Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Για τα μάτια του κόσμου...

Ανακοίνωση έβγαλε ο Ερασιτέχνης, διαμαρτυρόμενος για την ΜΗ εξασφάλιση εισιτηρίων για τους οπαδούς του ΠΑΟ, στο Φ4 του Βόλλευ στην Καλαμάτα. Στην συγκεκριμένη διοργάνωση (Φ4) η Αστυνομία και η ΕΟΠΕ αποφάσισαν (ορθά) οτι υπάρχει υψηλός κίνδυνος αφου θα υπάρξουν ταυτόχρονα οπαδοί του Παναθηναϊκού, του παοκ και του οσφπ στο ίδιο γήπεδο!

Η ίδια η διοίκηση προ ημερών, ΔΕΝ μπόρεσε να εγγυηθεί την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του ευρωπαϊκού ημιτελικού εναντίον του οσφπ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στην έδρα της, αλλά τώρα προφανώς αν παίρναμε εισιτήρια θα μπορούσε να εγγυηθεί οτι όλα θα κυλήσουν ομαλά με οπαδούς 3 ομάδων στον ίδιο χώρο και μάλιστα με οπαδούς των 2 αιωνίων!!! 

Μάλιστα προτείνει να γίνουν μέχρι και διπλοί αγώνες (δηλαδή ένας σε κάθε έδρα), όπως ακριβώς έγινε στον ευρωπαϊκό ημιτελικό, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ διεξαγωγή του! Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό!!!

ΥΓ. Οι μηνύσεις για τον ευρωπαϊκό ημιτελικό σε ποιό στάδιο βρίσκονται;

Σχόλια

  1. ο κυρ τακης απο τα μελη θα το βρει οπ ως το βρηκε ο δοσιλογος και ιουδαςν ισκαριωτης πατερας του το 87 που ηθελε να φερει το κοσκωτα για να σαμποταρει τη εισοδο του παυλου στο αο αφου πρωτα του ζητησε το ουρανο με αστρα πιστευοντας οτι ο παυλος δε θα ενδωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπως πρέπει να ξαναχτίσουν προφίλ γιατί θα φάνε μεγάλο κρα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λαλάκης χαράζει την επικοινωνιακή πολιτική του συλλόγου, μη ζητάμε και πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου