Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Όταν ο Μητσάρας γλέντησε την Κυρία!

Σαν σήμερα (21/10) το 1987 γράφτηκε ακόμα μία χρυσή σελίδα για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους των Τακόνι, Καμπρίνι, Μάουρο, Ρας, Λάουντρουπ. Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με τον Σαραβάκο ενώ είχε και δοκάρι με τον Χ.Δημόπουλο στο 10' χάνοντας μεγάλη ευκαρία να κάνει το 2-0.

H εξέλιξη του αγώνα ήταν εξίσου συναρπαστική. Στο 26ο λεπτό η ανατροπή του Βασιλείου από τον Καμπρίνι δεν δόθηκε πέναλτυ, ενώ ίδια ήταν η απόφαση όταν λίγο αργότερα σε φάουλ του Σαραβάκου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μάουρο. Η Γιουβέντους δεν απείλησε μέχρι το 70ο λεπτό. 

Αντιθέτως έστειλε στο νοσοκομείο τον Ρότσα από το 8ο λεπτό. Να θυμίσουμε εδώ οτι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους ήδη τραυματίες Γεροθόδωρο, Γεωργαμλή, Πατσιαβούρα και Ζάετς, έχασε τον Ρότσα στο 8ο λεπτό με ένα σχίσιμο στο πόδι και 20 ράμματα ενώ τραυματίες τελείωσαν τον αγώνα οι Χατζηαθανασίου (κάταγμα δακτύλου), Δημόπουλος (ωμοπλάτη), Γεωργακόπουλος (θλάση). 

Το πράσινο «νοσοκομείο» όμως, πήγε στη ρεβάνς και έπαιξε για τη νίκη, κατακτώντας μία ανεπανάληπτη πρόκριση.

Την ίδια ημέρα ο Παναθηναϊκός «έχασε» τον Βαλοπετρόπουλο γενικό αρχηγό του ΑΟ και ενός ανθρώπου που ήταν μέλος του ΑΟ για 40 χρόνια (από το 1947). Ήταν μόλις 62 ετών.


 

Σχόλια