O τυχερούλης στην Ευρώπη, Παναθηναϊκός.

Ξέρουν γιατί φωνάζουν....

«Φωναζει» ο αγυρος και αναρωτιεται ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ τον διαιτητη του αγωνα παοκ-οσφπ και ΠΟΙΟΣ τον συνοδευει.. Αναρωτιεστε το γιατι φυσικα. Γιατι ηταν απο τους πρωτους ... διδαξαντες!!!! Το γιατί, μας το επιβεβαιώνει η σεζόν 1974-75, η τελεθταία που σφιριξε ξένος διαιτητής.

                                                                                (18-4-75)


Σε εναν αγωνα που εκρινε εν ολιγοις το πρωταθλημα του 75, όλα κριθηκαν απο εναν ευρωπαιο διαιτητη που σφυριξε στο γαυρος-παοκ. Ο Βελγος Σω, τα εκανε μανταρα αλλα αυτό δεν ειναι το βασικο θεμα μας. Υποτιθεται οτι οταν εφταναν οι ξενοι διαιτητες στην Ελλαδα, τους υποδεχοταν η ΕΠΟ, η εκπροσωποι και των 2 ομάδων.
                                                             
Στην περιπτωση αυτη ομως, ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ οι εκπροσωποι του γαυρου κατι που ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ο μπαογκ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Η ΕΠΟ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..Γιαυτο και η πρεμουρα των γαυρων..Ξερουν αυτοι!!
                                   
Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. 13-4-75 στο φαληρο ο γαυρος κερδιζει με τον γνωστο τροπο. Ανυπαρκτο πεναλτυ και γκολ οφσαιτ. 

Η φαση του πεναλτυ ειναι καθαρη, καθως η μπαλα αποακρυνεται στον αερα, ενω δεν φαινεται πουθενα τραβηγμα η σπρωξιμο. Ομως ο Βελγος ρεφ δινει ....πεναλτυ!!!


Ομως δεν φτανει μονο αυτο. Το επομενο τρυλικο γκολ ειναι οφσαιτ. Στην εκτελεση του φαουλ ο παιχτης που συμμετεχει στην φαση ειναι λιγο πιο μπροστα απο τον αμυντικο του μπαογκ, αλλα και μετα την κεφαλια, η φαση ειναι οριακη.


                             

Φυσικά επειδη δυσκολευτηκε το τρυλο, γινεται χαμος εντος και εκτος αγωνιστκου χωρου. Ξυλο, ξυλο, ξυλο και παλι ξυλο.


Εντος και εκτος γηπεδου!!!

Ο παοκ φυσικα κυνηγαει το θεμα και «απειλει» οτι θα αποκαλυψει στοιχεια. Οτι δλδ η «υποδοχη» του διαιτητη εγινε ΜΟΝΟ απο παραγοντες του γαυρου.


Ποιος ομως εχει δικιο? Ο μπαογκ, η μηπως η Επο που μεχρι στιγμης δεν μιλαει? Μηπως δεν υπαρχει θεμα και απλα βλεπει φαντασματα ο μπαγκ? Ομως τελικα σκαει η βομβα ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! 




Για να ολοκληρωθει το σκανδαλο, το τρυλο τιμωρηθηκε για το ξυλο που εριξε, αλλα η ποινη ΔΕΝ ισχυσε απο τον επομενο αγωνα!!!! 


Γιατι ηταν σημαντικός (με την αεκ). Η αεκ μεχρι τοτε ηταν στην κορυφη, ειτε ισοβαθμη με το τρυλο. Επαιξε κανονικα μαζι της στη εδρα του και μετα αφου την νικησε, εδωσε 2 ευκολους αγωνες στην Πατρα!!! Αλλο ενα τρυλικο πρωταθλημα!!!


Σχόλια