Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Όταν κοιτάς από ψηλά....

Παρακολουθώντας με προσοχή το βίντεο του Sdna με την «πτήση» πάνω από την περιοχή του Ελαιώνα, θυμήθηκαμε τα δημοσιεύματα της εποχής Τις εικόνες. Τον εκσκαφέα. Τις μακέτες.

Ας δούμε άλλη μία φορά το επίμαχο σημείο του βίντεο


Τι γνωρίζαμε εκείνη την εποχή? Οτι δώσαμε σχεδόν 10εκ ευρώ για .... εργασίες, άδειες, μελέτες, μακέτες. Καλά διαβάσατε. Όχι 10χιλ ευρώ για τις μακέτες, τις άδειες και μελέτες, αλλά ΔΕΚΑ (10) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! Βλέποντας το βίντεο, θα αναρωτηθείτε «Που είναι οι εργασίες?» Που είναι τα σκαψίματα? Που είναι 2εκ σε εργασίες όταν μία 4οροφη πολυκατοικία κοστίζει 400χιλ περίπου? Σε ένα γήπεδο αξίας περίπου 100εκ δώσαμε 10εκ σε .... μελέτες και εργασίες!!!

(28-9-2011)

Για την ακρίβεια η σωστή ερώτηση είναι «Σε ποιά τσέπη πήγαν?» Προσέξτε. Δόθηκαν σχεδόν 10εκ αλλά γύρισαν πίσω τα 5. Επίσης δόθηκαν 1,8εκ για μελέτες (!!!) - άδειες, 750χιλ για να καθαριστούν οι χώροι (!!!) 1,974εκ για εκσκαφές ( μάλλον με τον υπερσύγχρονο εκσκαφέα της φωτογραφίας!!!) και άλλα 2 εκ για ... υποστήριξη (!!!). Σύνολο. 7εκ 274 χιλ. Η εταιρεία Ειδικού Σκοπού θα εμπλακεί φυσικά (εχμ) και στο νέο γήπεδο (βάσει των συμβάσεων που είχαν υπογραφτεί το 2006-07).



ΥΓ. Ολο το βίντεο εδώ


Σχόλια