Είναι φίνα τα κορίτσια και η κούπα θα κριθεί το Σάββατο.

ΕΛΕΟΣ με την «καραμέλα»

Αφού πέρασε το 15ήμερο χωρίς είδηση για το γηπεδικό, «θυμηθήκαμε» την γνωστή καραμέλα. Ποιος φταίει για την κατάντια του Παναθηναϊκού; Μα φυσικά ο κόσμος! Όπως φαίνεται απ'την παρακάτω φωτογραφία κειμένου αθλητικής εφημερίδας, ο κόσμος είναι υπεύθυνος και έδιωξε την οικογένεια στο ποδόσφαιρο και ο κόσμος έδιωξε τον Γιαννακόπουλο από το μπάσκετ. Ας δούμε τι πραγματικά ισχύει.


1) Το 2008 η οικογένεια ΔΕΝ έφυγε, αντιθέτως έμεινε 54.7%. Ήταν αυτή που επέλεξε τον Πατέρα για πρόεδρο, αυτή που άσκησε βέτο για να μην έρθει ο Κυργιάκος και αυτή που επέβαλε να παραμείνουν στην ομάδα οι Ίβανσιτς και Μάτος. Ήταν αυτή που αποφάσισε το καλοκαίρι του 2010 να τοποθετήσει ως πρόεδρο τον Κωνσταντόπουλο, το 2011 τον Γόντικα και εν τέλει το 2012 να παραδώσει την ΠΑΕ έναντι 1 ευρώ στον Αλαφούζο. Κατά τ'άλλα έφυγαν!



2) Ο Δ.Γ. ουδέποτε εκδιώχθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η προσωπική του κόντρα με 3-4 μέλη της Θύρας 13 δεν ήταν αυτή που προκάλεσε την απομάκρυνσή του. Γεγονός το οποίο ο ίδιος δημοσίευσε, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε στο instagram.


3) Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «επέτρεψε» στον Αλαφούζο μέχρι το 2017 (για 5 χρόνια) να εκπληρώσει το πλάνο του, το οποίο το ανακοίνωσε το 2013 και μας έλεγε ότι το 2017 ο Παναθηναϊκός θα είναι καθαρός από χρέη. Στην ουσία σηματοδοτούσε το πέρας της 5ετίας «μνημονίων» και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο κυνήγι των τίτλων. Δικαίως μετά το Κύπελλο του 2014 και το κλεμμένο Πρωτάθλημα του 2015 ο κόσμος δεν αντέδρασε και δικαίως μετά το 2017, όταν ο μεγαλομέτοχος «τράβηξε την πρίζα», ξεσηκώθηκε και ήταν και είναι εναντίον του.


4) Συνεχώς αποκρύπτεται το συλλαλητήριο του Σεπτεμβρίου του 2019, το οποίο τα ίδια τα ΜΜΕ «έθαψαν» και πραγματοποιήθηκε για την δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Αλαφούζου. Η παρουσία σχεδόν 5.000 οπαδών (κυρίως οργανωμένων) είναι η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα αν ο οργανωμένος κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε κάτι για την τωρινή κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος.


5) Αν πραγματικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν τέτοια δύναμη, θα είχαν αξιοποιηθεί πολιτικά από τις κυβερνήσεις. Ουδέποτε ο φίλαθλος κόσμος ρύθμιζε ή αποφάσιζε για τις τύχες μιας ανώνυμης εταιρείας. Όλες οι αποφάσεις που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην σημερινή του κατάσταση ήταν διοικητικές και ουδέποτε έλαβαν σοβαρά την επιθυμία του κόσμου. Με το ίδιο σκεπτικό, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τα 8/10 Πρωταθλήματα του Οσφπ δεν είναι η διοίκηση, αλλά οι οπαδοί του, οι οποίοι αποδοκίμασαν τον Κόκκαλη το 2010 όταν έχασε νταμπλ από τον Παναθηναϊκό κι έφεραν τον τωρινό ιδιοκτήτη.


Παραμένει εντυπωσιακό, εν έτει 2020, το πως γράφονται επώνυμα κείμενα και άρθρα τα οποία παραποιούν εσκεμμένα την πραγματικότητα. Ο λόγος δεν πρόκειται να μας γίνει γνωστός, αλλά εύκολα καταλαβαίνουμε ότι οι συντάκτες του «Παναθηναϊκού» μόνο το καλό του συλλόγου δεν θέλουν.

ΥΓ. Η παρούσα ανάρτηση ΔΕΝ αποτελεί επίθεση ούτε και στοχοποίηση,δημοσιεύει απλά την αλήθεια..

Σχόλια