Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Και τι καταφέρατε τελικά;

Με ανακοίνωσή της, η θύρα των οργανωνομένων του λιμανιού ζήτησε να μην σφυρίξει ο Κροάτης διαιτητής που είχε αρχικά επιλεγεί καθώς είναι γνωστές οι σχέσεις του Παο με τους Κροάτες, των Σέρβων με τους γαύρους και φυσικά οι Σέρβοι είναι θανάσιμοι εχθροί με τους Κροάτες εδώ και χρόνια. 

1) Ο Παναθηναϊκός έχει άριστες σχέσεις με τους Κροάτες, αλλά δεν επέλεξε Κροάτη προπονητή παρά έναν Σέρβο για να κάνει «πόλεμο» στους Κροάτες. Ο δε Ιβάν είναι Σέρβος, αλλά πέρυσι επέλεξε έναν Κροάτη για αμυντικό και όχι έναν Σέρβο. Μάλιστα τον βασανίζει στις προπονήσεις και δεν τον βάζει καν να αγωνιστεί αφού είναι γνωστό οτι είναι εχθροί (Σάρλια έχει ήδη 36 συμμετοχές σε 2 χρόνια). Πόσους Σέρβους έχει φέτος ο Παναθηναϊκός; Εχμμμμ. Κανέναν!!!

2) Ο γαύρος έχει διαχρονικά καλές σχέσεις με τους Σέρβους, αλλά ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς δεν τον έχει αφήσει να πάρει νίκη εδώ και 6 αγώνες. Όταν διασπάστηκε η Γιουγκοσλαβία (1992) ο γαύρος πήρε ως προπονητή μόνο τον Βόσνιο Μπάγεβιτς και τον Σέρβο Πέτροβιτς (1993) και από τότε και μετά κανέναν Σέρβο μέχρι και σήμερα (30 χρόνια)!  Ο γαύρος έχει 5 Κροάτες που έχουν φορέσει τα κόκκινα ( Βρσάλικο, Μίλιτς, Ρέζιτς, Μπούτινα, Νοβοσέλατς). Λογικά ο Μπούτινα (2006-08) και ο Ρέζιτς (2004-05) πρέπει να έπαιζαν μπουνιές με τον Τζόρτζεβιτς και ο Βρσάλικο πέρυσι πρέπει να «σκοτωνόταν» με τον Ραντζέλοβιτς.

3) Ο δε Παναθηναϊκός από το 1971 που δόθηκε η άδεια στους ξένους ποδοσφαιριστές, μέχρι να έρθει ο Γιάρνι (2002) είχε περισσότερους Σέρβους (Μιλόγεβιτς, Μπούντισιτς, Τζόρτζεβιτς) για 30 χρόνια που είχαν αγωνιστεί με τα χρώματά του, παρά Κροάτες!!! 

4) Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Κροάτες, αλλά οι περισσότεροι ξένοι παίχτες που έχουν αγωνιστεί σε αυτόν είναι οι Αργεντίνοι (24), οι Βραζιλιάνοι (22) και από την Ευρώπη οι Ισπανοί (16) και μάλιστα στα τελευταία 16 χρόνια.. Οι Κροάτες είναι μόλις 14, ένας παραπάνω από τους Σουηδούς. Μαντέψετε από ποιά χώρα θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπυ, αφού έφυγε ο «στημένος» Κροάτης. Ναι, σωστά μαντέψατε. Από την Ισπανία. 

Αν χάσουν οι γαύροι, θα αλλάξουν το αφήγημα. Θα μάθουμε οτι ο Ισπανός διαιτητής, ήταν γνωστός του μπατζανάκη του Πέρεθ και αγόραζε μακαρόνια από το μαγαζί του, ενώ είχε κανει παλιότερα like σε ανάρτηση του Γιόσου Σαριέγκι όταν κάρφωσε στο Μιλάνο την Ίντερ.

Σχόλια