Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Οι Βέλγοι, οι Γερμανοί και οι ... Έλληνες!!!

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μπορούν να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις. Εξάλλου αυτή είναι η χαρά και η μαγεία του αθλητισμού. Η διεκδίκηση της νίκης, η εναλλαγή συναισθημάτων, η πιθανότητα ο μικρός να κερδίσει τον μεγάλο, οι ανατροπές, οι απώλειες, οι εκπλήξεις...

Στο Βέλγιο μέχρι το 88' πρωταθλήτρια ήταν η Ουνιόν που κέρδιζε 1-0 εντός την αδιάφορη Μπριζ. Μετά δέχτηκε ... τρία (3) γκολ! Από το 89' έως το 94' πρωταθλήτρια ήταν η Γκενκ, που στο διάστημα αυτό κέρδιζε με 2-1 την Αντβέρπ. Στο 94' πρωταθλήτρια έγινε η Αντβέρπ καθώς η μπάλα στρώθηκε Αλντερβάιρελντ, αυτός την έστειλε «Γ» της εστίας, κάνοντας το 2-2 και δίνοντας στην Αντβέρπ το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1957!

Στην Γερμανία μέχρι το 81' πρωταθλήτρια ηταν η Μπάγερν που κέρδιζε εκτός έδρας με 0-1 την αδιάφορη Κολωνία, καθώς η Ντόρτμουντ έχανε με 1-2 εντός έδρας από την επίσης αδιάφορη Μάιντζ. Από το 81' μέχρι το 90' πρωταθλήτρια ήταν η Ντόρμουντ, όταν στο 81ο λεπτό η Κολωνία ισοφάρισε (1-1). Στο 90' πρωταθλήτρια έγινε πάλι η Μπάγερν που προγήθηκε εκ νέου (1-2), παρά την ισοφάριση στο 95 της Ντόρτμουντ (2-2) και το χαμένο πέναλτυ στο 19'.  

Στην Ελλάδα, ο Βόλος την τελευταία αγωνιστική δεν συμπλήρωσε 18αδα, κατέβασε τον τρίτο τερματοφύλακα, έδιωξε τους ξένους που είχε, κατέβηκε χωρίς επιθετικό, έφαγε 4 και έφυγε όσο αθόρυβα ήρθε..

Σχόλια