Με ένα απλό google search...

Life in Panathinaikos FC

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Απευθύνεστε σε οπαδούς, όχι απλά σε «πελάτες». Ο οπαδός ΔΕΝ θέλει να βλέπει τα πανό των «οργανωμένων» της αντίπαλης ομάδας, όταν φιλοξενείται το τριφύλλι εκεί. Και το ξέρετε κατά βάθος γιατί με τον οσφπ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ να το κάνετε. Βάλατε φώτο με το ... λιμάνι!!!

Ούτε με την αεκ. Μία φώτο από το άδειο οακα. Σωστές επιλογές. Με τον άρη και με τον οφη, ΔΕΝ υπήρχαν φωτογραφίες με άδειο το γήπεδο? Όπως με την αεκ? Φωτογραφίες με κάποιο σημείο αναφοράς της πόλης, όπως με τον οσφπ η με τον παοκ? Που ακόμα και εκεί το έμβλημα του οσφπ είναι ακριβώς δίπλα από το τριφύλλι και ο Διούδης από μακρυά φαίνεται να είναι παίχτης του οσφπ.

Ποιά η διαφορά του οσφπ, από τον αρη και τον οφη? Γιατί και εκεί λοιπόν δεν βάλατε μία φώτο από την θύρα-Λ7 με ένα ωραίο πανό? Οτι ισχύει για τον οσφπ, ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους που παίζουμε εκτός έδρας. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Ακόμα ένα λιθαράκι προστίθεται μετά την λάθος φωτογραφία στον θάνατο του Πιτυχούτη, την «ξεχασμένη» ανακοίνωση την μέρα που πέθανε ο Γκειμ το 2017 (αλλά ανεβάσατε ανακοίνωση για τον θάνατο του Γκέραρντ), το θαυμαστικό σε γκολ των Ιωαννίνων εις βάρος μας, τα λάθος στατιστικά παίχτη μας στο σαιτ της Σουπερλίγδας, την άγνοια σε κανονισμούς (γκολ Δώνη ορισμός επιθετικού φάουλ και βγάλαμε και ανακοίνωση οτι ήταν κανονικό), τα ανάποδα τριφύλλια στη φανέλα, τον Κώστα Μπατράλη (να σαι καλά εκεί πάνω Κώστα) ως αθλητή του τμήματος μπότσια του Παο (το οποίο το διορθώσατε εκ των υστέρων ως «εν δυνάμει» αθλητή), το Βαλκανικό Κύπελλο που απουσίαζε επί μέρες από το νέο σαιτ, τα 20 πρωταθλήματα αντί 26, την ευρωπαϊκή ιστορία αλλά την απουσία Εγχώριας Ιστορίας με μοναδικά ρεκόρ (ενδεικτικά μόνο το Κύπελλο χωρίς να δεχτούμε γκολ, Ρεκόρ απαραβίαστης εστίας κλπ κλπ), το έπος του Γουέμπλευ να ανήκει στο 1971 (σωστά), αλλα η συμμετοχή στο πειραματικό Champions League να ανήκει στο 1991 (και όχι στο 1992 που τελείωσε - το Γουέμπλεϋ γιατί δεν ανήκει στο 1970 δλδ?), τα στατιστικά που υπάρχουν από το 2009 και έπειτα (πιο πριν μάλλον δεν αγωνιζόμασταν) ενώ η Superleague έχει αρχείο από το 2007 και το βιβλίο των 100 ετών έχει τα ... πάντα, τα «απίθανα» στατιστικά του Κυπέλλου Ελλάδας του 2009-10 με  0 γκολ, του 2010-11, 10-11, 11-12, 12-13 με τα γκολ αλλά χωρίς τελικές (!!!) κάτι που διορθώνεται το 2013-14, τις ευχές στα γενέθλια του Στιλ (σωστό) αλλά την «παράλειψη» για τα γενέθλια του Σισσέ (αν είναι δυνατόν), την φώτο του Γεντί Κουλέ και του Χαριλάου με πανό των αντιπάλων, ο λάθος τρόπος υπολογισμού συμμετοχών των διεθνών, την αλλαγή παίχτη αντίπαλης ομάδας (Παναιτωλικός) ως δική μας (Λιάβας αντί Μαρινάκη), το λάθος τελικό σκορ στο ντέρμπυ (1-1 αντι 1-0), την λάθος ώρα (07:30) έναρξης στο Αεκ-Παο, η λάθος ημερομηνία στο e-shop στην επετειακή φάνέλα της χρονιάς του τελικού (1977 αντι 1971), η λάθος ημερομηνία (3/6 αντί 2/6) αναγραφής του τελικού στην επέτειο των 113 ετών, το περίφημο «Η Μποαντου σκοράρει με κοντινό σουτ» στο φιλικό με την ΑΖ (25-7-21)  και .... life in Panathinaikos goes on!




Σχόλια

  1. Ωραία νικη σήμερα. Καλά αυτός ο καρυπιδης ο υποταγμένος και εντολοδουχος του χοντρού δεν ντράπηκε να βρίσει την μανα του εμμανουιλιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια νικη, αλλα ακομα μια κακη εμφανιση. Καποια στιγμη θα την πληρωσουμε. Οχι, προφανως και δεν ντραπηκε. Τσαντιστηκε γιατι θα χασε κανα πριμ νικης απο το αφεντικο.

      Διαγραφή
    2. σε 10 μερες βγαινει ο μηνας και ουτε φωνη ουτε ακροαση για τις συμβασεις αυτο δυο πραγματα σημαινουν η μας δουλευουν ασχημα η ετοιμαζεται το πραξικοπημα του αιωνα και να παραβλεψουν τη γσ

      Διαγραφή
  2. Φίλε έχω μια αντιολυμπιακη σελίδα στο ινστα (osfp_paragka_) και θέλω να ξέρω αν έχεις τα φύλλα της αθλητικης ηχους από τις 17/4/1967 με 20/4/1967.

    Ο ΟΣΦΠ έπαιζε με τον Πιερικό και στο 32' ο διαιτητής επέβαλε άδικα παίκτη του Πιερικού και για αυτό οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή μεταξύ των παικτών και των 2 ομάδων. Ο κανονισμός προέβλεπε μηδενισμό και των 2 ομάδων ή στην καλύτερη επανάληψη του αγώνα. Αλλά φυσικά το ματς παραχωρήθηκε στον γαύρο στα χαρτιά και με αυτόν τον τρόπο ο γαύρος κατέκτησε το πρωτάθλημα.

    Αν τελικά έχεις τα φύλλα ενημέρωσε με για να σου πω email να μου τα στείλεις. Φυσικά άμα θες στο post μου στο ινστα θα δώσω creddits.

    Επίσης λογικά θα υπάρχουν στοιχεία για αυτήν την υπόθεση και μετά τις 20/4/1967 όποτε αν θες ψάξε πληροφορίες και μόνος σου.

    Είναι και καλή ιδέα για να το ανεβάσεις εδώ πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως δεν τα εχω. Το αρχειο μου σταματαει το 1989. Θα προσπαθησω απο αλλη πηγη να τα βρω.

      Διαγραφή
    2. Στις εφημεριδες Μακεδονια και Ελευθερια υπαρχουν ντοκουμεντα. Απλα ηθελα να εχω και την αθλητικη ΗΧΩ γιατι σιγουρα θα ειχε περισσοτερες πληροφοριες.

      Διαγραφή
    3. Μακεδονια σταματαει ως αρχειο το 1981 στο efimerides.nlg..gr

      Διαγραφή
    4. 17/4/1967 εγιναν τα γεγονοτα.

      Διαγραφή
    5. Λαθος δικο μου. Υπαρχουν. Βρες την σελιδα sanogiaprobata στο facebook, να στα στειλω

      Διαγραφή
  3. συνεχιζουν να μην τα βρισκουν παε-αο για το ενοικιο ε ρε γλεντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποπκορν κ κοκα κολα. Αφου του εταξαν τσαμπα γηπεδο για τις υπηρεσιες του, τωρα του το προσφερουν. Στο τελος στον Δημο θα δινουμε ενοικιο κ οχι στον Ερασιτεχνη.

      Διαγραφή
    2. ο κυρ τακης αργησε να σκληρηνει τη σταση του αλλα ας προσεχε τι υπεγραφε τωρα που ο αλαφουζος εχει πανω χερι παταει στο χωρις ανταλλαγμα του μνημονιου

      Διαγραφή
    3. prasinostomaros αν θες τη αποψη μου και το 1 μυριο που ζηταει ο αο ειναι υπερβολη αν φυσικα ισχυουν τα ρεπορταζ κατα τη αποψη μου το ενοικιο πρεπει να κυμενεται στα 700 χιλιαρικα που ειχε συμφωνησει το 2007 ο θανασης για τη παραχωρηση του γηπεδου στη παε αν το ενοικιο ειναι κατω απο 700 χιλιαρικα δε προκειται να περασει απο τη γσ

      Διαγραφή
    4. Ο Αλαφουζος δεν εχει σκοπο να δωσει ουτε ευρω, γιατι αυτο προβλεπεται στο ΜοΥ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου