Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Όργια στη Νέα Σμύρνη (8/5/2004 και 3-1)

Ο τελικός της Νέας Σμύρνης ήταν ένας θρίαμβος. Μιά αγωνιστική συντριβή του ερυθρόλευκου κατεστημένου, που είχε στείλει τον «καμικάζι» Κασναφέρη να εκπληρώσει την δύσκολη αποστολή. Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 3-1 (αντί για 5-1) τον Ολυμπιακό, αλλά το ρεσιτάλ του εντεταλμένου έχει μείνει στην ιστορία.


Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Βενετίδης με τα 2 πόδια γκρεμίζει τον Σειταρίδη, αφού ο τελευταίος τον έχει ντριμπλάρει. Δεν αντικρύζει την κόκκινη, αλλά ούτε καν την κίτρνη!!! Μετά έχει το θράσος να ζητήσει και τα ρέστα, προκαλώντας και τραμπουκίζοντας τον Σειταρίδη. Φυσικά ΔΕΝ αποβάλεται!!!



Μετά το 1-0 αναλαμβάνει δράση ο δεύτερος πιο προκλητικός του αγώνα. Ο Γεωργάτος προσπαθεί να τελειώσει την καριέρα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, αφού πρώτα τον σπρώχνει και μετά τον κλωτσάει με τις τάπες στον μηρό!!!



Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει ο βουλευτής ο οποίος κλαδέυει με τα 2 πόδια τον Παπαδόπουλο, αλλά παραμένει σκανδαλωδώς στον αγώνα!!!




Aκόμα και σε «εύκολες» φάσεις όπως αυτή, ο Κσναφέρης κατάπινε την σφυρίχτρα.


Όταν και όσο παίχτηκε αγώνας, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος κυριάρχησε και αν ήταν πιο εύστοχος θα είχε διασύρει τον αντίπαλό του. Το τελικό 3-1 είναι πολύ φτωχό για την συνολική εικόνα του αγώνα.

Ο Παπαδόπουλος στο 3ο λεπτό μετά από «συστημένη» σέντρα του Μυνχ άνοιξε το σκορ, ενώ με 2 προσωπικά γκολ ο Κωνσταντίνου στο 68ο λεπτό (νικώντας κατά κράτος τον ανατολάκη) και στο 80ο λεπτό (από λάθος του καρεμπέ) έγραψε το τελικό 3-1.










Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου