Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Ο Μέγας Αλέξανδρος συναντά ... τους τρυλικούς μάγκες!

Ένας «αντικειμενικός» του μπάσκετ μπερδέυει τον Μέγα Αλέξανδρο, με τους Αγγελόπουλους. Βέβαια ο Γόρδιος Δεσμός ήταν κάτι που λύθηκε ΑΜΕΣΑ (και οχι σε 15 χρόνια) και ευκολα και συμώνησαν και όλοι στην λύση αυτη (όχι 13-1 δλδ) από τον Αλέξανδρο, ενω οι αφοι έκαναν 15 χρόνια να το σκεφτούν. Το αν το έλυσαν με επιτυχία, δεν το ξέρουμε ακόμα.

Ας θυμηθούμε όμως πως αντιμετώπιζε ο δικός τους «κόκκινος» οπαδικός τύπος τις ήττες από την πράσινη «παράγκα». Λογικά ΔΕΝ θα έριχναν ΠΟΤΕ ευθύνες στους παίχτες, παρά μόνο στους διαιτητές. Ας διαβάσουμε λοιπόν απο το 2010 μέχρι και πέρυσι ΠΟΙΟΙ έφταιγαν για τις σφαλιάρες.

Το 2010 είχαμε «Ξύπνα Γιαννάκη» «0/23 τρίποντα» «Παράδοση άνευ όρων» «Κόκκινες φανέλες-καφέ σορτσάκια» «Αντε να χαθείτε» και «Μαύρη νύχτα». Α και στη νίκη...«Τεράστιος ο θρύλος». Αποφασίστε όμως....


Το 2011 εσείς οι ίδιοι τα ρίξατε στην ομάδα. Άρα μια χαρά το πρωτάθλημα, σωστά? «Αυτόχειρες», «Απίστευτα άστοχος» «Φταινε όλοι τους» «Βαρεθήκαμε» «Τους το πήρε πάλι ο Παο». Σωστά?


Το 2012, πανηγυρίζατε μια χαρά ένα σάπιο πρωτάθλημα του Βαζελακόπουλου. Σωστα? «Ευτυχία» σωστά?

Το 2013 με τις κουρτίνες, καμία διαμαρτυρία, σωστά? «Απεργούσατε» διαβάζουμε. Ναι?


Το 2014 αφού μας «ξεφτιλίσατε» μετά μας το κάνατε «δώρο». Σωστα? Είστε πολύ γενναιόδωροι. 


Το 2015 πάλι πανηγυρίζατε ένα βρωμερό πρωτάθλημα του «τράκη» και του Βαζελακόπουλου. Σωστά? Να «προσκυνήσουμε» σωστά?


Το 2016 πάλι τα ίδια, αντί να αποχωρήσετε και να πετάξετε την κούπα στα μούτρα του Βαζελακόπουλου. Τότε ήταν «μάγκικο», με τα βήματα ε?


Το 2017 από «Κουμάντο εμείς» έγινε «Αγνοούμενοι οι παίχτες» και «Νύχτα ντροπής». Σωστά? Διαβάζουμε λάθος? Τι διαφορά έχει το πρωτοσελιδο του 2017 με αυτό του 2011? Καμία. Σωστά?


Το 2018 από το «Τους έλιωσαν» του 1ου αγώνα, φτάσαμε στο «ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ αυτός ο ολυμπιακος» του 3ου. Σωστα?

Και μετά το «πάρτυ» φτάσαμε πάλι στο «δεύτερη μαύρη χρονιά» και «Άνευροι». Για ένα μυστήριο λόγο στα κρίσιμα παιχνίδια δεν «παρουσιάζεστε» έτσι δεν είναι? Εσείς τα γράφετε αυτά, όχι εμείς.


Που ακριβώς είναι το πρόβλημα με το πρωτάθλημα μπάσκετ που δεν βλέπουμε οι υπόλοιποι?

Επειδή μάλλον ήσουν μικρός το 1992-97, οτι δεν λύνεται ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ. Και γρηγορα. Ο τρόπος είναι γνωστός. Φέρνεις παιχταράδες μέχρι που ο αντίπαλος βγαίνει 8ος και παραδίδει την ομάδα. Και μετά από 10 χρόνια την ρίχνει και στην Α2.


Κάπως έτσι δλδ....












Να πληρώσετε την ΔΕΗ έχετε, η θα παίζετε μόνο καλοκαίρι που έχει πολύ ήλιο?

Και για να καταλάβεις οτι δεν έχει καμία σχέση το παράδειγμα που αναφέρεις σκέψου τα εξής.


Ο Γόρδιος δεσμός και η λύση του σημαίνουν τα κάτωθι. 

Πρώτον, οτι αυτός που τον έλυσε δεν δαπάνησε  πολύ χρόνο με το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν κάθισε να χρονοτριβεί κάτι που σε απομακρύνει από το τον βασικό σου στόχο.

Δεύτερον είναι ψυχοφθόρο και ψυχαναγκαστικό να κάνεις κύκλους γύρω από το ίδιο πράγμα, ξανά και ξανά, και λύση να μην βρίσκεις. Άρα τα 15 χρόνια των αφων, δεν τα λες και λίγο χρονο. Σωστα?

Τρίτον, ο Αλέξανδρος αφού το εξέτασε για λίγο, όσο χρόνο χρειαζόταν κατά την κρίση του και με την  οξυδέρκειά του, το αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα και το έλυσε άμεσα και εύκολα. Επιβεβαιώθηκε, γιατί όποιος ξέρει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα γρήγορα και αποφασιστικά, δείχνει ότι είναι ικανός ηγέτης, ότι μπορεί να οδηγήσει τον λαό του, το στράτευμά του εν προκειμένω, στο στόχο του, την ομάδα του (στο δικό σου παράδειγμα) παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις. 


Τέταρτον, πέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των στρατιωτών του, που πείστηκαν με τον τρόπο αυτό για τις ικανότητες του ηγέτη τους και τον ακολούθησαν στο τολμηρό εγχείρημά του. Δλδ στην αντίστοιχη περιπτωση, των παιχτών και των οπαδών. 

Κατάλαβες τώρα τι έγραψες?

Σχόλια

  1. Πολύ καλό!
    Μακάρι να πάνε Α2 να δούμε τι θα λένε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΣ...
    ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ, ΕΝΑΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΓΛΕΝΤΗΣΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου