Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Αμνησία...

Όταν η γνώμη αλλάζει ανάλογα με τα δεδομένα, είναι λογικό. Αν βλέπεις κάτι που δεν λειτουργεί σωστά το επισημαίνεις αρνητικά, αν βλέπεις κάτι που παράγει αποτέλεσμα το επισημαίνεις θετικά. Το να προσπαθείς να πείσεις οτι το αρνητικό (που ορθά επισημάνθηκε) ήταν θετικό, μάλλον δεν δείχνει ορθή αντίληψη της πραγματικότητας, ή δείχνει την βεβαιότητα οτι το «ακροατήριο» δεν θυμάται τι έβλεπε και τι διάβαζε 2-3 μήνες πριν. 



Στις 25 Ιουλίου (ήττα από Άλκμααρ με 3-0) ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς δήλωνε «Έτσι όπως είμαστε, δεν μπορούμε να το βγάλουμε στο γήπεδο», ενώ την 1η Αυγούστου ο ίδιος δήλωνε «Χρειάζεται πολύ δουλειά» και «μακάρι να κάνουμε τις σωστές κινήσεις». Απολύτως λογικές δηλώσεις αφού η ομάδα ΔΕΝ έπαιζε καλά.

Στις 25 Ιουλίου (ήττα από Άλκμααρ με 3-0) διαβάζαμε «Φάνηκε η γύμνια και η ανάγκη για μεταγραφές», ενώ στις 26 Ιουλίου διαβάζαμε «Τώρα είναι προετοιμασία, τον Σεπτέμβριο δεν θα υπάρχει δικαιολογία».

Στις 28 Ιουλίου διαβαζαμε οτι «Φαίνεται το μεσοεπιθετικό πρόβλημα», στις 31 Ιουλίου (ισοπαλία με Φένλο με 2-2) διαβάζαμε «Φωνάζει οτι θέλει παίχτες ...», ενώ στις 21 Αυγούστου (ήττα από Παναιτωλικό με 1-2) διαβάζαμε οτι «χρειάζεται ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές» και «Ευτυχώς που δεν το έδειξε, χτύπησε δυνατά η καμπάνα».

Η καμπάνα τι έλεγε; Ότι η προετοιμασία αποδίδει και πάει φανταστικά; Οι καμπάνες έλεγαν οτι τον Οκτώβριο θα λέμε «τι ωραία προετοιμασία κάναμε»;. Που φτάσαμε σε σημείο τα φιλικά ΕΝΤΟΣ έδρας να μην έχουν κάλυψη από τηλεόραση, δημοσιογράφους και να είναι κεκλεισμένων; Οτι το «μεσοεπιθετικό πρόβλημα» θα βάζει 4άρες στην Λεωφόρο;

Στις 18 Σεπτεμβρίου (ήττα από Πας με 1-0) διαβάζαμε για «Πισωγύρισμα» ενώ στις 23 Σεπτεμβρίου (ήττα από Άρη με 1-0) διαβάζαμε «Μπράβο, τους ξενερώσατε όλους». Αλλά ένα μήνα μετά άλλαξε το τροπάριο. 

Στις 20 Οκτωβρίου όμως, άλλαξαν πολλά!!! Διαβάσαμε ότι ... 

«Όσοι είδαμε την προετοιμασία, περιμέναμε αυτό που βλέπουμε»                                                    Ποιό ακριβώς; Ότι βάζουμε 4 στην Λεωφόρο αλλά εκτός έδρας ούτε γκολ; Τα «Φάνηκε η γύμνια και η ανάγκη για μεταγραφές», «Τώρα είναι προετοιμασία, τον Σεπτέμβριο δεν θα υπάρχει δικαιολογία»., «Ευτυχώς που δεν το έδειξε, χτύπησε δυνατά η καμπάνα» για την προετοιμασία δεν γράφτηκαν;

«Τα φιλικά δεν παίζουν κανένα ρόλο»                                                                                                    Τότε γιατί τα κάνουμε; 

«Οι παίχτες δεν ήξεραν το overlap»                                                                                                  Δηλαδή οι πλάγιοι που έχουμε όπως ο Χουάνκαρ (10 χρόνια σε Μπέτις-Γρανάδα και Μάλαγα), ο Σάντσεζ (8 χρόνια σε Τίγκρες και Εστουντιάδες), ο Αιτόρ (5 χρόνια σε Βιγιαρεάλ Β και Τβέντε), ο Χατζηγιοβάνης (5 χρόνια στην πρώτη ομάδα του Παο) ΔΕΝ ήξεραν το overlap; Σοβαρά τώρα;

Η αλήθεια για την μεταμόρφωση (εντός έδρας πάντα), είναι οτι στην προετοιμασία ΕΛΕΙΠΑΝ ο Μπρινιόλι, ο Λούντκβιστ, ο Παλάσιος και ο Βιτάλ. Ήταν οι παίχτες που «φώναζαν» οτι λείπουν και με την έλευση τους άλλαξαν μεσοεπιθετικά την ομάδα (εξαιρείται ο Μπρινιόλι ως τερματοφύλακας φυσικά). ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΙΠΑΝ από την προετοιμασία!!!

Στην προετοιμασία βασικοί ήταν οι Σαβιέρ, Ενγκμπακοτό, Αγιουμπ, Καμπετσής, Βιγιαφάνες και Μπουζούκης, οι ίδιοι όμως στο πρωτάθλημα είτε δεν έχουν παίξει λεπτό (Σαβιέρ, Ενγκμπακοτό,  Αγιουμπ, Καμπετσής), είτε έχουν αγωνιστεί ελάχιστα (Βιγιαφάνες 3 αγώνες ως αλλαγή και 110 λεπτά σύνολο και Μπουζούκης 1 αγώνα ως αλλαγή και 12 λεπτά). Στην προετοιμασία σε 7 φιλικά δεν είχαμε κάνει νίκη (με αντιπάλους την Αλκμαάρ, την Φένλο, τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα, τον Αποέλ και την Λοκομότιβα) και σε όλα δεχτήκαμε γκολ. Στην προετοιμασία δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε ούτε μέσα στην Λεωφόρο. Αυτό είδαμε στην προετοιμασία.

Για την ... ιστορία, ο Παναθηναϊκός που τρομάζει τους αντιπάλους, είναι πρώτος την 6η αγωνιστική με 4 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Εχμμ, όχι ακριβώς είναι πέμπτος (5ος) με 4 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Οσφπ. Όταν θα φτάσει στην πρώτη θέση, θα «μοιράζει» τεσσάρες και εκτός έδρας και θα κερδίζει τα ντέρμπυ θα μπορούμε να μιλήσουμε οτι «τρομάζει» τους αντιπάλους του.

Η ανάρτηση έχει σκοπό να επισημάνει οτι υπάρχει ακόμα μνήμη στους οπαδούς, δεν απευθύνεται φυσικά στον συντάκτη, αλλά στον τρόπο αντιμετώπισης των οπαδών ως ... χρυσόψαρα.

Σχόλια

  1. Πες μου ένα σάιτ που δεν αρθρογραφούν ,ή που δεν σχολιάζουν κάτι Παναθηναϊκάρες , τύπου Νικολογιάννη και σία.
    Ένα σάιτ ρε φίλε, γιατί από όλα έχω αποκλειστεί ,όταν τους ρώταγα διάφορα για την διοίκηση και τον καριόλη που κάνει τον πρόεδρο. Ένα που να μπορώ να διαβάζω αντικειμενικά για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΟΥ,ένα!!!!!

    Στα γράφω έτσι ,όπως τα αισθάνομαι, γιατί είμαι 60 χρονών ,κι όταν εγώ στα 14 την κοπάναγα από το σπίτι μου ,στο Κερατσίνι , για να πάω στην Λεωφόρο. αυτοί ήταν στην αγκαλιά του μπαμπά τους.
    Αλλά κάτι αρχιτσάτσους σαν τα μούτρα τους τους πείραξε το ΝΤΑΜΠΛ, του 2010 και τα χρήματα που ξόδεψε η ομάδα ,των πολυμετοχικών, όταν ο Τζίγκερ δεν έβαλε μία και είχε σχέδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει. Εχουν φτιαξει μια εικονικη πραγματικοτητα, οπως σωστα εγραψες οτι και αν διαβασεις τα ιδια λεει με αλλα σαιτ, και προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτη ισχυει. Σε καταλαβαινω απολυτα αγαπητε.

      Διαγραφή
  2. Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι το μονο θετικο οτι δεν προλαβε δεν του καθησε του κοντοπου@@νου
    να φαει αλλο ενα αστερακι τον Αλεξανδροπουλο που αφου εβγαλε ματια οι γνωστοι δημοσιοκαφροι που ελεγαν οτι ειναι απειρος και θελει δουλεια κλπ,κλπ αλλαξαν τροπαρι λεγοντας πως ειναι αναντικαταστατος πως γιατι δεν παιζει στην εθνικη κλπ,κλπ σταματοντας να γραφουν για τον μαουριτσιο που( απο το 30 βγαζει9 καπνους κι'αφρους) ποσο απαραιτητος ειναι οπως κι' (τον θυμοσαστε???)λουνκβιστ κλπ
    ΥΓ Αυτος ο Βιταλ ξερει μπαλλα αλλα μου μοιαζει μαριτσα οπως αν θυμαστε ο Ιβανσιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου