Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Επιφανειακές θεμελιώσεις (!), ή αλλιώς ...

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου Αθηναίων, του Υπουργού Ανάπτυξης και του προέδρου του ΑΟ, (από τον Νοέμβριο του 2020), οι εγκαταστάσεις του ΑΟ (αυτές που αρχικά ήταν 7500τμ και τελικά είναι 6883τμ) θα ήταν ΗΔΗ έτοιμες από τον Μάιο του 2022, καθώς χρειάζονταν μόλις ... 18 μήνες!

Όμως χτες (δηλαδή 8 μέρες ΠΡΙΝ την έλευση του 2023) μάθαμε οτι ακόμα χρειάζονται επιφανειακές θεμελιώσεις, διότι υπάρχουν εκτεταμένες επιχωματώσεις (μπάζα δηλαδή) στην περιοχή, σύμφωνα με γεωτεχνικές μελέτες (του 2006, 2007 και 2021) και υπάρχει κίνδυνος μη προβλέψιμων ανομοιόμορφων καθιζήσεων!!! 

Σε συνδυασμό με τις στάθμες του φυσικού εδάφους, προκύπτει οτι χρειάζονται εκσκαφές ΣΕ ΟΛΑ τα τμήματα (κολυμβητήριο και βόρειο νότιο και κεντρικό τμήμα) των εγκαταστάσεων.

Απορία πρώτη. Εφόσον βάσει του εγγράφου, οι επιχωματώσεις υπάρχουν από το 2006 - 2007 και είναι πιθανόν να προκαλέσουν καθιζήσεις, ΓΙΑΤΙ τόσο καιρό τόσα χρόνια, ΔΕΝ έχει γίνει κάποια ενέργεια?

Απορία δεύτερη. Εφόσον ισχύουν όλα αυτά, πως είμαστε βέβαιοι οτι 200-300 μέτρα δίπλα που θα γίνει το ποδοσφαιρικό γήπεδο, δεν ισχύουν οι ίδιες συνθήκες?

Απορία τρίτη. Σοβαρά θα ήταν έτοιμες οι εγκαταστάσεις ΑΟ σε 18 μήνες, με τέτοιες συνθήκες ασφαλείας? Η διοίκηση του ΑΟ γνώριζε κάτι από αυτά από το 2006? ΑΝ ΝΑΙ, γιατί δεν μας ενημέρωσε? ΑΝ ΟΧΙ, γιατί δεν γνώριζε?

Σχόλια

  1. προκατ εγκαταστασεις που σε λιγοτερο απο μια δεκαετια θα ειναι ετοιμες για γκρεμισμα με 13 εκατομμυρια οχι εγκαταστασεις ουτε playmobil δε χτιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω να πουμε οτι το οικοπεδο που προοριζονται για τις εγκαταστασεις δεν εχει απαλλοτριωθει ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε 2 χρονια απο τωρα πρεπει να ναι ετοιμες οι εγκαταστασεις αλλα εχω τρομερες αμφιβολιες αν τηρηθουν αυτες οι ημερομηνιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα πανε βασει χρονοδιαγραμματος οπως μας διαβεβαιωνουν απο το 2020 και απο το 2021, ολοι οι αρμοδιοι. Το οτι εφτασε 2023 κ ειμαστε εκει που αφησαμε το 2019 με το ΠΑΟ ΑΛΑΙΒ
      (δλδ 4 χρονια με το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ), μαλλον δεν ενδιαφερει κανεναν.

      Διαγραφή
  4. τελικα ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΑ ΑΛΛΑ δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Να την υλοποιησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου