Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Μνημόνιο ... τέλος!

Mνημόνιο ήταν και πέρασε. Σαν χώρα αντέξαμε πολλά Μνημόνια, σαν Σύλλογος επίσης πολλά. Μνημόνιο με τον Τσάκο-πρίγκηπα, Μνημόνιο με τον Τσίπρα και το Γουδή, Μνημόνιο με τον Ταυλανδό μεγιστάνα που έριξε τη Μουσκρόν στην Β Εθνική Βελγιού, 1ο Μνημόνιο για την Διπλή Ανάπλαση, 2ο Μνημόνιο για την Διπλή Ανάπλαση.

Oι ημερομηνίες που θα διαβάσετε γράφτηκαν στο άρθρο 12 του (Ενδεικτικού και όχι δεσμευτικού) Μνημονίου, που κάποιοι πανηγύριζαν και προπαγάνδιζαν και φυσικά τηρήθηκαν κατά γράμμα. Εντάξει, λέμε και κανένα αστείο που και που. Για να καταλάβουμε όλοι τι αξία έχει ένα Μνημόνιο, αν δεν έχει ... ρήτρες.

Η πρώτη ημερομηνία (30/3/21) αφορούσε την σύναψη των συμβάσεων με όσους έλκουν εξ αυτών δικαιώματα. Οι οποίες φυσικά ... αγνοούνται! Η μάλλον ήταν έτοιμες από 31/1/21. Σωστά Βασίλη; 

Η δεύτερη ημερομηνία (30/6/21) αφορούσε την εκπόνηση μελετών των αθλητικών εγκαταστάσεων για τον Ερασιτέχνη και το γήπεδο ποδοσφαίρου. Οι οποίες φυσικά ... αγνοούνται!

Η τρίτη ημερομηνία (30/09/21) αφορούσε την εκπόνηση μελετών ΠΛΗΝ των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη και του γήπεδου ποδοσφαίρου. Οι οποίες φυσικά ... αγνοούνται!

Η τέταρτη ημερομηνία (30/11/21) αφορούσε τις περιβαλλοντολογικές και οικοδομικές άδειες για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι οποίες φυσικά ... αγνοούνται!

Αλλά πως το έλεγαν... Α ναι! «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ»

Σχόλια

  1. μην ενοχλειται το δημαρχο στολιζε το δεντρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα είναι να είμαστε όλοι σε εγρήγορση,γιατί υπάρχει σενάριο μέγιστης καταστροφής.Και αυτό είναι να επιχειρηθεί γκρέμισμα της Λεωφόρου,χωρίς καν να έχει πέσει ένα τούβλο για γήπεδο….οπουδήποτε.Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας,αλλά έχει βάση αυτό που γράφω.Και όποιος Πανομακρύς ή Μπαρμπα Κουρ ή Λεβέντης γράψει ότι η νομοθεσία λέει ότι δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος αν δεν είναι έτοιμο το υπέλαμπρο,η απάντηση είναι ότι η νομοθεσία λέει επίσης ότι δεν χτίζεται απολύτως τίποτα περισσότερο στην χωματερή Ελαιώνα από όσα περιγράφει το προεδρικό διάταγμα.Το οποίο δεν αναφέρει καμία δομή,αλλά αυτή χτίζεται.Σε εγρήγορση λοιπόν,γιατί κάποιοι ίσως επιχειρήσουν να παρανομήσουν,γκρεμίζοντας την Λεωφόρο χωρίς να υπάρχει γήπεδο πουθενά.Άλλωστε έχουν μπει βλακωδώς υπογραφές για τέτοιες καταστάσεις στις 20/11/20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφεται στο Μνημονιο αλλωστε για πιθανη «αλλαγη χρονισμου εργων», αν και εφοσον. Και ειναι κατι που ειπε και ο Δημαρχος στην περιβοητη συνεντευξη του σε γνωστο πορτοκαλι σαιτ. Σε εγρηγορση παντα ειμαστε! Το ΠΔ ΔΕΝ αναφερει για Δομες και ειναι αυστηρο και περιοριστικο σε οτι αφορα Δημοσιο. Επιτρεπεται οτι αναγραφεται, οχι οτι δεν απαγορευεται.

      Διαγραφή
    2. πρασινε τομαρε για να γινει κατι τετοιο πρεπει πρωτα να περασει απο γσ πες μου εσυ ποιο σοβαρο μελος θα δωσει τη οκ σε τετοιο εγκλημα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου