Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Δεν «ενδιαφερόμαστε» μέρος δεύτερον...

Προφανώς και δεν είναι πρόβλημα, ούτε καν επικοινωνιακή ήττα η «απώλεια» ενός στόχου. Ούτε ο Πινέδα από την αεκ, ούτε ο Εκόνγκ από τον μπαογκ. Το πρόβλημα είναι στην συμπεριφορά. 


Στο οτι αφήνουμε το θέμα να τρέχει όσο καιρό θέλουμε με αναφορές και από ξένες πηγές μάλιστα, αλλά μόλις χαθεί ο στόχος διαβάζουμε τα κλασικά «ουδέποτε απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, ουδέποτε κατέθεσε πρόταση ο Παναθηναϊκός». Εν ολίγοις είτε όλες οι ελληνικές πηγές γράφουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα οποία αρνείται να διαψεύσει η ΠΑΕ εγκαίρως (αφού κλείσει ο παίχτης είναι πραγματικά αστείο να πεις οτι «δεν ενδιαφερθήκαμε»), είτε είναι αληθινά με πηγές από την ίδια την ΠΑΕ άμεσα ή έμμεσα και «τρώμε πόρτα» ως τελική επιλογή ακόμα και αν δίνουμε περισσότερα. Για τον Εκόνγκ λόγου χάρη, οι φήμες και τα ρεπορτάζ «τρέχουν» πάνω από 15 μέρες (Live Sport 18/6 «ακολουθεί ο θηριώης στόπερ...»). 

Και στις 2 περιπτώσεις, το «θύμα» είναι πρώτα απ όλα ο φίλαθλος κόσμος που αντιμετωπίζεται ως πρόβατα (βεβαια έτσι μας αντιμετωπίζουν δεκαετίες τώρα και σε άλλα θέματα του Συλλόγου και το δούλεμα παέι σύννεφο) και κατά δεύτερον η ίδια η ομάδα η οποία ακόμα είναι «γυμνή» σε κομβικές θέσεις, έχοντας τέλη Ιουλίου 2 αγώνες χωρίς αύριο. Σεβαστείτε το όνομα της ομάδας τουλάχιστον και φροντίστε να είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Σχόλια

  1. Το δούλεμα πάει σύννεφο και με πινεδα σιγά μην έδινε τόσα η καραφλη οχιά ο αφραγκουζος ο λαθρεμπορας τα έδωσε όμως και καλά έκανε εμείς πέρυσι όμως με γκατσινοβιτς κάναμε έγκλημα και επωφεληθηκε ο νο 1 ανταγωνιστής μας. Δυστυχώς βλέπω με ντνιπρο να είναι πολύ δυσκολο έχουμε μείνει με 2 στόπερ μόνο και δεν κουνιέται φύλλο να παρακαλάμε να μην πάθει τίποτα ο σενκε ή ο μαγκνουσον γιατί αλλιώς με αποκλεισμό τόσο νωρίς όπως πέρυσι χάθηκε η μισή σεζόν μην πω όλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου κανει εντυπωσει οτι εκτος απο τον αχυρανθρωπο του νονου που καλα του τα σερνεται
      ο κοντοπ@@τανος ο καθ'υλην υπευθυνος παραμενει στο απυροβλητο Τετοια λοβοτομηση του αλλοτε υπερηφανου Οπαδου ειναι αποριας αξια

      Διαγραφή
    2. Πάρτε stoper εχθές ο οποίος θα είναι καλύτερος των μέχρι τώρα έχουν ακουστεί και γραφτεί.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου