Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Ίδια φάση, άλλες φανέλες

Στον χτεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο, μία συγκεριμένη φάση είναι άξια αναφοράς. Η αποβολή του παίχτη του Ατρόμητου - Κιβρακίδης - σε μία φάση ίδια με αυτή που ζήτησε πέναλτυ στο Φάληρο με αντίπαλο τον οσφπ. O ποδοσφαιριστής πατάει άθελα του στο καλάμι και στο πέλμα, τον Δώνη. Η ποινή? ΦΑΟΥΛ (ορθά) ΥΠΕΡ του Παναθηναϊκού και ΑΠΟΒΟΛΗ (υπερβολική είναι η αλήθεια) του Κιβρακίδη.

Αν το «πάτημα» άθελα σε έναν ποδοσφαιριστή, είναι επικίνδυνο παιχνίδι και κάρτα ΤΟΤΕ ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ κρίθηκε ως ... επιθετικό φάουλ σε άλλο γήπεδο??? Πως το πάτημα σε καλάμι και πέλμα στον Μπουζούκη δόθηκε ....ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ? 





 Για τον αγώνα αξίζουν να αναφερθούν λίγα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός όπως «πλήρωνε» τις επιλογές του μέχρι τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, έτσι τώρα «πληρώνει» τις μεταγραφές αυτές.

Μέχρι τώρα έπαιζε με ένα 6αρι και «σκαμένο» τον Κουρμπέλη να τρέχει για 3. Πλέον τρέχει και ο Ανουάρ. Έτσι «σπάνε» οι αντίπαλες επιθέσεις και σε 2 αγώνες με τον Ανουάρ έχουμε 0 παθητικό.
Μέχρι πριν λίγο ο Ζαχίντ έπαιζε ως εξωτερικός μεσος σε 3αδα , ενώ πλέον παίζει 10αρι και σε κάθε αγώνα γράφει ασσίστ η γκολ.
Μέχρι πριν λίγο ο Κολοβός ήταν βασικός, αλλά αόρατος, ενώ πλέον δεν βλέπει 11άδα.
Μέχρι πριν λίγο κάναμε την «κομπίνα» με 2 παίχτες στο κόρνερ, χαρίζοντας την μπάλα στους αντιπάλους. Πλέον τα εκτελεί μόνος του ο Ζαχίντ.
Μόνη «εκκρεμότητα» να παίξουν με τα καλά τους πόδια οι Χ''Γιοβάνης και Μπουζούκης ώστε να απειλούμε ΚΑΙ από τον «ασβέστη» και όχι να γυρίζουν την μπάλα συνεχώς πίσω όπως γίνεται τώρα.


Μακάρι να διορθωθούν οτι «κακοτεχνίες» έγιναν το καλοκαίρι και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Σχόλια