Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Αλήθεια είναι παγκόσμιο ρεκόρ οι 3 βολές Βασιλάκη;

Στις 15 Νοεμβρίου 2013 ο γαύρος υποδέχτηκε στο ΣΕΦ την Ζιέλονα Γκόρα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν συνεχώς μπροστά και στις 3 περιόδους (11-22, 33-42, 55-63) και στην τελευταία περίοδο χρειάστηκε να μιλήσει η «τρυλική» καρδιά. Η νίκη (79-77) ήρθε στο τελευταίο σουτ μόλις 2 δεύτερα πριν την λήξη. Οι βολές? 18-3 υπέρ του τρύλου. Τις περισσότερες βολές ως παίκτης για τον τρύλο (4), τις εκτέλεσε, αυτός που σήμερα σκούζει. Τότε βέβαια είχαμε διθύραμβους γιατί ... αρνήθηκε να χάσει!!!

Ο Παναθηναικός σήμερα ήταν κακός. Τόσο κακός αμυντικά που «έχανε» τις φάσεις. Δεν προλάβαινε να κάνει φάουλ. Από την επίθεση κέρδισε το παιχνίδι, όχι από την άμυνα. Βρήκε λίγο ρυθμό στο τέλος και έφτιαξε 2-3 φάσεις. ΔΕΝ επαιξε άμυνα, ΔΕΝ είχε διάθεση να κάνει φαουλ, δεν μπορούσε. Δεν εκτέλεσε βολές το περιστέρι επειδή ΔΕΝ έγιναν φάουλ, όχι επειδή ΔΕΝ σφύραγαν τα φάουλ.

Σχόλια

  1. Έχει λυσαξει να κερδίσει τον ΠΑΟ. Υπομονή Βασιλάκη όταν πας στο γαύρο θα τα πούμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επεσε η παραγκα του βασιλακοπουλου κ μεχρι και το μαρουσι τους γλενταει , χρονια κλεψιας κ βρωμας τελειωνσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα ποια παράγκα αυτή με το πρωτάθλημα των βημάτων λες ή την παράγκα του ξανθού. Κοιτάξτε να κερδίσετε κανένα ματς χωρίς την τσαρούχα ρε τρουμπιτσες γιατί η παράγκα καφετζη θα πέσει και μετά πάλι Α2 ξέρετε εσείς αιώνιοι πελάτες

      Διαγραφή
  3. Μιλάνε για παράγκα οι απόγονοι υπάλληλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου