Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Τέλος «αφηγημάτων»!

Ο Ιβάν επιλέγει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου τους παίχτες. Αυτό έκανε στο ΑΠΟΕΛ. Έτσι δεν σας έλεγαν? Φυσικά δεν σας ανέφεραν κάποιους από τους πολλούς που επέλεξε τότε, γιατί απλούστατα ... δεν το έκανε σχεδόν ποτέ. Θα ήταν παράλογο ένας προπονητής να κάνει ελλειπή προετοιμασία, όταν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις νωρίς. Ο μόνος λόγος που θα συνέβαινε αυτός ο παραλογισμός, θα ήταν αν δεν υπήρχαν λεφτά διαθέσιμα. Επίσης, δεν έρχονται καλοί παίχτες στην Ελλάδα και ειδικά νωρίς το καλοκαίρι. Ετσι δεν σας ξαναλέγαν? 

Φέτος με λεφτά διαθέσιμα και με το δέλεαρ των ομίλων, μιά χαρά παίχτες ήρθαν και στην ώρα τους (σχεδόν). Έκλεισαν οι βασικοί στόχοι μέχρι τις 14/7, με τον πρώτο αγώνα στις 25/7. Και τα περισσότερα κενά κλείσαμε και στην προετοιμασία συμμετέχουν όλοι και η ομάδα είναι αήττητη στα φιλικά (όταν στην 1η χρονιά του Ιβάν βλέπαμε μόνο ήττες στα φιλικά και ανησυχούσαμε δικαιολογημένα), αλλά διαβάζαμε για «μαγικά» στις προπονήσεις. Και μετά άρχισαν οι ήττες, οι 3άρες στα φιλικά και γύρισε τούμπα το μπιφτέκι με άρθρα όπως «5 παίχτες επειγόντως» και τα άλλα αφηγήματα που διαβάζουμε όταν μία ομάδα δεν έχει διαθέσιμα κεφάλαια να ξοδέψει. 

Και πέρυσι «πούλησαν» το αφήγημα για Τσοκάι και Τρουγιέ που ήρθαν 15 Σεπτεμβρίου και «μην φωνάζετε και δεν πειράζει που άργησαν και να μην ξοδεύουμε ρισκάροντας και να έχετε υπομονή» και ο ένας δεν μπαίνει ούτε αλλαγή (178 λεπτά έπαιξε συνολικά), ενώ ο δεύτερος πήγε φέτος (που αποκτήθηκαν έγκαιρα ποδοσφαιριστές) δανεικός!!! Να προσέχετε ποιούς διαβάζετε και να θυμάστε. Γιατί ότι αφήγημα σας σερβίρουν την μία χρονιά, καταρρίπτεται μόνο του τις επόμενες.   

Σχόλια