Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Ο «ταβερνιάρης», ο «ηττούδης», ο «υπνουάλ», ο «παππούς» και ο ... Αταμάν!

Ο Αταμάν δεν γνωρίζουμε αν θα πετύχει. Δεν υπάρχει κρυστάλλινη σφαίρα που να βλέπει το μέλλον. Εξάλλου είναι βέβαιο οτι πρώτα θα γνωρίσει την «κριτική» των προπονητών διαφόρων χρωμάτων. Αυτών που αποκαλούν «Ηττούδη» τον Ιτούδη, «Γκαστόνε» τον Ομπράντοβιτς, «Ευαγγελόπουλο μίστερ εθνικά μπούτια» τον Τρινκέρι, «ταβερνιάρη» τον Λάσο, «υπνουάλ» τον Πασκουάλ, «συνταξιούχο παππού» τον Πιτίνο, «μίστερ μπιν» τον Μπαρτζώκα, «λούζερ» τον Μεσσίνα, «δράκουλα» τον Ιβάνοβιτς, «μαθητευόμενο μάγο» τον Σάρας.

Αφού περάσει αυτό τον σκόπελο, ο προπονητής με τις 2 Ευρωλίγκες (21, 22), του Σαπόρτα (02), του Γιούροκαπ (16), του Τσάλεντζ Καπ (12), των 5 πρωταθλημάτων Τουρκίας (09, 12, 13, 19, 21), των 6 κυπέλλων Τουρκίας (04, 05, 09, 12, 18, 22) και των 8 τουρκικών Σούπερ καπ (97, 00, 04, 05, 09, 18, 19, 22), θα πρέπει να φτιάξει γρήγορα μία ομάδα η οποία να ανακτήσει τα σκήπτρα στις εγχώριες διοργανώσεις και να βάλει τις βάσεις για Φ4 στην επόμενη διετία. 

Αν δεν τα καταφέρει άμεσα, είναι πολύ πιθανόν να εκδιωχθεί όχι από τους «φωστήρες» που διαβάσατε πιο πριν, αλλά από αυτούς που τον έφεραν ως ... «αποτυχημένος». Δυστυχώς η διαρροή φημών και ο «σίγουρος» Λάσο, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του Τούρκου αφού ως γνωστόν ο καλύτερος προπονητής πάντα, είναι αυτός που δεν έχει έρθει. Μην ξεχνάμε οτι ο Ομπράντοβιτς δεν ήταν καν η 1η επιλογή για τον πράσινο πάγκο το 1999, καθώς ήταν πίσω στην κούρσα από Ιωαννίδη και Τάνιεβιτς. 

Ο Ομπράντοβιτς όμως πέραν των ικανοτήτων του, βρήκε το ιδανικό περιβάλλον (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) να δουλέψει και να υλοποιήσει αυτό που είχε στο μυαλό του. Ευχόμαστε και ο Αταμάν να βρει τις ίδιες συνθήκες και ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος κόουτς. Θα σου χρειαστούν σύντομα οι ευχές.

Σχόλια

  1. Ολοι συηριξη σε Αταμαν.2 χρονια τουλαχιστον.θα χτισει απο το μειον οχι απο το μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου