Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Μπρος γκρεμός και πίσω ...

Ας υποθέσουμε οτι τα γεγονότα των ημερών, είναι τυχαία. Κανείς δεν ήξερε, δεν γνώριζε. Συμβαίνουν αυτά. Και θα μπορούσαν να είναι και γραμμή υπεράσπισης, για κάποιον ο οποίος έχει όπως λένε, «πρότερο έντιμο βίο». Για κάποιον ο οποίος δεν έχει δώσει δικαιώματα, τουλάχιστον ως προς τα αθλητικά δρώμενα του τμήματος. Όμως κάποιος ο οποίος ...

1) Ανέλαβε μία ΑΕ με 30εκ έλλειμμα, χωρίς να μας εξηγήσει τον λόγο απλά για να μας «σώσει». Σε έναν χώρο μάλιστα που ο πρώτος έχει τα πάντα και ο δεύτερος ΤΙΠΟΤΑ. Μέχρι και ο παοκ και η αεκ (δις) το κατάφεραν έχοντας απέναντι τον φαταούλ. 

2) Επέβαλε «μνημόνια» για αρκετά χρόνια, λες και ήμασταν ο Αχαρναϊκός και δεν είχαμε έσοδα.

3) Συνομιλούσε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης για να κλείσει την 13.

4) Μείωσε το έλλειμμα, αλλά με δικές του «ενέργειες» το εκτόξευσε στο τριπλάσιο σχεδόν.

5) Μας στέρησε την ευρωπαϊκή μας έξοδο το 2017 και βυθιστήκαμε για μία δεκαετία στις ευρωπαϊκές κατατάξεις για 453χιλ οφειλών στον Βέμερ. Ενώ το όφελος τη συμμετοχής εκεί, ήταν πολλαπλάσιο. Φέτος όμως έδινε μέχρι και 1εκ για πριμ νικών, αποδεικνύοντας οτι «λεφτά ... υπάρχουν». Όπως υπήρχαν πάντα.

6) Δεν κατέθεσε φάκελο που να πληροί τις προυποθέσεις και αποκλειστήκαμε το 2013 από την ευρώπη, ενώ για τον ίδιο λόγο πέσαμε κατηγορία το 2018, αλλά η ψηφοφορία έσωσε εμάς και άλλες μικρές ομάδες που είχαν το ίδιο πρόβλημα.

7) Μάζεψε εκ ευρώ (500135.000) για το «λίφτινγκ» της Λεωφόρου και ακόμα δεν ξέρουμε που κατέληξαν τα λεφτά αυτά

8) Ακολουθεί τα χνάρια του γαύρου σαν ουρά, σε όποια απόφαση πάρει ή σε όποια διαφωνία έχει με αρχές ή άλλες ομάδες.

9) Σταμάτησε τον «πόλεμο» στην παράγκα όσο ξαφνικά τον ξεκίνησε και μάλιστα την φετινή σεζόν που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα πετάγαμε αητό, όπως γινόταν όλη την δεκαετία του 2000.

10) Μας έχει φτάσει σε σημείο να διαβάζουμε για 80 και 90εκ σε ΑΜΚ και ακόμα περισσότερα από έσοδα (τηλεοπτικά, ευρώπη, εισιτήρια, χορηγοί, διαρκείας, πωλήσεις) και ακόμα να μην ξέρουμε αν μηδενίστηκε ένα χρέος 30εκ, με μπάτζετ ομάδων κάτω από 10εκ για αρκετά χρόνια.

11) Αποκάλεσε την ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό ως ... ατύχημα!

12) Μας έφερε τον Ταυλανδό «μεγιστάνα» που θα έφερνε τον Ντρογκμπά ως ΤΔ και τον Έρικσον για προπονητή, ενώ στην πραγματικότητα υποβίβασε την Μουσκρόν και λειτούργησε ως αφήγημα για να μην μπει έστω και ως «προσωρινός διαχειριστής» ο Γιαννακόπουλος.

13) Έφυγε από την Λεωφόρο τον Αύγουστο του 2018, για το Οακα μετά από «κόντρα» με τον Γιαννακόπουλο ως πρόεδρο του ΑΟ. Τα επόμενα δύο χρόνια «κόψαμε» 8.407 και 5.693 εισιτήρια ως μέσο όρο (τα χαμηλότερα των τελευταίων ετών) στερώντας έσοδα από τον ΑΟ και βαθμούς από την ομάδα.

14) Μας έκανε «έμμεσα» να αποκλειστούμε πέρυσι νωρίς από την ευρώπη καθώς διαβάζαμε συνεχώς οτι «ο Ιβάν αργεί να διαλέξει παίχτες και έτσι πάντα κάνει», ενώ ΠΟΤΕ ο Ιβάν δεν έχει αργήσει σε μεταγραφικές περιόδους, με στοιχεία από το transfermarkt και ένα από απλό ... γκουγκλάρισμα. Στην πραγματικότητα πήραμε παίχτες αφού ήρθαν λεφτά από τον Βέλεθ και τον Αλεξανδρόπουλο.

15) Άνοιξε «παρτίδες» με τον Κομπότη και τον λεβαδειακό, με αποτέλεσμα να γίνουμε «βούκινο» και να πέσει και ο Λεβαδειακός κατηγορία!!! Παλιότερα συμμάχησε και με τον ρωσοπόντιο.

16) Ξεπούλησε όποιον καλό παίχτη είχαμε (Μπεργκ, Ζέκα, Βλαχοδήμο) σε τιμές ευκαιρίας, χωρίς ποτέ να αντικατασταθούν από ισάξιους και χωρίς ποτέ να επωφεληθούμε οικονομικά με την πώληση ή μελλοντικά από αυτούς.

17) Είχε «δεξί» στην ΠΑΕ Σιωπήληδες, Παναγόπουλους, ως νομικό την Μπαλωμένου, προσέλαβε την Λουμίδη πίσω, ενώ γίναμε δεκανίκι της ΝΔ σε κάθε ευκαιρία. 

18) Έφερε 2 κύπελλα σε 11 χρόνια, ίδιος απολογισμός τίτλων με τον προκάτοχό του, κάνοντας τον τον δεύτερο πιο αποτυχημένο παράγοντα του τμήματος καθώς ο προκάτοχος του είχε αμύθητα μπάτζετ και παιχταράδες (Μπασινά, Καραγκούνη, Λύμπε, Σόουζα, Κόλκα, Μικάλεσεν, Κωνσταντίνου, Φύσσα, Μυνχ, Βλάοβιτς) και πήρε μόλις ... ένα νταμπλ! 

19) Παρέλαβε μία ΠΑΕ (για να είμαστε δίκαιοι), στα βράχια και με συνθήκες παράγκας χειρότερης από αυτής του προκατόχου του και με τον «όποιο» τρόπο την συμμάζεψε οικονομικά έστω και στο τέλος.

Κάποιος ο οποίος έχει κάνει όλα αυτά, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε ότι κάνει. Ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας, κάθε ενέργειά του έχει αντίκτυπο στον ίδιο το Σύλλογο. 

Προφανώς και υπάρχουν οπαδοί που θα διαφωνίσουν με τις ενέργειές του και θα απαιτήσουν «εξηγήσεις», «παραίτηση», «καθαρό μέτωπο», αλλά θα υπάρξουν και οπαδοί που θα πουν οτι «και οι άλλοι τα ίδια κάνουν», «μετά από αυτόν, ποιός θα αναλάβει», «καταστρέψατε τον Παο, διώξατε την οικογενεια, θα διώξετε και τον Αλαφούζο;», «θα αναλάβετε εσείς, αν πέσουμε Γ εθνική;». Οπότε κάποια στιγμή η μάζα θα πρέπει να αποφασίσει. 

Αλλα η μάζα, για να έχει γνώμη, θα πρέπει να έχει γνώση. Λαμβάνοντας υπόψην οτι για το συμβάν μάθαμε ελάχιστα, διαβάσαμε όμως την ανακοίνωση της Θ-13 για την οποία κανένα μεγάλο σάιτ δεν μας ενημέρωσε.... ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ (!) και κανένας «Παναθηναϊκός» ρεπόρτερ που κόπτεται για το καλό του Συλλόγου (πλην 2-3) δεν έγραψε ούτε λέξη, καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι όλοι αυτοί που «νοιάζονται» και μας «προστατεύουν», μάλλον δεν το κάνουν για το καλό μας και για το καλό του Συλλόγου. Οπότε η «ενημέρωση» από αυτούς τίθεται εν αμφιβόλω...

Γιαυτό άλλωστε μας «κουνάνε» το δάχτυλο, αν τολμήσουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν σε άλλα θέματα. Μια εξεγερμένη μάζα είναι επικίνδυνη, μία ήσυχη και άβουλη μάζα, είναι ιδανική. Το τι θα πράξει είναι άγνωστο. Η μπορεί και όχι...

ΥΓ. Είναι πραγματικά τραγικό ένα κανάλι (ΣΤΑΡ της γνωστής ιδιοκτησίας) να κάνει ρεπορτάζ και να προκύπτει οτι το αυτοκίνητο παραχωρήθηκε και πουλήθηκε και τελικά κυκλοφορούσε ελεύεθρο και ωραίο και το ρτεπορτάζ του ΣΚΑΙ (ντοτκομ που ανήκει το αυτοκίνητο) να μας λέει προ ημερών για παροπλισμένο αυτοκίνητο που κλάπηκε. Ακόμα πιο τραγικό είναι αν βγαίνει ανακοίνωση της ΠΑΕ για το συμβάν με άλλα στοιχεία και εκεί. Τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου, πείτε τα ίδια...

Και όλες αυτές οι αντιφατικές ... εξηγήσεις, ήταν ικανοποιητικές για την Ασφάλεια !!! 

ΥΓ2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΟΥΤΕ ΝΔ!!! Κάπου ώπα δηλαδή...

Σχόλια

  1. Εγκάθετος! Αποστολή: να κρατάει την ομάδα χαμηλά κ να εξουδετερώνει ότι καλό πάει να γίνει (όπως με Δώνη)!
    Έτσι κ φέτος διαλύει μια συμπαγη ομάδα, που άφησε ανοχύρωτη στις ορέξεις του γκάνγκστερ και χωρίς ενίσχυση όταν έκανε κοιλιά! Διώχνει παίκτες, αφελληνίζει την ομάδα η οποία θα παρουσιαστεί κ πάλι ανέτοιμη στα προκριματικά κ θα μείνει έξω από τον πρώτο γύρο. Μην το ψάχνετε: για μια ακόμα χρονιά η πέμπτη φάλαγγα στην ομάδα λειτουργεί και η αποστολή εξετελέσθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγκαθετος ποιου ????δεν εχει ονομα?????? διοτι αν αρχισουμε παλι παπαριες τυπου του γαβρου,του μαρινακη κλπ δεν υπαρχει προοπτικη σωτηριας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου