Φιλάκια...

Συγκινητικό .... ενδιαφέρον, αλλά σε λάθος άθλημα!

Είναι πολύ ωραίο ένας Υφυπουργός Αθλητισμού να κόπτεται για την κατάντια ενός αθλήματος.


Όντως το ελληνικό μπάσκετ ΔΕΝ μπορεί να φτάσει χαμηλότερα κύριε Υφυπουργέ. Πόσο πιο κάτω να πάει δλδ? Είναι 4ο στην Ευρώπη και 7ο παγκόσμια. Ντροπή για το άθλημα.


Οι δε ομάδες μας..Αστα να πάνε κύριε υφυπουργέ. Ο Προμηθέας 1ος (με την Μπολόνια στον όμιλο), η Αεκ 2η, το Περιστέρι 4ο.... Χάλια, χάλια....Ο Παναθηναϊκός 8αδα...


Εντάξει υπάρχει και μία ομάδα που δεν μπορεί, ζορίζεται λίγο, αλλά δεν γίνεται όλες οι ομάδες να είναι στις υψηλότερες θέσεις, έτσι δεν είναι?


Να υποθέσουμε οτι αντίστοιχο ενδιαφέρον δείχνετε για το ποδόσφαιρο, σωστά? Εκεί οπου ΔΕΝ υπάρχει παρωχημένο μάνατζμεντ στην Εθνική και διαπρέπουμε τα τελευταία 3 χρόνια.

31οι στην Ευρώπη με τα μεγαθήρια της Ουαλλίας, Αυστρίας, Σλοβακίας, Βόρειας Ιρλανδίας, Ουγγαρίας, Σκωτίας να μας έχουν βάλει από κάτω, ενώ στην παγκόσμια κατάταξη η 58η θέση είναι πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη 7η στην παγκόσμια του μπάσκετ.

Απλά κάτι Πολωνίες, Περου, Βενεζουέλες, Ιαπωνία, Τυνησία, Κατάρ μας προσπερνάνε, ενώ δίνουμε μάχη με το Μαλί για την διατήρηση της 58ης θέσης...



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου