Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Πλώρη για το 5ο Ευρωπαϊκό.

Μετά το Uefa  του 2007, το Europa League του 2018, το Champions League του 2019, το Europa League του 2020, ανοίγεται ο δρόμος για την κατάκτηση του 5ου ευρωπαϊκού. Χρυσή ευκαιρία να περάσουν τις 'Ιντερ, Λίβερπουλ, Ατλέτικο και Γιουβέντους  που έχουν 3 Europa και να πλησιάσουν την Σεβίλλη που έχει 7.



Σχόλια

  1. https://athlitiki-diaploki.blogspot.com/2023/08/blog-post_29.html

    ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΓΑΜΗΣΙ........
    ΘΑ ΤΟ ΤΡΩΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε τόσο ηλίθιοι εσείς οι διαπλεκόμενοι οπαδοί του εφταροστεφανωμένου παρενδυσία που δεν χρειάζεται να φτιάχνετε άρθρα. Αρκεί να λέτε πως είστε gayροι. Ρε ερυθρόσβερκοι , πότε παίξατε εσείς ημιτελικό πρωταθλητριών στο ΟΑΚΑ για να έχετε ήττες όπως εμείς απ' την Λίβερπουλ και τον Άγιαξ ; Πότε παίξατε στους δεύτερους ομίλους της φάσης των 16 του τσάμπιονς λιγκ ; Πότε καταφέρατε να περάσετε τρεις φάσεις νοκ αουτ στο ΟΑΚΑ όπως κάναμε εμείς το 1985 και το 1988 ; Πότε καταφέρατε να περάσετε στο ΟΑΚΑ 2 φάσεις νοκ αουτ ( προκριματικά και προημιτελικό ) μαζί με όμιλο όπως εμείς το 1996 ; Πότε καταφέρατε να περάσετε στο ΟΑΚΑ 2 προκριματικές φάσεις και όμιλο όπως εμείς το 2009 ; Πότε καταφέρατε να παίξετε 4 προημιτελικές φάσεις στο ΟΑΚΑ και να έχετε 50 % προκρίσεις ; Μια φορά παίξατε και αποκλειστήκατε , δηλαδή 100 % αποτυχία. Η Φέγενορντ του Γκούλιτ δεν ήταν μεγαθήριο ; Ο Ερυθρός Αστέρας , η Στεάουα , η Γκέτεμποργκ της εποχής δεν ήταν μεγάλες ομάδες ; Μην πεις όχι , γιατί εγώ νίκησα την Ρόζενμποργκ που εσένα σου έριξε πεντάρα. Πότε καταφέρατε να δώσετε 7 αγώνες στο ΟΑΚΑ σε μία μόνο διοργάνωση όπως κάναμε εμείς το 2001 ; Από εκεί και μόνο να καταλάβεις πως συγκρίνετε σώβρακα με γραβάτες. Πότε παίξατε μέσα σε μια χρονιά με 5 ομάδες επιπέδου Μάντσεστερ , Βαλένθια , Γιουβέντους , Λακορούνια και Αμβούργο ;
      Τα αήττητα τα έκανες αφήνοντάς με με 8 παίκτες το 1997 , 8 παίκτες το 1998 και 9 παίκτες το 1999. Παιδί της παράγκας , ο σπουδαιότερος αγώνας που έχει δοθεί ποτέ στην έδρα σου είναι αυτός που έδωσα εγώ στο Διηπειρωτικό το '71. Τράβα ξανά τώρα πίσω στον υπόνομο απ' όπου βγήκες αρουραίε.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ.......ΛΟΓΙΚΟ ......ΒΑΖΕΛΟΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ!......ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? Ε??

      Διαγραφή
    4. Γαυροπουτανογενημα μια ζωή στη φάπα θα σαι απόγονε

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ ΖΑΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΗΣ ΑΠΛΥΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

      Διαγραφή
  2. ΡΕ. ΗΛΙΘΙΕ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ.....ΛΟΥΦΑΞΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ! ΜΟΝΙΜΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΕΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πουτανογενημα δαφνοτσιμπουκομενη απόγονε έχεις χαζέψει από πολες φαπες

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ ΖΑΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΗΣ ΑΠΛΥΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου