Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Χάντρες για ιθαγενείς (μέρος 2ον)

Οι ιθαγενείς, έχουν ένα ελάττωμα. Αν τους δώσεις χάντρες, πιστεύουν οτι θες. Έχουν και ένα προτέρημα όμως. Αν την πατήσουν μία φορά, την δεύτερη σε παίρνουν στο κατώπι. Γιαυτό λοιπόν,  πρέπει να προσέχεις κάθε λέξη που τους απευθύνεις. Ας δούμε τι μάθαμε και σήμερα.

1) Η Διοίκηση του ΑΟ είχε ζητήσει το 15% για 99 χρόνια, όπως ακριβώς ισχύει και στο γήπεδο της Λεωφόρου. Και μάλιστα ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ για τίποτα λιγότερο. Σήμερα το 15% για 99 χρόνια έγινε για 49 χρόνια, αλλά σημαίνει «τα πήρε όλα» και πανηγυρίζουμε! Δηλαδή αν παίρναμε 15% για 99 χρόνια, θα κατεβαίναμε Ομόνοια. Δυστυχώς, χάσαμε αυτή την μάχη.

2) Τελικά όπως φαίνεται ένας νόμος που ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 2021 (4809/2021 άρθρο 60 για το 15% των εσόδων), μπορεί να αλλάξει άμεσα, στους επόμενους μήνες. Αυτό συμβαίνει μόνο αν αφορά την ΔΑ και τον Ελαιώνα. Στην Λεωφόρο ισχύουν οι νόμοι εδώ και 20 χρόνια και δεν αλλάζουν ποτέ.


3) Χρησικτησία σε ακίνητο ΟΤΑ, είναι πραγματικά φανταστικό. Πραγματικά όμως. Βάσει ποιού νόμου, προκύπτει? Μήπως του 3127/2003? Κάποιου άλλου? Ποιού? Και χρησικτησία σε ακίνητο (όχι οικόπεδο) μετά από παραχώρηση χρήσης, με σύμβαση? Ουάου!!!


4) Τελικα η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε οτι εγκρίνει ο κύριος Αλαφούζος να δώσει το 15% στον κύριο Μαλακατέ. Βέβαια όχι για 99 χρόνια, αλλά για 49. Τα άλλα 50 θα το δίνει σε αυτούς. Εχμμμ, όχι ακριβώς, στον Δήμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ευρώπη που αν και δεν αγωνιζόμαστε στο ποδόσφαιρο εκεί και μόλις φέτος τα καταφέραμε στον Ερασιτέχνη, μας έχει πάντα στη σκέψη της. Αν δεν γνωρίζετε τους 2 ανθρώπους στην φώτο, είναι αυτοί της Ε.Ε. που «έδωσαν» το οκ για το 15%. Περιμένουμε να δούμε το γραπτό αίτημα αίτησης και συμφωνίας της ΕΕ για το περίφημο ... 15%.

ΥΓ. Πάμε στα σοβαρά και όχι στις χάντρες για ιθαγενείς. Περιμένουμε 
α) τις συμβάσεις, 
β) την επίσημη χρηματοδότηση γραπτώς από το αρμόδιο Υπουργείο, 
γ) την αλλαγή του όρου της χρήσης των 99 ετών από την ΠΑΡΑΔΟΣΗ του γηπέδου και όχι από την υπογραφή της  σύμβασης. 
δ) την ιδιοκτησία στις εγκαταστάσεις ΑΟ, Μουσείου και ποδοσφαιρικού γηπέδου, 
ε) τον ακριβή χρόνο παράδοσης του γηπέδου, 
στ) τις ΡΗΤΡΕΣ αν καθυστερήσει η παράδοση, ή αν για κάποιον λόγο τελειώσουν όλα πρώτα (εμπορικό, συνοδά έργα, κατεδάφιση Λεωφόρου) και όχι το γήπεδο. 

Όταν αυτά ειπωθούν ξεκάθαρα στην συνέντευξη της 10/1, θα έχουμε εικόνα της κατάστασης και θα μπορούμε να αποφασίσουμε ξεκάθαρα.

Σχόλια

  1. εχουμε και αλλη μια εξελιξη παραταση δομης μεχρι το ιουνη του 22 με προοπτικη ανανεωσης βρε δε ΄πατε λεω εγω να φατε τα σουβλακια τους αντι να πανυγυριζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρασινε τομαρε στο κομματι χρηματοδοτηση τωρα να δεις ποσο πισω θα παει με τη δευτερη αιτηση υψους 115 μυριων μιλαμε για ενα υπουργειο περιβαλλοντος που πηγαινει ρυθμους χελωνας μαρτη εγινε το αιτημα και ιουνη πεταξε το μπαλακι στο υπουργειο αναπτυξης για τα αρχικα 89 τωρα δε αποκλειεται να δουμε εξελιξη μαρτη -απριλη σε αυτο το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρασινε τομαρε ακομη δε εχω καταλαβει που κολλαει το 15% με τη ευρωπαικη ενωση αν ξερεις κατι παραπανω ενημερωσε με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ποιος μας λεει οτι θα ναι αυτοι στο δημο του χρονου που θα εχουμε εκλογες δεν ειναι καθολου προεκλογικο τρικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πολλα λογια ειναι πτωχιαΟσο βλεπουν οτι κανεις δεν αντιδρα ολο και χειροτερτα θ'ανακοινωνουν
    Οταν φυτεψουν τον πρωτο καριολη στην σεντρα της λεωφορου θ'αλλαξουν γραμμη πλευσης
    Χρονια Πολλα σ'ολους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ισοβιοτητα; της Λεωφορου εγινε 99 χρονια; και τωρα 49 και καθοσαστε και συζητατε τις παπαριες του καθε

    ζαβου καριολη αντι να τους παρει ο διαολος οτι εχουν και δεν εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους πάρει είναι βέβαιο.
      Όσο για τα βαζελια που βρίζουν τη λεωφόρο θα μας τα πουν και από κοντά όταν πρέπει να γελάσουμε

      Διαγραφή
    2. πανε να φτιαξουν γηπεδο και ουτε απαλλοτριωσεις δεν εχουν γινει

      Διαγραφή
  7. Αυτό το έργο είναι σίγουρα μακέτο που έλεγε κι ο απατεώνας Σημίτης.
    Το δούλεμα πάει σύννεφο.
    Όσο για τα παιδάκια που βρίζουν την Λεωφόρο είναι κάτι μπούληδες που έχουν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση του Τζίγγερ.
    Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οτι μεχρι τωρα δεν εχει δει το φως της δημοσιοτητας ουτε ενα επισημο εγγραφο της χρηματοδοτησης ειναι κατι που με ξεπερναει

      Διαγραφή
  8. άκουτε λοιπόν βοτανικολαγνοι μου να δειτε πως θα ψηφίσει ένα μέλος του ΑΟ.
    Οι συμβάσεις του ΑΟ είναι συνάρτηση της ΠΑΕ όταν τα έσοδα του ΑΟ έχουν άμεση σχέση με την ΠΑΕ. Αν λοιπόν οι συμβάσεις της ΠΑΕ θέτουν σε κίνδυνο τα έσοδα του ΑΟ και συνεπώς καθιστούν στο μέλλον το Βοτανικό μη βιώσιμη λύση για τον ερασιτέχνη στη ΓΣ θα φάει μαύρο. Με τα δύο χέρια...
    Κατανοώ να μην καταλαβαίνετε το σκεπτικό,δε νοιάστηκατε ποτέ για τον ΑΟ και την ύπαρξη του οπότε μη βασανιζεστε με το πώς θα ψηφίσουν τα μέλη του. Αν η ΓΣ ψηφίσει όχι προλαβαινετε να γίνετε ΠΑΟΚ και να στηρίξετε τον δήμαρχο της θεσσαλονικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρις καν να δουμε τις συμβασεις, οτι εχουμε διαβασει απο το Μνημονιο και τον νομο 4809/2012, δεν δειχουν εκτοξευση και «τα πηρε ολα». Μαλλον « τα δινουμε ολα». Αν αλλαξουν αρκετοι οροι προς οφελος μας, το συζηταμε.

      Διαγραφή
  9. ερασιτέχνη Παναθηναϊκός ακόμη να διαψεύσει το κατάπτυστο δημοσίευμα της λαιβ που έλεγε για το γκρέμισμα της ΛΕΩΦΟΡΟΥ.. ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
    Κυριε μαλακατε περιμένουμε ανακοίνωση κ μην ξεχάσετε να την κάνετε προσωπικό ως πρόεδρος κ όχι σαν Παναθηναϊκός Α.Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να δούμε τι λαυράκια θα σκασουνε μύτη στις 10 του μηνός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου