π (65-75). Ο Μπλαστερόφσκι ακόμα ψάχνει το δόντι του μετά τα «Κάντε τους ένα φάουλ να το θυμούνται» του προπονητή.

Ο ανέτοιμος και γεμάτος τραυματισμούς Παναθηναϊκός (Χουάντσο, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Βιλντόζα, Σλούκας) εύκολα θα μπορούσε να έχει από μία μέχρι και 3 ήττες σε αυτούς τους αγώνες, να κλειδώσει από νωρίς το πλεονέκτημα έδρας για την τρούμπα και να αρχίσουν οι γκρίνιες και τα «δημοσιεύματα» στην ομάδα. Δικαιολογίες πολλές. Τραυματισμοί, κούραση από τις διαβολοβδομάδες της Ευρωλίγκας, 12 νέοι παίχτες και νέος προπονητής.

Ευτυχώς η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, είναι αήττητη μέχρι στιγμής στην Ελλάδα και δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της και στην Ευρώπη. Το πως θα καταλήξει η σεζόν, θα το μάθουμε τέλος της άνοιξης.

Σχόλια