Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Προεδρικές .... ανακρίβειες

Χτες απεβίωσε ένας πρώην πρόεδρος τόσο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, όσο και του Ερασιτέχνη και φυσικά δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κίτσιο. Την ίδια στιγμή ωστόσο, οφείλουμε να διορθώσουμε και τις ανακρίβειες που διατύπωσε ένας άλλος πρώην πρόεδρος - «γλάστρα», ο οποίος όπως φαίνεται δεν γνωρίζει καλά την ιστορία του συλλόγου που υπηρέτησε.


Σε ανάρτησή του στο facebook χαρακτήρισε τον Κίτσιο ως «πρόεδρο του μεγαλύτερου Παναθηναϊκού όλων των εποχών», της ομάδας δηλαδή που έφτασε μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ. Μόνο που ο Κίτσιος δεν ήταν ο πρόεδρος του «Τριφυλλιού» τότε, ουδέποτε οδήγησε την ομάδα του Πούσκας στον τελικό, αφού ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο τον Σεπτέμβριο του 1971. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω δημοσίευμα, άλλωστε. Για την ιστορία, πρόεδρος εκείνη την περίοδο, ήταν ο Δημήτρης Χαμοσφακίδης.  Ο Κίτσιος ήταν κυβερνητικός επίτροπος στον Σύλλογο από το 1968.


(17-2-68)

Πραγματικά θλιβερό να έχεις διατελέσει πρόεδρος (έστω και ως μαριονέτα) και να μην γνωρίζεις καν την ιστορία του Συλλόγου που είχες την τιμή να εκπροσωπείς.

Σχόλια

  1. Να ηταν μονο αυτος Μπειτε στην επισημη ιστοσελιδα του Ερασιτεχνη να δειτε ποσες ανακριβειες και λαθη εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου