Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Έξι χρόνια μετά το «τράβηγμα» της πρίζας...

Τον Σεπτέμβριο του 2017 είχαμε το «τράβηγμα» της πρίζας .Τον Απρίλιο του 2018 η UEFA τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με 3ετή αποκλεισμό απο τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω οφειλών (453χιλ στον Βέμερ), παρόλο που του είχε δώσει σανίδα σωτηρίας στα τέλη του 2017, επιβάλοντας του μάλιστα και πρόστιμο 100χιλ ευρώ. To 2018 η διοίκηση αποφάσισε η ομάδα να μην πάρει άδεια συμμετοχής, για το πρωτάθλημα. Μέχρι τότε το «αφήγημα» ήταν οτι ο Παναθηναϊκός έχει «οικονομικό» πρόβλημα. 


Όπως φαίνεται το 2023 ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ΔΕΝ έχει θέμα με τα χρήματα, αλλά έχει και λεφτά για να δώσει πριμ πρωταθλήματος και μάλιστα ... επταψήφιο νούμερο. Τι να μεσολάβησε άραγε? Να παίξαμε σε ομίλους στο Champions League? Να πήραμε 3 πρωταθλήματα? Μα, τίποτα από αυτά.

ΠΟΤΕ ο Παναθηναϊκός δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Τουλάχιστον φέτος η διοίκηση κάνει τα τυπικά. Προφανώς και ΑΥΤΗ είναι η σωστή θέση και αυτές είναι οι σωστές ενέργειες, από μία διοίκηση που σέβεται την ομάδα και είναι η ασπίδα της. Και επιθυμεί το καλό της ομάδας και όχι τον εξευτελισμό της. Η μοναδική πιθανότητα να στεφθούμε πρωταθλητές φέτος, είναι αυτή στην οποία Διοίκηση, ομάδα και κόσμος είναι ΕΝΑ και έχουν τον ίδιο στόχο. Τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Με ότι συνεπάγεται αυτό.

Σχόλια