Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Ελεύθερη πτώση...

To τμήμα μετά το «φιάσκο» στον Άγιο Θώμα, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Η ομάδα είχε «χτιστεί» για την κατάκτηση του ευρωπαικού και μέχρι και τον αγώνα με τον γαύρο στου Ρέντη, ΟΛΑ τα ντέρμπυ τα κερδίζαμε ακόμα και με ανατροπή από 0-1 ή 0-2 σετ. Πλέον τα χάνουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Και όταν χάνουμε βλέπουμε την πραγματικότητα. Κανένας δεν είναι δίπλα στην ομάδα για να την στηρίξει ψυχολογικά, όπως και στα άλλα τμήματα (βόλλευ γυναικών, μπάσκετ γυναικών) αντιθέτως αν προκύψει κάποιος τίτλος (Σούπερ Καπ - Κύπελλο μπάσκετ Γυναικών) όλοι τρέχουν για φωτογραφιές όπως οι πολιτικοί σε αθλητικούς θριάμβους. 

Σχόλια

  1. εγω παλι φοβαμαι μην ριξουν ολη την ευθυνη στο κοουτς για το φετινο φιασκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ανδρεόπουλος είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι προτιμάει να πάρει 3 παίκτες από το να αποκτήσει έναν παίκτη τύπου Ερνάντεζ. Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως δεν επιθυμεί ομάδα μιας χρήσης.

    Τον καπέλωσαν κανονικότατα και του διέλυσαν την ομάδα που ο ίδιος είχε δημιουργήσει όχι από το μηδέν αλλά από το μείον. Παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι τρένο πήγαινε στα ντέρμπι μέχρι να υπάρξει η συμπαιγνία του Μαλακατέ και του Βρανόπουλου με τον Κουντούρη.

    Η αλήθεια είναι ωμή και αμείλικτη. Πρώτα πρέπει να πάρουν δρόμο οι αντιΠαναθηναϊκοί και γάβροι της διοίκησης και μετά να συζητηθεί αν υπάρχει κάποια ευθύνη του Ανδρεόπουλου. Που για μένα περιορίζεται ότι δεν τους ξεμπροστιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι έτσι όμως το τμήμα μπορεί να μην μείνει άτιτλο για το 2023 ( το σούπερ καπ το μετράω για το 2022 παρόλο που έγινε το 2023 ). Οι αγώνες κυπέλλου έδειξαν πως δεν υστερούμε πολύ σε σχέση με τον οσφπ. Μπορούμε να χτυπήσουμε το Ληγκ Καπ.
    Ούτε το Μπάσκετ Γυναικών έμεινε άτιτλο και αν είχαμε καλά την Ριντ θα παίρναμε και το πρωτάθλημα. Στο Βόλλεύ Γυναικών θεωρώ πιο δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα μείνουμε άτιτλοι.
    Το πόλο είναι σίγουρο πως δεν το διαχειρίζονται κρυφο - ολυμπιακοί ; Δεν σταυρώσαμε νίκη σε όλο τον γύρο και βρήκαμε να κάνουμε στο τέλος για να παίξουμε με τον Θρήνο στα play off και να μας νικήσει άλλες 3 φορές . Και στο Μπάσκετ Ανδρών καλύτερα να μην φτάσουμε στους τελικούς γιατί το 0-13 να γίνει 0-16. Ας βάλει ο κόοουτς να παίξουν μόνο οι Έλληνες για να πάρουν παραστάσεις και ας αποκλειστούμε πριν τους τελικούς. Θα σπαστούν πολύ και οι gayροι και τα gayροκάναλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το γυν βολει η ευθυνη ειναι αποκλειστικα του προεδρου γιατι οταν περυσι φωναζαμε οτι ο σερβος απαγορευεται να μεινει το κρατησε μονο και μονο απο αλαζονεια και ξεροκεφαλια και να δειξει οτι αυτος κανει κουμαντο

      Διαγραφή
    2. Νομίζω πως ατυχήσαμε πολύ στις ξένες μας. Η Ολλανδή δεν είναι πλέον αυτή που ήταν , η Ανάε κάκιστη στην άμυνα , η Παλάσιος δεν βοήθησε καθόλου και οι κεντρικές Σέρβα και Καναδέζα δεν μπορούμε να πούμε πως έκαναν την διαφορά. Τεσπα , αν πάρουμε το πρωτάθλημα - πράγμα φοβερά δύσκολο -θα είναι επιτυχημένη η χρονιά.

      Διαγραφή
  4. Στους ακραίους νομίζω οφείλεται η καθιζηση του τμήματος αγωνιστικά..
    Πέρσι υπήρχαν τρεις ράπτης,Ανδρεόπουλος,Πρωτοψάλτης και φέτος στην ουσία δύο Φράγκος και κοβαρ..
    Ο Φράγκος αποδείχθηκε χειρότερος από τους τρεις περσινους και ο κοβαρ είχε προβλήματα τραυματισμών από την Ιταλία και δεν μπορούσε να παίζει συνεχομενα παιχνιδια..οπότε η ομάδα χαντακωθηκε..
    Πρέπει να αποκτηθούν το καλοκαίρι δύο κανονικοί ακραίοι και ένας
    αναπληρωματικός εν δυνάμει και βασικός..
    Να πάρει δύο ξένους και να επιστρέψει η ο Πρωτοψάλτης η ο Ανδρεόπουλος και η ομάδα με την παραμονή Ζήση,ρανγκελ,ερναντεθ,γιακομπσεν η άλλου θα γυρίσει στα περσινά στάνταρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Ίσως δεν έπρεπε να πάρουμε τον Φράγκο και να έπρεπε να κρατήσουμε τον Ράπτη. Αλλά την πατήσαμε γιατί ο Φράγκος προερχόταν από καλή χρονιά ενώ ο Ράπτης από κακή. Και φέτος στο α΄ μισό ο Ράπτης δεν ήταν καλός. Τώρα στο β΄ μισό άρχισε να είναι πολύ καλός.
      Ο Κόβαρ όντως ήταν κακή επιλογή. Θα τολμήσω να πω και ο Ερνάντες. Δεν μου άρεσε καθόλου η απόδοσή του στα κρίσιμα παιχνίδια. Δεν ήταν ισορροπημένος. Γνώμη μου πως πρέπει να φύγουν και ο Βραζιλιάνος κεντρικός και ο Γιάκομπσεν. Δεν είναι πλέον αυτοί που ήταν.
      Ο Ζήσης πρέπει να μείνει οπωσδήποτε . Είναι ο καλύτερος Έλληνας λύμπερο. Ομοίως πρέπει να μείνουν ο Μάρκου και ο Μπάσης ως δεύτερες λύσεις. Ο Πετρέας δεν με έχει εντυπωσιάσει. Αν καταφέρναμε να έχουμε Στάλεκαρ , Βουλκίδη και Μπάση ως κεντρικούς για του χρόνου νομίζω θα είμαστε καλά. Αν βέβαια ο Στάλεκαρ είναι αυτός που ήταν .
      Επίσης αν δεν ξαναγυρίσουν ο Πρωτοψάλτης και ο Ανδρεόπουλος πρέπει να αντικαταστήσουμε τον Φράγκο με τον Ράπτη.
      Αν η ομάδα πάρει το Ληγκ Καπ θα είναι και αυτή αρκετά επιτυχημένη. Δεν έχουμε διπλάσιο μπάτζετ απ' τον ΠΑΟΚ όπως διακινήθηκε στα διάφορα σάιτ.
      Υ.Γ. Στήριξη σε Ανδρεόπουλο . Είναι και καλός προπονητής και Παναθηναϊκός. Ο άνθρωπος που δεν πρόδωσε ποτέ.
      Στήριξη και στην Καπογιάννη . Πήρε το Κύπελλο απ' τον Γανυμήδη με μπάτζετ 350.000 , ενώ ο δαφνοστεφανωμένος παρενδυσίας έχει 700.000. Θα έπαιρνε και το Πρωτάθλημα αν δεν είχε τραυματιστεί η Ριντ.

      Διαγραφή
  5. Ο ανδρεοπουλος φταιεο για το φετινο χαλι του βολλευ οπως και το 21 μετα απο πρωταθλημα παλι δεν μπορεσε να παρεο 2 συνεχονενα.Εχει ταβανι πρεπει να παρουμε ιταλο η ρωσσο προπκνητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου