Κρίμα...

Γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο;

Μοναδική προπονητική φιγούρα στους πάγκους. Αυθεντικός. Δεν στέριωσε σε καμία ομάδα καθώς σε 34 χρόνια προπονητικής καριέρας, άλλαξε 36 πάγκους!!! Και τις τρεις (3) φορές που έβαλε τα κόκκινα, σηκώσαμε νταμπλ!!! Γουρλής. Ξεκίνησε απο μας, αλλά η απόρριψη του μάλλον τον έκανε να μας «μισεί» μιά ζωή. Να σαι καλά εκεί πάνω. Ας θυμηθούμε το περίφημο «Γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο?»



Είναι πραγματικά απορίας άξιο το πως κάποιοι βλέπουν εύνοια του Παναθηναϊκού σ'αυτό το ντέρμπι.Μιλάμε για ένα ντέρμπι όπου ο Δούρος αποτέλεσε τον... 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, κάνοντας τα πάντα για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους». Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Κράτησε στο παιχνίδι τον Γεωργάτο, ο οποίος θα έπρεπε να δεχτεί... τρεις κίτρινες κάρτες, όλες πεντακάθαρες! Η πρώτη για τράβηγμα φανέλας, η δεύτερη για φράγμα και η τρίτη για εκκούσιο χέρι!




Φυσικά δεν βγάζει κόκκινη ούτε στον Καστίγιο, ο οποίος προβαίνει σε εγκληματικό χτύπημα στο πόδι που στηρίζεται ο Μπασινάς, ούτε καν σ'αυτό με το οποίο διώχνει την μπάλα!



Αρνείται πεντακάθαρο πέναλτι του Ανατολάκη (και κίτρινη) στον Κωνσταντίνου, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να έχει πάρει σπίτι του την φανέλα του Κύπριου!




Του χαρίζει δεύτερη κίτρινη στο δεύτερο ημίχρονο, για... λαβή πάλης ξανά στον Κωνσταντίνου!


Επίσης, στην φάση με την οποία ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ, υποδεικνύει το πέναλτι του Βάλλα πάνω στον Παπαδόπουλο, αλλά δεν του βγάζει όχι απλά κόκκινη (που ήταν τελευταίος αμυντικός και ο Παπαδόπουλος σε προφανή θέση για γκολ), αλλά ούτε καν κίτρινη!


Απίστευτη είναι και η φάση από την οποία προέρχεται τελικά το 2-2, όταν δίνει φάουλ υπέρ του τριφυλλιού δίχως να αφήσει πλεονέκτημα στον Ολισαντέμπε που έβγαινε τετ-α-τετ!

Αποκορύφωμα όλων το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ένα γκολ-«φάντασμα», όπου δεν έχει υπάρξει κανένα ριπλέι και καμία φωτογραφία που να δείχνει ότι η μπάλα έχει περάσει στην γραμμή.



Από όλες αυτές τις φάσεις, στον Ολυμπιακό στέκονται στην μονομαχία Κυργιάκου-Τζιοβάνι, στην οποία ΣΩΣΤΑ αποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος, αλλά δεν αποβλήθηκε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Η φάση ξεκινάει με αγκωνιά του Τζιοβάνι, ο οποίος μάλιστα πέφτει προκλητικά πάνω στον Κυργιάκο. χτυπώντας με το χέρι.  Ο «πράσινος» στόπερ κάνει με το χέρι του κίνηση προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου, ο οποίος στην συνέχεια τον κλωτσάει από πίσω.





Γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο? Μάθε τους μπαλίτσα εκει πανω.

Σχόλια

  1. ο απολυτος καρακιοζης προπονητης που βγηκε ποτε στα σκατα σιχαμα κολογαυρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου