Αμαζόνες, διέλυσαν τον γαύρο στο κοτέτσι του

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!!!

Ναι, το διαβάσαμε και αυτό!!! ΠΟΙΟΣ σας έκλεψε όμως δεν μας λες στο πρωτοσέλιδο ούτε στην συνέντευξη. Δεν πειράζει, θα στα θυμίσουμε εμείς.


Βρε μπαγάσα....

Στα 9 «πέτρινα» χρόνια σας «έκλεψαν» 4 πρωταθλήματα η Αεκ, 4 ο Παο και 1 η Αελ.
Ποιος από όλους ειχε την παράγκα? Και αυτή είχε στόχο ΜΟΝΟ εσάς? Οχι να αλληλοφαγωθούν ώστε να μείνει ένας? Πως εγκεν τούτο? Ας τα δούμε αναλυτικά...


Το 1987-88 τερμάτισες 8ος με 12β (6 νίκες) πίσω από την Λάρισα αφού γκέλαρες εντός με Διαγόρα, Καλαμαριά, Λεβαδειακό, Πανιώνιο ενώ έφαγες και 4 από τον Παναθηναϊκό εντός, αλλά πήγες τελικό που έχασες στα πέναλτυ ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 στην παράταση και με τον Βαμβακούλα στην 11αδα. Θυμάσαι τον τελικό του Κοσκωτά?


Το 1988-89 έχασες το πρωτάθλημα από τον Καραγκιοζόπουλο, ενω στο κύπελλο σε πέταξε έξω ο Οφη από τον 2ο γύρο.

Το 1989-90 έφαγες 5 από τον Οφη εντός και ήσουν 8 πόντους (4 νίκες) από την κορυφή, ξαναέφαγες 4 από τον Παναθηναϊκό στην έδρα σου, ενώ πήρες το κύπελλο αποκλείοντας με σφαγή του Κουκούλα τον Παναθηναϊκό και σφάζοντας τον Οφη στον τελικό, παράλληλα δε έφτασες στον τελικό του Λιγκ καπ (!!!)


Το 1990-91 πάλι 8π από την κορυφή αφού κυνήγαγαν οι «επιστήμονες» τον Φονιά, στο δε κύπελλο σου έριξε 3 ο παοκ από τον Β Γύρο (!!!).

Ολυμπιακός-Αθηναϊκός: Το κυνηγητό του Χρήστου Δημόπουλου και οι ...

Το 1991-92 γκέλαρες εντός με Κόρινθο - Οφη και εκτός με Απόλλωνα Εθνικό και Κόρινθο ενώ έφαγες και 5 από την Ξάνθη (!!), πήρες Κύπελλο με αντίπαλο τον Παοκ αφού πρώτα ο Κουκούλας με νέα «όργια» πέταξε έξω τον Παναθηναϊκό στις μεταξύ μας αναμετρήσεις.


Το 1992-93 ήσουν 10β από την κορυφή με γκέλα από Αθηναϊκό και ήττα με 0-2 από την Παναχαϊκή, ενώ στο κύπελλο ξαναπήγες τελικό χάνοντας δίκαια 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Το 1993-94 ήσουν 11π από την κορυφή με γκέλες εντός από Ξάνθη - Απόλλωνα - Πανιώνιο, στο δε Κύπελλο σε πέταξε έξω στα προημιτελικά ο Ηρακλής χωρίς καν να χάσει.

Το 1994-95 η διαφορά από την κορυφή είχε φτάσει και τους 21β, έκλεισε στους 16 αφού είχες 6 νίκες εκτός σε 17 αγώνες, στο δε κύπελλο παρά τα όργια του Νικάκη και τα «πιαστά» του ιβιτς ΜΟΝΟΣ σου έχασες την πρόκριση.



Τέλος το 1995-96  μόνο 18β από τον πρωταθλητή χάνοντας εντός από Απόλλωνα, Παναθηναϊκό ενώ γκέλαρες με Ιωνικό και Ξάνθη, εκτός έδρας έχανες με 3άρες απο Λάρισα και Καλαμάτα, ενώ στο κύπελλο σε έβγαλε η αεκ με νίκη 1-3 στην έδρα σου.

Στην Ευρώπη 2 σεζόν δεν αγωνίστηκες καν (1988-89 και 1992-93), ενώ το μεγαλύτερο κατόρθωμα ήταν πρόκριση στους 8 του Κυπελλούχων (καταργήθηκε 6 χρόνια αργότερα) αποκλείοντας την Μονακό (πρόκριση που μέχρι τον ... αέρα με την Γιουβέντους αποτελούσε την καλύτερη στιγμή της ... ευρωπαϊκής ιστορίας σου)!!! Μία καλή σεζόν δλδ στις 9.

Εν ολίγοις εντός συνόρων, πήρες 2 κύπελλα, έπαιξες άλλους 3 τελικούς, στα 4 πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού ήσουν από 8β εώς 16β πίσω, ενώ διεκδίκησες 2 από την αεκ και στα άλλα 2 ήσουν πάλι 10 και 11β πίσω.

ΠΟΥ και ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΚΛΕΨΑΝΕ, ΕΙΠΑΜΕ?

                      

ΥΓ. Μία απορία μόνο. Στα πέτρινα σας χρόνια (1988-1996) ο Παναθηναϊκός πήρε 4 πρωταθλήματα (90-91-95-6), η Αεκ επίσης 4 (89-92-93-94) και η Λάρισα 1 (1988). Ποιος είχε την δύναμη ? Ένας ? Δύο? Τρεις? Την είχε ο Παναθηναϊκός με 4/9 πρωταθλήματα? Την είχε η Αεκ μήπως με 4/9 πρωταθλήματα? Μήπως η ΑΕΛ με 1/8? 

ΠΡΙΝ ΤΟ 1987 ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 5/8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ? Η δεν τα μετράμε αυτά?

Σχόλια

  1. Αδερφέ, ένα ακόμα μεγάλο μπράβο από εμένα, είχα σχολιάσει ξανά στο άρθρο σου με τίτλο "Τελικά μικρύναμε, η μηπως ΔΕΝ μεγαλώσαμε?" παραθέτοντας παραπλήσια επιχειρήματα, όχι όμως με την ίδια ακρίβεια, καθώς ήταν απο μνήμης. Είσαι πάντα εύστοχος στις παρατηρήσεις σου, προβάλλοντας λογικώς δομημένα επιχειρήματα, για τον λόγο αυτό μην περιμένεις ποτέ να βρείς αντίστοιχη ανταπόκριση στους οπαδούς του στόλου. Αυτοί έχουν μάθει στην λασπολογία, στην προπαγάνδα και εν τέλει, όταν στριμωχτούν, στην ρήση :"44 εμείς, 38 όλοι σας ".
    Η προσπάθεια σου εύχομαι να βρίσκει έρεισμα στους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους και οπαδούς του ΠΑΟ, ώστε να γνωρίζουν με κάθε βεβαιότητα, ότι ο σύλλογος ουδέποτε μετήλθε τις πρακτικές που ισχυρίζονται οι απέναντι, που προφανώς κρίνουν εξ'ιδίων τα αλλότρια.
    Εν κατακλείδι να εκφράσω και ένα παράπονο, όλη αυτή η δουλειά που κάνεις θα έπρεπε να γίνεται από τον επίσημο ΠΑΟ, ο οποίος πέρα απο την αντίκρουση των γελοιοτήτων που προβάλλονται από την άλλη πλευρά, νομιμοποιείται να προσφύγει ακόμα και στην δικαιοσύνη σε περιπτώσεις που θίγεται η πίστη και η φήμη του συλλόγου, πχ φιλικό με SS, υπόθεση λουλουδιών, χρηματισμός Ερυθρού Αστέρα κοκ, αλλά δυστυχώς σε αυτό το κομμάτι είναι παντελώς ανοργάνωτος και ανυπεράσπιστος. Ελπίζω με εφαλτήριο αυτό το ιστολόγιο κάποιοι ύπεύθυνοι στην ομάδα να παρακινηθούν και να πράξουν αναλόγως.
    Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο και συγγνώμη για το δεύτερο σεντόνι μου, αλλά δίνεις τροφή για σκέψη και διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γράφεις συχνότερα εδώ!!! Όπως τα λες είναι. Αν η ΠΑΕ ήθελε, δεν θα είχαμε καμία «λάσπη» να μας συνοδεύει. Εδώ και δεκαετίες. Αλλά η ιστορία και η γνώση για το παρελθόν δεν πουλάει ιδιαίτερα, οπότε κανείς δεν ασχολείται μαζί της. Και εχει περάσει στην φιλοσοφία και στον τρόπο σκέψης των νέων οπαδών. Μηδενική ενασχόληση με το παρελθόν και μετά απορούν γιατί ο Σύλλογος πάει από το κακό στο χειρότερο. Αποδοχή οτι δεν είμαστε πλέον πρωταγωνιστές, σχεδόν σε κανένα άθλημα (πλην μπάσκετ εντός Ελλάδας). Με την ευθύνη να βαραίνει κυρίως τις διοικήσεις φυσικά. Και αν η ΠΑΕ θέλει, ξέρει και που και πως και ποιον να «βρει». Αυτό λογικά σου λύνει πολλές απορίες.

      Διαγραφή
    2. Είναι πραγματικά τιμητικό για εμένα, να με προσκαλείς να γράφω στο ιστολόγιο σου. Θα το ήθελα και εγώ και θα το προσπαθήσω, χωρίς ωστόσο να καταλήξω να γίνω "μαϊντανός", για τον λόγο αυτό σχολιάζω σε θέματα, στα οποία πιστεύω πως έχω ορισμένη σχετική γνώση ή αντίληψη και ως εκ τούτου έχω να παραθέσω και κάτι το ουσιώδες. Πέραν αυτού, δεν ασχολούμαι συστηματικά ως τώρα με το διαδίκτυο και δεν μπαίνω συχνά σε σελίδες, ούτε έχω λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως η δική σου σελίδα είναι από τις ελάχιστες που επισκέπτομαι και απολαμβάνω να διαβάζω και πραγματικά αξίζει να την επισκέπτεται κάθε νοήμων φίλος της ομάδας, για να ενημερώνεται με αμερόληπτο αντικειμενικό και ουσιαστικό τρόπο για όλα τα τεκταινόμενα της ομάδας.
      Σχετικά με το θέμα που ανοίξαμε, πιστεύω στο ρητό του Κομφούκιου: "Μελέτησε το παρελθόν, αν θες να ορίσεις το μέλλον". Αν χαρίζουμε το παρελθόν μας έτσι εύκολα, ας το κλείσουμε καλύτερα το μαγαζί-για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση του σειρμού- καθώς επιτρέπουμε στους απέναντι, ορίζοντας την ιστορία μας, να ορίζουν και την πορεία μας.
      Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να συνεχίζεις με την ίδια δύναμη και όρεξη το έργο σου. Να είσαι σίγουρος ότι πάντα θα τα λέμε και σε συχνότερη πυκνότητα, ενώ από την πλευρά μου θα διαφημίζω με όποιον τρόπο μπορώ την σελίδα σου.
      Αν υπάρχει και κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω πες το μου και αν είναι στο χέρι μου θα γίνει

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσα πρωταθλήματα πήρε ο Παναθηναικός εκείνη την εποχή τα πήρε με μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιαυτό. Αν θεωρούν ότι τους κλάπηκαν κάποια από αυτά που πήρε η ΑΕΚ ας τα ζητήσουν από την ΑΕΚ . Αυτοί βέβαια είναι ικανοί να μας πουν ότι έκλεβε πρωταθλήματα ο Παναθηναικός για να τα δώσει στην αεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι καλά να λένε που πήρανε και αυτούς τους δύο τίτλους με τον Κουκούλα και τα άλλα κοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου