Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Δεν ντρέπεστε;

Αφού  δεν μας κερδίσατε 2 φορές στα πλει-οφ που σας χαρίστηκαν ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ οι αποβολές του Άμραμπατ, του Μουκουντί, του Βίντα και αφού το χέρι του Χατζησαφί και το τράβηγμα του γαλανόπουλου στον Μάγκουσον έγιναν «γαργάρα», τώρα κλαίτε πάλι και παρακαλάτε «να μην μας κάνουν δώρα».

Τι «δώρα»? Σαν την κόκκινη του Κάργα στο 8ο λεπτό σε παίχτη της  αεχ που πήγαινε προς την άμυνά του? Μήπως «δώρα» σαν του Κοτάρσκι που 2 φορές σας έδινε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή μέχρι να βάλετε γκολ? Μήπως «δώρα» σαν την χαρισμένη αποβολή του Σιμάνσκι στον Βαλμπουενά? Μήπως«δώρα» όπως με το πέναλτυ αλα «αλεξανδρή» του Βίντα από τον αέρα, στο τηγάνι? Μήπως «δώρα» σαν το χέρι στο Βόλο στο 85ο λεπτό που όλως τυχαίως δεν το είδε κανένας? Μήπως «δώρα» σαν το πρώτο δοκάρι σήμερα που ο Λιβάι ήταν 2 μέτρα οφσαιτ και ακόμα γυρίζει πίσω? Μήπως «δώρα» σαν τις χαρισμένες αποβολές Μουκουντί, Βίντα και Άμραμπατ στους 2 αγώνες μεταξύ μας? Μήπως «δώρα» σαν κάτι μεθυσμένους διαιτητές και κοντά δοκάρια? Μήπως «δώρα», σαν κάτι τραπεζώματα στα τσιπουράδικα του Βόλου?  Τι «δώρα» ρε χάρτινοι?

Κλάψτε και άλλο. Μπορείτε. Παρακαλέστε τον μπαοκ να παίξει για την «ιστορία» του σε 3 μέρες στην Λεωφόρο μήπως και δεν φάει 4 όπως με εσάς, κάντε προσευχές να μην σας ρίξει άλλα 3 ο γαύρος την Τετάρτη όπως το έκανε στο πρωτάθλημα, κλάψτε με τον άρη να μην έχει κίνητρο και να είναι αδιάφορος, μετρήστε τα δοκάρια στου Χαριλάου για να παίξετε την επόμενη μέρα και τέλος ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΠΑΛΙ όπως το 93 τον γαύρο να μας κερδίσει την Κυριακή για να το σηκώστε χωρίς «δώρα».

Ξεφτύλες, ε ξεφτύλες... 

Σχόλια

  1. Ο ΓΑΥΡΟΣ 2×2 ΟΙ ΤΡΙΑΡΕΣ, 3-0 στο κύπελλο με τα δεύτερα και 1-3 στο Καραισκάκη με γκολ από το 7ο λεπτό. Τώρα ακόμα και εσύ γνωρίζεις ότι αν πας βαζελάκο έτσι στην Ευρώπη και οι όμιλοι στο Conferense League μια χαρά θα είσαι🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χανουμακι, ακομα απο κατω εισαι. Πηγαινε και γλυψε παλι τον γαυρο του βορρα και του νοτου να παιξουν για την - ιστορια - τους, μπας κ κοψουν κανα ποντο απο τον Παναθηναικο. Και αμα μας κοψει ο γαυρος, μην ξεχασετε να τον ευχαριστησετε οπως τοτε στη Φιλαδελφεια. Παλι με ξενα κολυβα, θα κανετε κηδεια, αλλα παντα ετσι κανατε. Εσυ φετος τι εκανες στην ευρωπη? Α, ξεχασα δεν αγωνιστηκες καν. Περυσι τι εκανες? Α ξεχασα, σε εβγαλε εξω η Βελεζ.

      Διαγραφή
    2. Χανουμακο ούτε με παραγκιτικη διαιτησία δεν κέρδισες αφού ούτε ο μουκουντι ούτε ο βιντα δεν αποβληθηκαν ενώ έπρεπε τέτοια ασυλία μόνο ο γαυρος είχε και δεν ξεχνάω γαμιεται η αεκ και η τουρκια

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου