Είναι φίνα τα κορίτσια και η κούπα θα κριθεί το Σάββατο.

Εξοχικό, πριν δηλωθεί ως κατοικία στο Ε9

Τα εγκαίνια του Σ.Ε.Φ έγιναν στις 16 Φεβρουαρίου 1985. Από το 1991 δηλώθηκε (στο Ε9) ως έδρα του αιώνιου αντιπάλου. Ο Παναθηναϊκός το εγκαινίασε ως «εξοχικό» στις 23 Απριλίου 1986, στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ με αντίπαλο (ποιόν άλλον) τους ερυθρόλευκους.

Το «θηρίο» κατασπάραξε τον αίωνιο αντίπαλο και πανηγύρισε το 3ο Κύπελλο της ιστορίας του (και 3ο με αντίπαλο τους ερυθρόλευκους με την πελατειακή σχέση να αποκτά υπόσταση σιγά σιγά), όπως έκανε το 1979 και το 1983 με τον ίδιο αντίπαλο. Φωτογραφίες σαν τις επόμενες, έγιναν με τον καιρό συνήθεια στο Σ.Ε.Φ.



Για την ιστορία, σε ένα μπάσκετ άλλης εποχής όπου η βασική 5αδα έβγαινε μόνο αν τραυματιζόταν κάποιος ή είχε 5 φάουλ, το τριφύλλι είχε τον Στεργάκο κορυφαίο (25π - 13ριμπ), και τους Ανδρίτσο (22π - 10 ριπμ), Σκροπολίθα (11π - 7ριμπ) και Παπαπέτρου (16π).



Φυσικά όταν κερδίζει ο Παναθηναϊκός στο εξοχικό, η σεμνή τελετή πάντα έχει ... επεισόδια από τους ιδιοκτήτες του χώρου. Πάντα αφιλόξενοι από τότε!



Σχόλια

  1. prasinostomaros περιμενω σχολιο για τη συμφωνια παε-αο για μενα παντως συμφωνησαν για ψυχουλα στο ενοικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prasinostomaros ενα σχολιο για τη σημερινη ανακοινωση του αο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λιγα λογια για τη χθεσινη ανακοινωση του αο με μια πρωτη ματια θεωρω οτι μια εντιμη και ικανοποιητικη συμφωνια αλλα καθοριστικο ρολο θα παιξουν οι συμβασεις με το δημο και αν θα προβλεθουν ρητρες απο τη επιτροπη που συσταθηκε για να εξασφαλιστει ο παναθηναικος σε περιπτωση που ο δημος φανει για αλλη μια φορα ασυνεπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου