Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Ο Ιβάν, ο πρόεδρος και οι ... εξωγήινοι!

Από την μία έχουμε έναν προπονητή που βρίσκεται 1μιση χρόνο στην ομάδα και φέτος παρόλες τις καλοκαιρινές απώλειες (Καρλίτος, Γκατσι, Μαου, Βιγια, Βιταλ) βρίσκεται τον Δεκέμβρη στο +7 από την αεκ και στο +10 απο παοκ κ γαύρο. Βρίσκει δηλαδή ΚΑΙ τους άλλους 3 διεκδικητές σε μαύρα χάλια. Και από τέλη Οκτώβρη χάνει 2 παίχτες (Αιτορ-Τρουγιε) και έναν τρίτο (Γκανέα) τον Δεκέμβρη.

Από την άλλη αντί να έχει βρει 4 παίχτες έτοιμους - κλεισμένους απο την 3-4η Ιανουαρίου, να έχει κρατήσει την διαφορά, να γίνεται πρώτο φαβορί και να έχει την δυαντότητα να λατρέυεται ως θεός, έχει φτάσει η 23η Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχουμε κλείσει τα καλοκαιρινά κενά στο ρόστερ, ούτε βέβαια κατα διάνοια τα χειμερινά. 

Αυτό συμβαίνει γιατί

α) Ο προπονητής είναι ξεροκέφαλος και ψυχαναγκαστικός, του αρέσει να επιλέγει παίχτες στο τέλος των μεταγραφικών σεζόν, ώστε να μην τους έχει στην προετοιμασία και στην έναρξη των διοργανώσεων (ευρώπη - πρωτάθλημα) με αποτέλεσμα να θέτονται σε κίνδυνο όλοι οι στόχοι. Τον δε Γενάρη ακόμα ψάχνει (ενώ είχαμε ένα μήνα διακοπές λόγω Μουντιάλ) αλλά κανένας παίχτης δεν του κάνει ακόμα!!! Εξάλλου τα ίδια έκανε κ με το ΑΠΟΕΛ, πήρε 2 παίχτες μετά τις 24/1/13 κ πήρε πρωτάθλημα το 2013 και μετά το ΑΠΟΕΛ έχασε την ταυτότητά του.

Ο δε πρόεδρος είναι ανοιχτοχέρης, του δίνει 5εκ μπάτζετ πέρυσι το καλοκαίρι, άλλα 2εκ πέρυσι τον χειμώνα, «παρε όποιον θες» φέτος τον Γενάρη, αλλά αυτός αρνείται επίμονα και ψωνίζει οτι φτηνό βρίσκει.

β) Ο προπονητής είναι λογικός, αλλά συμφωνεί να μην κάνει σπατάλες. Θεωρεί οτι με το υπάρχον ρόστερ και με την τύχη σύμμαχο, θα διεκδικήσει οτι μπορεί. Ετσι κ αλλιώς χειρότερα απο τις σεζόν  που βγαίναμε 8οι δεν θα βγούμε, πήραμε και Κύπελλο πέρυσι, τι άλλο να ζητήσουν τα βαζελάκια που έχουν μεταλλαχθεί εδώ και χρόνια? 

Στον δε ΑΠΟΕΛ, μιά χαρά αγόραζε παίχτες, αλλά τις λίγες φορές που καθυστερούσε ήταν γιατί του έδιναν μπάτζετ 320χιλ (σεζόν 2013), ή 340χιλ (σεζόν 2012), ή 500χιλ (2009 και 2010) ή 1εκ (σεζόν 2011). Το δε Ιανουάριο του 2013 πήρε 2 παίχτες με 235χιλ, που έβαλαν 8 γκολ σύνολο και έφυγαν το ίδιο καλοκαίρι. Ο δε ΑΠΟΕΛ μετά τον Ιβαν, πήρε 6 σερί πρωταθλήματα, ήταν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ σε ομίλους ευρωπαικών διοργανώσεων φτάνοντας στους 32 και τους 16 του Γιουρόπα    

Ο δε πρόεδρος στα πρωτοσέλιδα είναι Large, όμως τελικά έπρεπε να πουληθεί με 5εκ ο Αλεξ/πουλος στη Σπορτινγκ για να έρθει ο Σποράρ από την Σπόρτινγκ, ο Βερμπιτς, ο Μπερνάρντ και οι παντελώς άγνωστοι Τσοκάι και Τρουγιε. Εξάλλου κάποτε για έναν Βέμερ ... ρεζιλευτήκαμε παγκοσμίως, ενώ είμαστε η μόνη ομάδα παγκοσμίως με αρχικό έλλειμμα 25εκ, έσοδα άνω των 100εκ και ΑΜΚ 80 εκ, που ακόμα... έχει χρέη έχοντας μνημόνιο εδώ και μιά δεκαετία!

γ) Πρόεδρος και προπονητής εκβιάζονται από Ελοχίμ και παράγοντες από την Ανδρομέδα οι οποίοι δεν τους αφήνουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Σαμποτάρουν τις μεταγραφές, οι παίχτες ζητάνε παράλογα ποσά και η δε κακή απόδοση του Ιανουαρίου οφείλεται σε αρνητική θέση των πλανητών, κάτι που είχαν προβλέψει η Άρση Μπίλιου και ο Κώστας Λεφάκης.  

Διαλέγετε και παίρνετε...

Σχόλια