Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Και λίγες ήταν ...

Ένας οπαδός του Συλλόγου μετά από 13 μήνες εξελίξεων της ΔΑ, βρήκε 34 απορίες. Ένας οπαδός ο οποίος δεν είναι μέλος της Διοίκησης κ δεν έχει λόγο (πέραν της ψήφου) στα τεκταινόμενα κ δεν παίρνει άμεσα αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου.

Η Διοίκηση αυτούς τους 13 μήνες, δεν είχε ούτε μία. Άρα την Δευτέρα στην συνέντευξη η Διοίκηση εφόσον δεν είχε αυτές τις απορίες, θα έχει τις απαντήσεις. ΑΝ φυσικά ερωτηθεί... 

Oι απορίες ήταν 2 κατηγοριών.

1) Οι υποθετικές (Τι θα γίνει ΑΝ δεν είναι εχέγγυος ο αλαφούζος, πως ξέρουμε οτι ΘΑ εχουμε έσοδα 4εκ κλπ κλπ)   

2) Οι πραγματικές (Το 15% για 49 έτη, τα 99 έτη χρήσης από την σύμβαση και όχι από την παράδοση, ΠΟΙΟΣ είναι ιδιοκτήτης κλπ κλπ).

Ασχέτως αν συμφωνούμε η διαφωνούμε το πρότζεκτ της ΔΑ, θα περίμενε κάποιος ΟΛΟΙ να έχουν παρόμοιες απορίες. Όλοι όσοι διάβασαν, σκέφτηκαν, συμπέραναν, αναρωτήθηκαν. Τις απαντήσεις μπορεί να μην τις πάρουμε τώρα, ή να τις μάθουμε εν καιρώ. Αλλά να μην υπάρχουν απορίες μετά από ένα Μνημόνιο γεμάτο άρθρο και παραρτήματα και ένα νόμο (4809/21), είναι απορίας άξιον. 

Προσωπικά, οι 34 μου φάνηκαν λίγες και λείπουν και άλλες εξίσου σημαντικές. Για παράδειγμα «Τι σημαίνει στον νόμο 4809/21 η φράση ο Δήμος ΔΥΝΑΤΑΙ υπό όρους να μας παραχωρήσει την χρήση των εγκαταστάσεων, γιατί ΔΥΝΑΤΑΙ, ΠΟΙΟΙ είναι οι όροι και τι θα συμβεί αν δεν τηρηθούν οι όροι».

Ας μεταφέρουμε νοητά αυτή την κατάσταση στο αντίπαλο «στρατόπεδο». Δηλαδή ο οσφπ να είχε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που το έχτισε αυτός σε οικόπεδο που το χρησιμοποιεί 100 χρόνια και να του έλεγαν να πάει στο μαγευτικό Πέραμα, το νέο Μονακό της Αττικής. Θα είχαν βρεθεί έγγραφα ιδιοκτησίας σε παλιά συρτάρια του συλλόγου, ένα κράνος του Καραϊσκάκη με τον έφηβο κ το λογότυπο Θ-Λ7 από το 1821 στην περιοχή, δημότες θα «έκλαιγαν» μην μετακομίσει το γήπεδο, ο Δήμος θα παρουσίαζε στοιχεία που συμφωνούν με αυτά του οσφπ και τον παρουσιαζουν ως μοναδικό ιδιοκτήτη. Τελικά ο οσφπ θα έκανε νέο γήπεδο στην φυσική του έδρα. Α, εκεί το έκανε.

Λογικό βέβαια, γιατί εμείς ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε γήπεδο στην φυσική μας έδρα καθώς το απαγορεύει ο νόμος της ΔΑ. Και οι νόμοι ΔΕΝ αλλάζουν, ειδκά προς όφελος σωματείων. Εξαιρούνται ο 4572/2018 που χαρίζει 29 στρέμματα Δημοσίου στον Παοκ, ο 4277/2014 που δίνει στην αεκ 4 στρέμματα άλσους γα συμπλήρωση και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και ο 4809/2021 που θα τροποποιηθεί και αφορά το 15% των εσόδων για 15 έτη (θα γίνουν 49). 

Την Δευτέρα λοιπόν, η Διοίκηση έχει την ευκαιρία να σώσει την παρτίδα. Αν η συνέντευξη είναι σαν αυτή του Δημάρχου και οι απαντήσεις σε ερωτήσεις «Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης στο Μουσείο και το Εντευκτήριο», είναι του στυλ «Θα το διαχειρίζεται ο Παναθηναϊκός» δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε το γαϊτανάκι της κοροϊδίας.

Σχόλια

  1. και 35η γιατι δεν εχουν αρχισει οι απαλλοτριωσεις σε οικοπεδο που υποτιθεται θα γινει το γηπεδο αν μη τι αλλο γενναει αποριες πολλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η 36η ειναι ποσο πια εχουν λοβοτομηθει οι οπαδοι του αλλοτε κραταιου και υπερηφανου
      Παναθηναικου και ανεχονται τις παπαριες τους διχως να τους παρουν με τις πετρες ?????

      Διαγραφή
    2. εγω με τις ευλογιες αποριες του αριστοτελη οι αμφιβολιες μου ως μελος εχουν μεγαλωσει ακομη περισσοτερο αν πριν ειχα 10 αμφιβολιες τωρα εχω 100 ας ξεστραβωθουν καποιοι και ας καθισουν να το διαβασουν

      Διαγραφή
  2. δε εχει το σθενος ο μαλακατες να τελειωσει το εκτωμα της 2πλης αναπλασης εχει αμφιβολια κανεις οτι θα δωσει θετικη εισηγηση θα ναι ο γνωστος φοβισμενος μαλακατες, ελαιωνα η θανατος και οτι ο παναθηναικος θα καταστραφει μονο τα μελη μπορουν να δωσουν τερμα σε αυτη τη φαρσωκωμωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου